Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Countryside® - grădinărit și amenajări exterioare

Countryside® este marca noastră dedicată tuturor celor care iubesc să petreacă mult timp în aer liber. Cu siguranță vei găsi în sortimentul nostru multe articole frumoase, practice și la un preț accesibil pentru a face grădina, terasa sau balconul să fie locul tău preferat, din care să nu mai vrei să pleci. Descoperă noile tendințe din domeniul amenajării spațiilor exterioare.

Articole sezoniere

Complet echipat

Countryside® îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru fiecare sezon, datorită gamei vaste de produse la cele mai înalte standarde de calitate. Brandul nostru îmbină designul atractiv cu calitatea verificată și are grijă de portofelul tău.

Așa că descoperă uneltele de grădinărit care te vor ajuta din primăvară și până în toamnă. Iar articolele pentru decorat terasa și mobilierul de grădină te vor face să petreci mai mult timp afară.


Calitate garantată

Fac față oricăror condiții meteo

Produsele Countryside® sunt fabricate din materiale robuste și de calitate pentru a face față tuturor factorilor de mediu. Verificările TÜV și garanția care depășește perioada impusă prin lege (în cazul produselor electrice) fac ca raportul dintre preț și calitate să fie unul corect.

În plus, articolele din lemn sunt certificate FSC și provin dintr-un proces de fabricație sustenabil social. Astfel, poți fi sigur că noile tale articole pentru grădină nu dăunează mediului.

Calitate

Calitate înaltă

Pentru ca funcționalitatea și calitatea produsului să respecte cele mai exigente cerințe colaborăm cu organisme independente de verificare precum TÜV. Marcajele ecologice precum FSC indică faptul că nici natura nu este neglijată. De asemenea, în calitate de producător controlăm fiecare detaliu al produselor noastre – de la design până la producția responsabilă din punct de vedere social.

A woman lies on a green background surrounded by flowers and garden tools.

Diversitate

Printr-o ofertă diversificată, Countryside® este alături de tine de-a lungul întregului an. De primăvara până toamna, descoperă gama variată de produse care respectă cele mai noi trenduri, dar și care îți sunt de folos în grădină.

Preț mic

Preț mic

Datorită colaborării cu furnizori de încredere, Countryside®  se caracterizează printr-un raport preț-calitate optim, adecvat tuturor exigențelor calitative.


Bricolaj

Idei de decorațiuni

Avem câteva idei inspirate pentru a-ți decora balconul, terasa sau grădina.

Creează propriile tale vaze sau suporturi pentru lumânări folosind borcane, sticle sau vase din sticlă mai vechi. Tot ce trebuie să faci este să le decorezi cât mai simplu. Vazele pentru flori făcute în casă creează o senzație de vacanță, în timp ce lumânările pâlpâind îți pot asigura o seară de neuitat.

În plus, poți refolosi ustensile de bucătărie mai vechi pentru a le transforma în ghivece de flori. Așa că folosește site sau forme de copt pentru a planta de exemplu plante aromatice.
Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre Countryside® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.