Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

SWITCH ON: Electrocasnice, la prețuri avantajoase

Kaufland îți oferă produse electrocasnice de calitate superioară, la prețuri bune. Produsele mărcii SWITCH ON au un design atractiv și modern, respectând totodată un nivel tehnic ridicat.

Sortiment

Produsele SWITCH ON

Îți oferim o gamă variată de electrocasnice de calitate superioară, la prețuri avantajoase. Aceasta include:

  • produse pentru bucătărie: prăjitor de pâine, fierbător de apă, cafetieră, grătar electric, storcător de fructe, friteuză,  blender, cuptor cu microunde, mixer de mână și vertical, plită cu inducție.
  • produse pentru styling: placă de păr, uscător de păr, aparat de ras, ondulator de păr, aparat de tuns.
  • produse utile în orice gospodărie: fier de călcat, aspirator.

Descoperă o parte dintre produsele SWITCH ON și te așteptăm în magazinele noastre pentru a vedea oferta curentă.


Calitate

Cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase

Sigure, funcționale, durabile și ușor de folosit. Toate produsele noastre SWITCH ON prevăzute cu cablu de alimentare și/sau cu baterie integrată sunt certificate de către institute renumite, independente și acreditate, precum TÜV Rhineland. Alegi SWITCH ON, alegi cea mai bună calitate.

Garanția noastră

3 ani garanție

Produsele SWITCH On beneficiază de calitatea de marcă la un nivel ridicat. De aceea, Kaufland oferă o garanție de 3 ani de la data achiziției pentru produsele cu cablu de alimentare și/sau cu baterie integrată comercializate - notabil mai mult decât prevede legea.


Manuale de utilizare

Toate la un loc

Ai rătăcit manualul de utilizare al produsului achiziționat, marca SWITCH ON? Nu-i nicio problemă, îl poți găsi în această secțiune și-l poți consulta oricând ai nevoie. Ai nevoie doar de numărul unic al produsului care poate fi găsit pe eticheta care se află, de obicei, în partea din spate a aparatului sau dedesubt.


FAQ

Ai nelămuriri?

Vrei să știi mai multe despre produsele SWITCH ON sau ai întrebări? Poți găsi în secțiunea „Utile” o serie de întrebări frecvente și răspunsurile noastre.