Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Kaufland în Social Media

Pentru a evita plictiseala și a nu rămâne în pană de idei, pe canalele noastre online poți găsi zilnic tendințe, sfaturi, rețete delicioase și multe altele. Urmărește-ne pe rețelele de socializare, alătură-te comunități noastre online și fii inspirat în fiecare zi!

Facebook

Concurs cu premii? Îmi place!

Facebook Kaufland Romania

Conținutul nostru de pe Facebook este la fel de divers precum sortimentul de produse din magazin. În plus, pe pagina noastră de Facebook poți descoperi produse noi, ai ocazia de a interacționa cu ceilalți membri ai comunității, iar concursurile noastre îți pot aduce premii substanțiale. Nu în ultimul rând, răspundem cu rapiditate întrebărilor tale.


Instagram

Descoperă, savurează, distribuie

Instagram Kaufland Romania

Pe contul nostru de Instagram găsești tot timpul recomandări de produse, concursuri cu premii, dar și rețete inovatoare, pentru orice ocazie posibilă. Cu ajutorul numeroaselor trucuri și instrucțiuni pentru gătit, vei străluci în cel mai scurt timp pe Instagram cu opere de artă culinară.


YouTube

Privește dincolo de marginea farfuriei

YouTube Kaufland Romania

Descoperă conținutul divers de pe canalul nostru de YouTube: de la oferte zilnice și săptămânale, până la rețete creative și inedite, idei de proiecte DIY pentru casa ta, aftermovie-uri de la evenimentele la care am participat în calitate de partener, rezumate ale proiectelor de CSR pe care le susținem și câte și mai câte.

LinkedIn

Află detalii despre mediul nostru de lucru

LinkedIn Kaufland Romania

Dorești să afli mai multe informații despre mediul de lucru de la Kaufland, să îți creezi contacte utile sau să faci următorul pas în carieră? Ai ajuns în locul potrivit: de la oportunități de angajare până la detalii despre evenimentele de carieră la care participăm, îți oferim toate ingredientele pentru succesul tău profesional.

Tik Tok

Bucură-te de videoclipuri unice și inedite

Tik Tok Kaufland România

Colorat, strălucitor și mereu în mișcare - la fel ca viața ta. Tik Tok dorește să inspire oamenii prin experiențe pozitive. Și noi dorim același lucru! În videoclipurile noastre vei găsi mereu conținut unic: concursuri, rețete, invitați speciali și provocări inedite pe care te invităm să le accepți. Fii cu ochii pe noi și dă viață telefonului tău.


Kaufland în Social Media

Alătură-te comunității Kaufland