Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-Classic - calitatea convinge, prețul le recomandă

Ceva savuros nu trebuie să fie neapărat scump. Nimic nu dovedește mai bine acest lucru decât marca noastră proprie, K-Classic. Fiecare produs K-Classic garantează calitatea controlată, la un preț atrăgător. În plus, diversitatea uriașă de produse îți oferă posibilitatea să alegi din peste 1.000 de articole K-Classic, de la mezeluri, cereale și lactate, până la paste, dulciuri și hrană pentru animale.

Pur și simplu mai mult pentru puțin: mai mult gust, mai multă diversitate, la prețuri avantajoase.

Mai mult pentru puțin!

Diversitatea noastră de produse la un preț imbatabil

K-Classic îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o zi reușită – de la masa de dimineață până la gustările de seară, pe canapea. Vino în magazinele noastre pentru a descoperi întreaga gamă de produse și convinge-te de prețurile mici.

Descoperă sortimentul K-Classic

Sortiment bogat la preț mic  – pur și simplu mai mult pentru mai puțin

Datorită selecției mari și a diversității de produse K-Classic, te poți bucura de o experiență completă la cumpărături. Aceasta înseamnă că îți poți face cumpărăturile săptămânale fără griji, pentru că vei găsi în sortimentul K-Classic produse care îți satisfac cele mai diverse nevoi, de la alimente de bază, până la dulciuri. În plus, verificăm și extindem continuu gama pentru a-ți oferi permanent produse noi, pe care să le încerci numaidecât.

Promisiunea noastră de calitate

K-Classic: produse de calitate la un preț mic

Atunci când alegem produsele K-Classic care vor face parte din sortimentul nostru, acordăm o importanță deosebită ingredientelor, pentru a ne asigura că sunt cele mai bune posibil. Rezultatul: gust bun și calitate la un preț redus!

Laboratoare de testare independente

Laboratoare de testare independente

Calitatea produselor noastre K-Classic și a ingredientelor acestora este verificată, fără excepție, de laboratoare și institute de testare independente.

Bază de furnizori responsabili

Bază de furnizori responsabili

Garantăm calitatea produselor noastre colaborând cu furnizori responsabili cu care avem deja de mulți ani experiențe bune. Produsele K-Classic au fost dezvoltate împreună cu experți și parteneri selectați.

Tot ce ai nevoie într-un singur sortiment

Tot ce ai nevoie într-un singur sortiment

K-Classic nu îți oferă doar produse de calitate pentru bani mai puțini, ci și o gamă variată de produse care satisfac o mulțime de nevoi.


FAQ

Ai nelămuriri?

Vrei să știi mai multe despre produsele K-Classic sau ai întrebări? Poți găsi în secțiunea „Utile” o serie de întrebări frecvente și răspunsurile noastre.Informare Produs

Din cauza întreruperilor din lanțul de aprovizionare, în prezent nu putem obține suficient suc de portocale certificat pentru K Classic Orange Juice 1 L și K Classic Orange Nectar 2L cu sigiliul de certificare Rainforest Alliance. Acest lucru înseamnă că este posibil ca aceste produse să nu conțină în prezent niciun ingredient certificat Rainforest Alliance. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create. De îndată ce această lipsă de aprovizionare va fi rezolvată, ne așteptăm să revenim la aprovizionarea de la ferme certificate Rainforest Alliance pentru aceste produse până la 31.10.2023. De asemenea, vom achiziționa un volum de suc de portocale certificat echivalent cu cel pe care l-am fi folosit în această perioadă, făcând astfel partea noastră pentru a contribui la susținerea fermierilor și la protejarea mediului înconjurător.