Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Untitled design - 1
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

România știe să gătească

Gătește! Merită fiecare emoție!

Atunci când pășești în bucătăria ta, fie că ești acolo pentru prima dată sau pentru a o mia oară, simți. Simți emoții care te cuprind, te ridică, te doboară sau pur și simplu te fac să simți că trăiești.

Așa gătește România, cu iubire, nostalgie, încredere și mereu cu mare bucurie.

Deși este un efort, știi că merită să gătești pentru că tu pui ceva unic în mâncarea făcută de tine: emoția ta. Așa, cu puțini bani, dar cu mult suflet, mâncare iese foarte bună. Iar pentru ca tu să continui să gătești acasă, Kaufland te susține cu produse din România, produse proaspete și ingrediente de calitate, cu care poți găti fără grija prețurilor.

Muntenia - o simfonie a gusturilor autentice și a tradițiilor culinare

Preparatele muntenești se definesc print-o notă subtilă a influențelor culturale care se îmbină armonios cu prospețimea ingredientelor locale. 
Muntenia se mândrește cu o adevărată varietate a rețetelor tradiționale, fie că este vorba de ciorbe, supe, preparate din carne, dar și deserturi pregătite cu pasiune și dedicare.
Fiecare masă reprezintă o celebrare a identității culturale și pasiunii pentru gusturi de-a dreptul unice. De la ciorba de burtă sau cea țărănească acrită cu borș, până la cozonacii pufoși și plăcintele aromate, fiecare rețetă devine o poveste transmisă din generație în generație. 

Rețete din Muntenia!

Transilvania - ținutul din inima țării

Încărcat de istorie și diversitate culturală, în acest colț fermecat al României, aromele transilvănene își spun propriul basm culinar.
Mâncărurile tradiționale s-au îmbinat armonios cu influențele maghiare, săsești și românești, rezultând, astfel, preparate cu adevărat remarcabile.
Fie că este vorba de gulaș, mămăligă toponită, papricaș sau gomboți, aceste preparate reunesc armonios gusturile inconfundabile specifice preparatelor locale.
Bucătăria transilvăneană este o adevărată călătorie către origini, tradiții și secrete culinare străvechi care reușesc să transforme ingredientele locale în preparate rafinate și pline de emoție. 


Moldova -  unde tradiția se resimte în fiecare preparat

Preparatele moldovenești sunt o îmbrățisare a valorilor autentice și a numeroaselor influențe culturale gastronomice, oferindu-i un loc de cinste printre bucătăriile din întreaga lume.
În fiecare farfurie se regăsește autenticitatea, iar bucatele pregătite cu dragoste și dăruire sunt reale călătorii aici, la răsăritul țării.
Cozonacii moldovenești, plăcintele, învârtitele, pârjoalele, colacii, sarmalele în frunză de viță de vie, fasolea bătută, toate acestea au un loc special pe lista de preferințe culinare ale oricărui român, amintindu-i cu nostalgie de rețetele pregătite cu emoție de bunica. 


Dobrogea - un basm cu arome și amintiri străvechi

În acest colț pitoresc al României, gusturile dobrogene sunt pline de influențe diversificate, reușind să evidențieze istoria lor vastă și legătura stânsă pe care o au cu natura generoasă.
Preparatele specifice zonei sunt bogate în pește, dar predomină și rețetele cu carne, lapte și legume autenice din soiuri atent păstrate din generație în generație. 
Plăcinta dobrogeană, o marcă specifică zonei, care ne invită într-o căltorie printe straturile de aluat fraged și umpluturi bogate. Bucătăria dobrogeană nu este doar o experință gastronomică unică, este chiar o poveste scrisă cu încredere, ingrediente autentice, pasiune și respect pentru tradiție. 

Rețete din Dobrogea!

Banat - armonia dintre autenticitate și noutate

Banatul înseamnă diversitate etnică, culturală, tradiții și plăcerea de a fi înconjurat oricând de toți cei dragi.
Bucătăria bănățeană este despre oameni, despre bucuria de a fi împreună, pentru ei orice sărbătoare, orice zi este un adevărat prilej de reunine în care pot pregăti împreună bucate tradiționale. Preparatele specifice zonei au beneficiat de numeroase influențe culinare de-a lungul timpului, influențe care și-au pus profund amprenta, dar care au reușit să creeze o adevărată varietate de rețete și mâncăruri îndrăgite de generații întregi. 
De la ciorba de perișoare și plăcinta țărănească cu varză, până la pleșcavița bănățeană, toate aceste preparate deosebite au contribuit la conturarea unui gust specific zonei bănățene.

Rețete din Banat!

Catalogul cu oferte
KAUFLAND ROMAN
Săptămâna curentă
Catalogul viitor
Catalogul viitor va fi disponibil duminică. Înscrie-te acum la canalul nostru de WhatsApp și primești catalogul săptămânal!
Rețete românești

Trecutul, prezentul și viitorul, tradiția și inovația, nostalgia copilăriei și speranța noilor ani- toate se regăsesc împreună într-un singur loc: în bucătărie. Preparatele tradiționale, ingredientele proaspete, gusturile familiale, mesele alături de cei dragi, acestea sunt lucrurile care merită... Gătește cu sufletul, gătește cu dăruire și gătește, mai ales, din iubire! Adaugă rețetelor tale ingredientul cheie: emoția!