Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-free: fără lactoză și fără gluten

Vrei să renunți la gluten sau lactoză? Atunci marca noastră proprie K-free este exact de ce ai nevoie.

Produsele K-free nu conțin gluten sau lactoză, dar oferă totuși gustul complet. La noi găsești o gamă variată de produse atât fără gluten, cât și fără lactoză, ce sunt convenabile și în ceea ce privește prețul.

K-free fără lactoză

Descoperă noua noastră marcă de produse fără lactoză

Nutriția fără lactoză se simplifică și mai mult acum cu noile produse de la K-free. Încearcă laptele nostru UHT fără lactoză pentru un mic-dejun delicios. Poți alege fie varianta cu 1,5% grăsime, fie pe cea cu 3,8%. Și dacă ai nevoie de frișcă pentru o prăjitură, atunci smântâna noastră UHT este exact ce ai nevoie.


K-free fără gluten

Descoperă noua noastră marcă de produse fără gluten

Cu K-free, nutriția fără gluten nu mai este o problemă și nu mai este necesar să faci rabat nici la gust. Ce spui de niște brioșe de ciocolată sau de o prăjitură cu lămâie? Dar de penne, spaghetti sau fusilli fără gluten? Încearcă-le pe toate, indiferent dacă trebuie sau nu să mănânci fără gluten.

Delicioasele paste K-free

Fără emulgatori

Fără emulgatori

Pastele noastre K-free nu conțin emulgatori și astfel produsele noastre sunt mai dure după gătit și sosul se încorporează mai bine.

Interior

Ce este în interior

Pastele noastre K-free sunt alcătuite în proporție de 98% din făină de porumb și 2% din făină de năut.

Transport

Rute scurte de transport

Moara în care se prelucrează făina pentru pastele K-free este înconjurată de lanurile în care se cultivă porumbul pentru acesta. Astfel se asigură rute de transport scurte și nu este necesară ambalarea porumbului pentru transport.

Mai multe rețete fără gluten

Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre K-free sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Retragere publică

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH din Germania retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor:

Bevola Gel de duș Mango & Piersică, 500 ml (lot: 91400019)

Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic,  500 ml (lot: 91410019)