Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-App: ajutorul tău la cumpărături

Ai aflat de aplicația noastră pentru iOS și Android? Cu ajutorul ei, poți să-ți creezi liste de cumpărături cu cei dragi, să ai la îndemână tot timpul cele mai noi oferte din Kaufland și să te poți inspira dintr-o sursă bogată de rețete delicioase.

În plus, în aplicație vei găsi programul nostru de loialitate, Kaufland Card. Am adunat la un loc toate beneficiile: reduceri speciale, puncte bonus și promoții personalizate.

Descarcă și tu Aplicația Kaufland!

Cu aplicația Kaufland - Oferte și Noutăți (Kaufland – Offers and more / Kaufland – Angebote und mehr) nu ai doar ofertele la îndemână, ci și o colecție bogată de rețete să te inspire.

Să nu uităm nici de lista de cumpărături, pe care o poți alcătui în comun cu cei dragi. Conținutul ei se actualizează instantaneu, astfel că veți evita achizițiile duble, chiar dacă faceți cumpărături separat. De exemplu, în timp ce ești deja la cumpărături, cei de acasă pot adăuga ce mai lipsește prin cămară pe lista de cumpărături. Sau poți avea o listă în comun cu prietenii, atunci când organizați o petrecere și vreți să aveți bine stabilit ce urmează să cumpărați.


Lista de cumpărături - sincronizată în timp real

Aplicația Kaufland - folosește lista de cumpărături

Lista de cumpărături din Aplicația Kaufland poate fi sincronizată și cu cea creată direct pe siteul nostru. Asta înseamnă că poți adăuga oricând un produs nou pe listă. Poți actualiza lista fie că ești acasă, fie că ești în drum spre serviciu sau deja ajuns la cumpărături în magazin. 

 

Nu trebuie să mai duci grija listei uitate pe masa din bucătărie!

 

PONT: Distribuie lista cu familia pentru a evita cumpărăturile duble!

Sute de rețete pentru tine

Aplicația Kaufland - sute de rețete

În aplicația Kaufland găsești rețete de toate tipurile, de la supe, aperitive, până la feluri principale sau cele mai delicioase deserturi. De asemenea, poți să încerci rețetele bunicii din rubrica Bucătăria românească. Ce spui de o alivancă moldovenească sau de un bulz cu afumătură?

 

Deschide aplicația, vezi de ce ingrediente ai nevoie și spor la gătit!

 

PONT: Ingredientele fiecărei rețete pot fi adăugate în lista de cumpărături din aplicația Kaufland. Simplu și rapid!

Oferte ușor de găsit

Aplicația Kaufland - ofertele săptămânii

Vrei să afli mai ușor ce reduceri avem săptămâna aceasta doar pentru o anumită categorie de produse?

 

Poți să cauți ce te interesează accesând secțiunile principale din aplicație: Legume-fructe, Lactate, Carne, Congelate, Drogherie, Băuturi, Dulciuri sau Cosmetice.

 

Acum doar printr-un simplu clic vei deschide promoțiile pe care ți le dorești. Spor la cumpărături!

 

PONT: Accesează aplicația când ești la cumpărături, folosind internetul gratuit din magazine.