Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Vreau să savurez din plin

Descoperă marca noastră proprie: „Vreau din România” - un manifesto al tradiției și culturii noastre. Este România pe care o știm din viață, din poveștile bunicilor, din plaiurile cu dor, din curajul eroilor, din ochii tăi.

 

 

„Vreau din România” te îndeamnă să te conectezi din nou la origini, prin gust și tradiție. Acum, în straiele noi, lucrate de mâini românești, de artiști, de meșteșugari, de făuritori de gust, sunt toate culorile universului și ele prind formă într-o floare, una mitică, esența energiei și a vitalității. Floarea vieții. 

 

Sortiment

O alegere din suflet

Alege produsele românești marca proprie Kaufland! Sunt produse în România, dupa rețete autentice și din ingrediente de cea mai bună calitate, periodic verificată. Fie că vrei produse lactate și de patiserie, făină, mălai, griș sau fie că vrei mezeluri și sucuri naturale, pe toate le găsești în sortimentul „Vreau din România”.  

Te așteptăm în magazinele noastre să descoperi produsele „Vreau din România” și să le savurezi din plin!


Diversitate

Produse moderne, rețete cu tradiție

Produse Vreau din România

Combinații noi, savoarea pe care o recunoști

Savurează gustul cărnii la garniță și adu-ți aminte de jumărelele făcute de bunici. Ghiudemul, babicul și nobilul salam de Sibiu sunt doar câteva dintre delicatesele pe care le cunosc generații întregi de români. Aceste specialități au trecut testul timpului fiind apreciate la fel de mult și astăzi. Fă din fiecare zi o sărbătoare și folosește aceste produse cu tradiție recunoscută în combinații moderne. Poți să le asociezi cu fructe, nuci, unt și brânzeturi.

Gustă din bunătatea lactatelor

Vrei să savurezi o smântână bună, un iaurt natural sau un lapte bătut cu un gust cu adevărat bun? Dă frâu liber imaginației și combină-le în preparate delicioase: dovlecei pane cu susan și sana, gogoși pufoase făcute cu lapte bătut sau smoothie cu ananas, scorțișoară și iaurt cremos. Ce spui? Ți-am făcut poftă?

Apreciază savoarea unor mezeluri nobile

Produse autentice și de foarte bună calitate, mușchiulețul rustic condimentat, jambonul, mușchiul și ceafa crud-uscate sunt doar câteva dintre bunătățile din carne cu specific românesc care merită așezate în centrul mesei. Vino în magazinele noastre și savurează-le din plin împreună cu cei dragi.

Gătește românește cu ingrediente autentice

Vrei să simți din plin savoarea mâncărurilor și dulciurilor simple preparate în casă? Încearcă ingredientele noastre de bază, de la producători din România: făină pentru cozonacii pufoși de sărbători sau pentru pâinea de casă rumenă și crocantă; mălai pentru mămăliguțe aurii sau griș fin pentru găluște delicioase.


Vreau din România cu Chef Sam și Chef Frank

Îți propunem o nouă aventură.

Ia parte la o călătorie culinară prin toată țara împreună cu prietenii noștri, Chef Samuel Le Torriellec și Chef Frank Oehler. Alături de brandul nostru, Vreau din România, vom cunoaște diferite minorități care ne vor împărtăși din secretele gastronomice specifice fiecărei zone.

Episodul 1 - În vizită la comunitatea de sași din Viscri
Episodul 2 - Rețetă de carne de porc cu prune și fasole
Episodul 3 - Comunitatea de rromi din Brăteiu
Episodul 4 - Comunitatea de rromi din Brăteiu
Episodul 5 - Comunitatea de sârbi din din Svinița