Supă de fructe proaspete
Valori nutritive
(Per porție)-
150/627kcal / kJ
-
37 gcarbo-hidrați
-
2 gproteine
-
0.5 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
150/627 kcal/kJ,
37 g carbo-hidrați,
2 g proteine,
0.5 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
500 ml | suc de ananas |
500 ml | suc de portocale |
1 | ardei gras roșu, mic, fără semințe și tocat |
0.5 | ardei iute roșu proaspăt, fără semințe și tocat |
1 | chitră, sucul |
0.5 linguriță | zahăr tos |
1 | mango mare |
10 | physalis peruviana (cătină incasă) |
1 | pară |
2 | fructe ale pasiunii |
1 lingură | mentă proaspătă tocată |
2 lingurițe | coriandru proaspăt |
jumătate de castravete tăiat cubulețe | |
1/4 ceapă roșie tocată mărunt | |
fire de mentă proaspătă, pentru ornat |
Util
-
Această supă înviorătoare nu numai că este perfectă pentru zilele toride de vară, dar îți dă un surplus de vitamine iarna când te simți puțin obosit. Plină de diverse fructe și legume crude delicioase, este un mod simplu de a primi substanțe nutritive protectoare. Se servește ca fel întâi sau ca gustare.
Preparare
- 1
Într-un castron mare, se amestecă sucul de ananas cu cel de portocale. Se adaugă castravetele, ceapa, ardeiul, ardeiul iute, sucul de chitră și zahărul și se amestecă bine. Se acoperă și se lasă la frigider 1 oră ca să se combine și să se dezvolte aromele.
- 2
Se curăță mango, se scoate sâmburele, se taie cubulețe și se pune în supă. Se aruncă pielițele ca hârtia de la physalis și se taie în patru. Se scoate miezul perei, se taie cubulețe și se pun în supă împreună cu physalis. Se taie fructul pasiunii în două, se scoate pulpa fructului cu o linguriță și se amestecă în supă cu menta și coriandrul tocate.
- 3
Se pune supa în castronele și se ornează cu fire de mentă, dacă se dorește, apoi se servește imediat.