Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Descoperă garanțiile noastre

La Kaufland ne dorim să fii mulțumit de serviciile noastre și să faci cu plăcere cumpărăturile tale. 

Noi îți oferim tot ce este mai bun!

Clientul stă întotdeauna în centrul atenției și este cea mai importantă persoană pentru noi. Vă garantăm acest lucru! 

Rapiditatea la case

Timpul înseamnă bani. La noi, economisești și timp, și bani!

Ai așteptat mai mult de 5 minute la casă? Primești un bon în valoarea de 10 lei, în cazul în care nu sunt deschise toate casele de marcat.

Schimb ușor și rapid

Schimb ușor și rapid

La noi, poți returna ușor un produs pe care nu îl mai dorești. Fără formalități, doar pe baza bonului de casă, îți primești banii înapoi. În cazul în care ai cumpărat un produs electric în privința căruia te răzgândești, îl poți returna în termen de 3 luni.

Prospețime absolută

Regula nr. 1: prospețime absolută

În cazul în care găsești unul sau mai multe articole cu termenul de valabilitate expirat, îți oferim un bon valoric de 10 lei.

Garanție extinsă pentru produsele electrice

Garanție extinsă pentru produsele electrice

Am extins la 3 ani garanția pentru produsele electrice și electrocasnice comercializate, indiferent de garanția standard oferită de producători. În plus, dacă te răzgândești, primim înapoi aceste produse, în termen de 3 luni, pe baza bonului de casă.

Economisești de plăcere

Economisești de plăcere

Urmărește produsele care au etichete galbene la raft! Pentru acestea garantăm cel mai bun preț. Nu le găsești nicăieri tot timpul mai ieftin. Mai mulți bani în portofel, mai multe bunătăți în cămară.

Hai noroc!

Hai noroc!

Ai cumpărat mai multe băuturi decât aveai nevoie pentru petrecere? Nicio problemă! Pe baza bonului de casă, primim înapoi, în termen de 14 zile, produsele cu ambalaje nedeteriorate.