Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Fără gluten
Imaginea rețetei Piept de pui umplut cu mirodenii

Piept de pui umplut cu mirodenii

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 324/​1355
    kcal / kJ
  • 3 g
    carbo-hidrați
  • 34 g
    proteine
  • 20 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    324/1355 kcal/kJ, 3 g carbo-hidrați, 34 g proteine, 20 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

35 g fistic
2 linguri pătrunjel tocat
2 linguri salvie tocată
2 lingurițe coajă de lămâie rasă fin
1 cățel de usturoi, zdrobit
2 linguri ulei de măsline
600 g piept de pui dezosat, fără piele
4 felii de prosciutto (opțional)
piper negru, proaspăt măcinat

Util

  • Cantitățile generoase de pătrunjel proaspăt și salvie amestecate cu lămâie dau umpluturii acestui piept de pui fraged un parfum și un gust deosebit. SUGESTII: Această mâncare merge bine cu salată de năsturel și hasmațuchi, ratatouille copt ori salată caldă de năut. Sau poate fi servită cu o salată caldă făcută din resturi de legume coapte, de exemplu cubulețe de cartofi, morcovi, cartofi dulci și roșii cherry, amestecate cu frunze de salată și asezonate cu puțin ulei de măsline.

  • Savurează preparate fără gluten

    Când mergi la cumpărături, ai grijă să alegi produse fără gluten.


Preparare

1

Se încălzește cuptorul la 180°C/treapta 4. Se împrăștie fisticul într-o tavă și se coace 3 minute, până când se rumenește ușor. Se transferă pe un blat de lemn, apoi se toacă mărunt.

2

Se combină fisticul, pătrunjelul, salvia, coaja de lămâie, usturoiul și 2 lingurițe de ulei de măsline într-un castron. Se condimentează cu piper negru.

3

Se taie pe jumătate piepții de pui, orizontal, și se aplatizează pentru a ajunge la o grosime uniformă de 1 cm. Se pun 2 linguri de amestec de ierburi pe o bucată de carne și se rulează începând de la capătul îngust. Dacă se dorește, se așază ruloul pe o bucată de prosciutto. Se înfășoară și aceasta. Se leagă ruloul cu sfoară de bucătărie și se repetă operațiunile cu restul de ingrediente.

4

Se încălzește uleiul rămas într-o tigaie mare neaderentă, la foc mediu. Se prăjesc rulourile de pui timp de 10 minute, apoi se lasă să se răcească 5 minute. Se îndepărtează sfoara și se taie în felii pentru servit.


Poate ai poftă și de...