Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Manuale de utilizare

Manual de utilizare rătăcit? Nicio problemă! Pentru produsele noastre din gama Countryside®, K-Classic, MyProject®, Kidland®, Liv & Bo®, Newcential® sau SWITCH ON®, am adunat aici toate informațiile importante pentru tine. Pentru unele articole găsești și ghiduri de asamblare.

Cum găsesc manualul de utilizare pentru aparatul meu?

Pentru a găsi manualul de utilizare corespunzător pentru produsul tău, poți introduce codul IAN format din 6 caractere, de pe ambalajul produsului, aici, în câmpul de căutare.

Pe unele ambalaje nu este indicat codul IAN. În acest caz, introduci codul GTIN format din 13 caractere. Pe acesta îl găsești tot pe ambalajul produsului, chiar sub codul de bare.

Dacă nu mai ai ambalajul, poți găsi produsul tău și cu ajutorul funcției de filtrare.

De altfel: Articolele electronice au o etichetă mică și direct pe produs. Și acolo găsești codul IAN format din 6 caractere sau codul GTIN format din 13 caractere.

Centrul nostru de relații cu clienții te poate ajuta mai departe. Contactează-ne prin intermediul formularului nostru de contact sau telefonic, la numărul nostru cu apelare gratuită, indicat la sfârșitul paginii.

Codurile IAN și GTIN pe ambalajul produsului
Codul GTIN pe produs

Caută manualul de utilizare aici: