Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Politica noastră de confidențialitate

Principii de protecție a datelor ale www.kaufland.ro, conform art. 13 din RGPD

Dorim să te simți confortabil și în siguranță atunci când vizitezi pagina noastră de internet. Acordăm o importanţă deosebită protecţiei vieţii tale private, întrucât protecţia datelor reprezintă pentru noi un indicator al calităţii cu orientare spre client. Principiile de protecţie a datelor sunt concepute pentru a te informa cu privire la modalitatea în care gestionăm colectarea, prelucrarea şi utilizarea datelor cu caracter personal prin intermediul Kaufland.

1. Operatorul responsabil, în conformitate cu art. 4 punctul (7) din RGPD

Kaufland Romania SCS
Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144
CP 020284, Bucuresti, sector 2
Telefon: 0372 090 000
E-mail: office@kaufland.ro

2. Formular de contact / Contact e-mail / Apeluri telefonice 

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi prin completarea formularelor de contact, prin telefon sau prin e-mail  sunt tratate în mod confidențial. Utilizăm datele tale cu scopul exclusiv de a prelucra cererea ta. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. Interesul legitim al grupului Kaufland rezultă din dorința de servi interesele și de a răspunde cererilor clienților noștri și ale vizitatorilor acestei pagini de internet, obținând și susținând astfel satisfacția clientului. 

Destinatari / Categorii de destinatari: Excludem, în mod categoric, o transmitere a datelor către terții din afara grupului Kaufland. În mod excepțional, datele sunt procesate de operatori de date, la cererea noastră. Aceștia sunt selectați cu grijă, sunt audiați de noi și au, de asemenea, o obligație contractuală, conform art. 28 din RGPD. În continuare, poate fi necesar ca noi să transmitem extrase din cererea ta către partenerii contractuali (de exemplu, furnizori, în cazul cererilor specifice unui produs), în vederea prelucrării cererii tale. Însă în aceste cazuri, cererea este dinainte anonimizată, astfel încât terții să nu poată realiza nicio legătură între tine și cerere. În cazul în care transmiterea informațiilor cu caracter personal poate fi necesară, te vom informa cu privire la acest lucru și îți vom solicita acordul. 

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Toate datele cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat în cadrul cererilor (sugestii, aprecieri sau critici), prin intermediul acestei pagini de internet, prin e-mail, sunt șterse de noi cel târziu după 90 de zile de la răspunsul final care ți-a fost oferit, respectiv sunt anonimizate în siguranță. Păstrarea pe o durată de 90 de zile se explică prin faptul că, rareori, se poate întâmpla ca tu, în calitate de client, să ne contactezi din nou în legătură cu un răspuns în aceeași privință, iar noi trebuie să putem consulta corespondența anterioară. Experiența a arătat că, de regulă, după 90 de zile, nu mai apar întrebări referitoare la răspunsurile noastre.

3. Contul de client Kaufland și lista de cumpărături

Ai posibilitatea de a îți crea un cont de utilizator (cont de client Kaufland) pe această pagină de internet și de a întreține și distribui liste de cumpărături, prin intermediul acestuia.

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Contul de client Kaufland este necesar pentru ca tu să poți crea „Liste de cumpărături“. Astfel, lista virtuală de cumpărături îți facilitează cumpărăturile, întrucât produsele disponibile pot fi introduse într-un coș digital de cumpărături, care îți facilitează cumpărăturile într-un mod offline, pe suprafața de vânzare a magazinelor Kaufland. De asemenea, ai posibilitatea de a accesa rețete de pe această pagină de internet și de a adăuga în lista de cumpărături toate ingredientele necesare, printr-un clic. În plus, poți trimite o listă de cumpărături și unei alte persoane ce folosește aplicația pentru ca aceasta să efectueze cumpărăturile. În acest scop, se generează un link pe care îl poți trimite independent prin mesaj privat, e-mail sau printr-o altă modalitate de trimitere mesaje disponibilă pe dispozitivul tău mobil.

Pentru crearea unui cont de client Kaufland sunt colectate de la tine şi utilizate ca date obligatorii următoarele: adresare, nume și prenume, e-mail și o parolă selectată personal de tine. În mod facultativ, vom colecta de la tine și numărul de telefon, care îți va servi pentru autentificarea în contul tău de client. Adresa de e-mail servește exclusiv ca nume de utilizator pentru utilizarea și autentificarea pe pagina www.kaufland.ro sau în aplicația Kaufland (dacă o folosești). Numele tău este utilizat de Kaufland numai pentru a ne putea adresa ție pe nume. În plus, la utilizarea funcției „Lista de cumpărături“, sunt salvate în contul de client Kaufland articolele indicate de tine. O prelucrare suplimentară a datelor din contul de client Kaufland sau a listelor de cumpărături create nu are loc fără acordarea consimțământului separat explicit. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor din cadrul utilizării conturilor de client Kaufland și a listei de cumpărături de tine este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD.

Indiciu: În mod alternativ, pentru contul de client Kaufland te poți înregistra prin așa-numita autentificare prin rețelele sociale și te poți conecta în viitor (de exemplu, prin Facebook, Twitter sau Google+). Pentru aceasta este totuși necesară acordarea unui consimțământ specific. În aceste principii de protecție a datelor găsești mai multe indicații despre datele transmise astfel, la secțiunea „Autentificare prin rețele sociale / Acord extins pentru publicitate“.

Destinatari / Categorii de destinatari: Datele din contul de client Kaufland pot fi utilizate, în cadrul grupului Kaufland, doar de departamentele competente, pentru administrarea tehnică a conturilor de client Kaufland şi pentru evaluările statistice anonime. Kaufland nu transmite informații către terții din afara Kaufland.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: În general, listele de cumpărături rămân salvate pe perioadă nedeterminată în cadrul contului tău de client, cu excepția cazului în care îți ștergi contul de client sau listele individuale de cumpărături. În plus, poți șterge oricând contul de client Kaufland. Acest lucru se poate solicita prin e-mail către serviciul de clienți Kaufland, printr-o cerere de ștergere. Contul tău de client Kaufland este șters, respectiv anonimizat imediat (prin ștergerea tuturor informațiilor de identificare). Bineînețeles, te poți înregistra oricând din nou. Dacă nu mai utilizezi contul de client Kaufland timp de trei ani, efectuăm în mod automat o ștergere, dacă nu te opui acestui lucru. Te rugăm să ții cont de faptul că ștergerea contului de client Kaufland determină și ștergerea contului de client din aplicația Kaufland.

4. Autentificarea prin rețelele sociale

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Îți oferim posibilitatea să te înregistrezi și să te loghezi (autentificare prin rețelele sociale) prin intermediul conturilor Facebook, conturilor Google + sau a contului Twitter, pe www.kaufland.ro sau în aplicația Kaufland. În acest caz, nu este necesară o înregistrare suplimentară pentru contul de client Kaufland pe această pagină de internet.

În schimb, contul de utilizator al rețelei sociale (Google+, Facebook sau Twitter) este asociat contului de client Kaufland, astfel încât să te poți autentifica prin intermediul contului de utilizator al rețelei sociale la contul de client Kaufland și să te poți loga. Avantajul este că nu mai trebuie să memorezi nicio parolă nouă pentru contul de client Kaufland. Prin asociere, primim în mod automat de la Facebook Inc., Twitter Inc., respectiv Google Inc. următoarele informații:

 • ID-ul numeric al rețelei sociale;
 • prenumele și numele de familie;
 • sexul;
 • numele de utilizator pentru Twitter, Google +, respectiv Facebook;
 • dacă a fost verificat (verified) contul, de exemplu, „Da“;
 • linkul către profilul public pentru serviciul selectat al rețelei sociale.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor în cadrul utilizării autentificării opționale prin rețelele sociale este consimțământul tău, descris mai jos, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD. În cazul utilizării serviciului de autentificare prin rețelele sociale, accepți colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor tale, descrise mai jos:

Accept ca următoarele date să poată fi transmise de la furnizorul meu de servicii privind rețelele sociale (Twitter, Facebook sau Google+) către Kaufland, în cadrul procesului de autentificare prin rețelele sociale:

 • ID-ul numeric al rețelei sociale;
 • Prenumele și numele de familie;
 • Sexul;
 • Nume de utilizator pentru Twitter, Google+, respectiv Facebook;
 • Dacă a fost verificat (verified) contul, de exemplu, „Da“.

Kaufland poate salva aceste date în „contul meu personal de client Kaufland” și le poate utiliza exclusiv în scopuri de autentificare și pentru adresarea personală în contul de client. Cunosc faptul că, prin utilizarea autentificării prin rețelele sociale, și operatorul serviciilor respective privind rețelele sociale este înștiințat cu privire la faptul că un cont de client Kaufland a fost asociat cu contul meu, pe www.kaufland.ro.

Ai posibilitatea de a îți revoca oricând consimțământul printr-un mesaj pe kaufland.ro/contact, cu efect în viitor. În acest caz, nu mai poți utiliza funcția de autentificare prin rețelele sociale și să te conectezi în contul de client Kaufland. În plus, toate datele salvate până la această dată pe baza consimțământului sunt șterse.

Pentru mai multe informații despre autentificarea prin Twitter, Facebook și / sau Google+ și setările referitoare la viața ta privată așa cum reiese din contul tău pe rețelele sociale, te rugăm să consulți indicațiile despre protecția datelor și condițiile de utilizare de pe Facebook (https://www.facebook.com/legal/terms), Twitter (https://twitter.com/privacy?lang=ro), respectiv Google+ (http://www.google.com/policies/privacy/?hl=ro).

Destinatari / Categorii de destinatari: În principiu, datele din contul tău de client Kaufland sunt accesibile numai departamentelor din cadrul sediului național Kaufland, care sunt responsabile cu întreținerea paginii www.kaufland.ro și a conturilor de client Kaufland. Nu are loc o transmitere de informații către terți, în afara grupului Kaufland.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Datele de autentificare prin rețelele sociale sunt salvate și utilizate, conform descrierii, până la solicitarea unei revocări.

5. Concursurile cu premii

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Ai posibilitatea de a participa pe pagina noastră de internet la concursuri cu premii. Datele cu caracter personal transmise în cadrul participării la concursuri cu premii se utilizează exclusiv pentru derularea concursului (validarea câștigătorilor, acordarea și transmiterea premiului, anunțarea câștigătorilor). După încheierea concursului și informarea câștigătorilor, datele participanților se șterg din baza de date. În urma anumitor concursuri, poţi opta ca datele tale să intre în baza de date Kaufland, pentru a te ţine la curent cu activităţile şi promoţiile noastre. În cazul în care alegi să participi, temeiul juridic pentru prelucrarea datelor din cadrul concursurilor cu premii este, de regulă, art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD UE. În cazul furnizării unei declarații de acord suplimentare în cadrul unui concurs cu premii, temeiul juridic pentru prelucrarea datelor care se bazează pe consimțământul tău se regăsește la art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD.

Dacă ți-ai dat acordul cu privire la un concurs cu premii, ai posibilitatea de a-l revoca oricând, cu efect în viitor, însă acest lucru conduce la imposibilitatea de a participa la extragere și de a câștiga.

Te rugăm să citești cu atenţie formularele de participare, precum şi regulamentele concursurilor la care participi, disponibile pe pagina noastră de internet sau, după caz, în magazine.

Destinatari / Categorii de destinatari: De regulă, datele colectate în cadrul concursurilor pot fi accesate doar de departamentul din cadrul sediului național Kaufland Romania, care a organizat acțiunea. Transmiterea de informații către terți se realizează numai dacă acest lucru este neapărat necesar pentru transmiterea și acordarea premiilor câștigate în cadrul concursurilor sau dacă ne-ai acordat consimțământul tău explicit în acest sens.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: După încheierea concursului și a notificării câștigătorului, datele participanților sunt șterse. Datele câștigătorilor sunt păstrate pe durata solicitată de lege în cazul premiilor ce depășesc valoarea neimpozitabilă de 600 de lei.

6. Consimțământul pentru abonarea la newsletter

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Ai posibilitatea de a te abona la newsletterul Kaufland prin intermediul canalelor disponibile (acest site, formulare de concurs). Consimțământul tău reprezintă temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu scopul trimiterii newsletterului, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD.

Scopul prelucrării datelor în sensul trimiterii de newsletter este acela de a servi dorința și interesele clienților noștri pentru oferte, rețete, concursuri, promoții, sondaje, precum și alte servicii oferite de Kaufland precum Kaufland Card. În cazul în care ești abonat la newsletter-ul Kaufland și deții și Kaufland card digital, vom corela adresa de e-mail cu contul tău Kaufland Card.

Abonarea la newsletter se face în doi pași (procedură double opt in). După trimiterea formularului de abonare, primești de la noi un e-mail cu un link de confirmare a abonării. Pentru a deveni abonat, e nevoie să confirmi accesând linkul din e-mail, în termen de 14 zile.

Prin confirmarea înregistrării, îți acorzi consimțământul pentru prelucrarea datelor în scopurile precizate mai sus. Fără confirmarea sau activarea linkului de confirmare, nu îți putem trimite niciun buletin informativ.

În măsura în care te abonezi la newsletterul gratuit Kaufland, accepți faptul că sediul național Kaufland Romania poate prelucra adresa de e-mail ca fiind informație obligatorie, pentru a îți putea trimite pe e-mail newsletterul Kaufland și pentru a-ți corela adresa de e-mail cu contul tău Kaufland Card, în cazul în care deții un astfel de cont, pentru a primi oferte dedicate utilizatorilor Kaufland Card.

În continuare, accepți faptul că putem salva informațiile cu privire la modalitatea prin care te-ai abonat la newsletter (de exemplu, din formularul de abonare sau dintr-un formular concurs), pentru a putea optimiza posibilitățile de abonare.
În cazul în care, în cadrul înregistrării, ne oferi din propria inițiativă date opționale despre persoana ta (adresare, prenume, nume), accepți ca noi să utilizăm aceste date pentru a putea folosi o adresare personală în newsletter și de asemenea pentru a le corela cu profilul tău Kaufland Card, în cazul în care deții un astfel de cont.

Destinatari / Categorii de destinatari: Datele transmise în cadrul procesului de abonare pot fi accesate doar de către departamentul din cadrul sediului național Kaufland Romania, care este responsabil cu procesarea și monitorizarea trimiterii newsletterului, precum și de echipa Kaufland Card.

Dacă în efectuarea trimiterii newsletterului sunt implicați alți operatori externi de date, aceștia au o obligaţie contractuală, conform art. 28 din RGPD, şi fac obiectul unor controale cu privire la respectarea măsurilor adecvate de siguranţă din punct de vedere organizatoric şi tehnic.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Dacă te dezabonezi de la newsletterul Kaufland, datele profilului tău de abonat sunt șterse. În consecință, nu vei mai primi newsletterul Kaufland. Poți în continuare primi informații despre ofertele și beneficiile Kaufland Card dacă în cadrul programului ți-ai acordat consimțământul în acest sens.

7. Găsire automată a magazinului

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Scopul nostru este să îți afișăm în mod automat ofertele și informațiile valabile pentru magazinul cel mai apropiat de tine.

În acest scop, utilizăm așa-numita funcție de geolocalizare API la prima accesare a paginii printr-un dispozitiv terminal (calculator, laptop, smartphone, tabletă). La prima accesare a paginii de către tine, sunt solicitate diverse informații geospațiale ale dispozitivului terminal (date GPS / date referitoare la rețeaua WLAN în care dispozitivul este logat / informații geospațiale referitoare la adresa IP utilizată), pentru a determina locația dispozitivului. Exactitatea acestor date depinde, printre altele, de setările dispozitivului tău. Determinarea poziției dispozitivului tău se efectuează de la sine, pe dispozitivul mobil, din browser, respectiv de pe sistemul de operare, și nu face parte din prelucrarea datelor de la Kaufland. Datele de localizare nu sunt salvate de noi. Acestea sunt utilizate în timp real, pentru a determina locația actuală a celui mai apropiat magazin Kaufland și a îl seta ca magazin relevant.

Poți modifica manual oricând magazinul sugerat. Informațiile magazinului nou selectat sunt salvate apoi într-un modul cookie persistent din browserul dispozitivului tău, pentru ca tu să poți vedea ofertele relevante din magazinul cel mai apropiat de tine, în cadrul vizitelor viitoare. Temeiul juridic pentru această prelucrare a datelor este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD (prelucrarea necesară a datelor pentru afișarea informațiilor care pot fi relevante pentru utilizator).

Destinatari / Categorii de destinatari: În cadrul extinderii magazinelor, se salvează un modul cookie care conține doar informațiile despre alocarea magazinului. Acesta este citit în mod automat la următoarea vizită în pagina noastră de internet. În plus, de regulă nimeni nu are acces la informațiile despre alocarea acestui magazin, în cazul în care nu ne-ai acordat consimțământul suplimentar explicit prin care se convine altfel.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Informațiile despre magazinul alocat rămân salvate în modulul cookie corespunzător magazinului în browserul tău, până când ștergi modulul cookie sau alegi manual un alt magazin.

8. Utilizarea de cookie-uri

Operator și scopurile prelucrării de date / temeiuri legale:

Noi, Kaufland România SCS, suntem operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor în legătură cu utilizarea așa numitelor cookie-uri și ale altor tehnologii similare de urmărire pe toate (sub)domeniile aferente www.kaufland.ro.

În cazul cookie-urilor este vorba de mici fișiere de text care se salvează pe terminalul (laptop, tabletă, smartphone etc.) dvs., atunci când ne vizitați paginile web. Cookie-urile nu cauzează nicio deteriorare pe terminalul dvs., nu conțin viruși, cai troieni sau alt tip de software malițios. În respectivul cookie se salvează informații care rezultă în legătură cu terminalul specific utilizat. Acest lucru nu înseamnă însă că astfel avem cunoștință în mod direct despre identitatea dumneavoastră.

Utilizarea cookie-urilor și ale altor tehnologii similare de urmărire servește - în funcție de categoria cookie-ului, respectiv a altor tehnologii similare - următoarelor scopuri:

 • Necesare din punct de vedere tehnic: Este vorba de cookie-uri și tehnologii similare în lipsa cărora nu veți putea utiliza serviciile noastre (spre ex. pentru afișarea corectă a paginii noastre web / a unor funcții dorite de dvs., pentru salvarea datelor dvs. în zona de logare, pentru a încărca coșul de cumpărături atunci când faceți cumpărături online etc.).
 • Preferințe: Cu ajutorul acestor tehnici putem lua în considerare preferințele dvs. reale sau presupuse pentru a vă putea oferi o utilizare confortabilă a paginilor noastre web. În baza setărilor dvs., spre exemplu, reușim să afișăm paginile noastre web într-o limbă potrivită dvs. Astfel reușim să evităm și afișarea unor produse care nu sunt eventual disponibile în regiunea dvs.
 • Statistică: Aceste tehnici ne permit generarea unor statistici anonime despre utilizarea serviciilor noastre cu scopul de a le modela în funcție de necesități. Astfel putem stabili, spre exemplu, felul în care paginile noastre web pot fi ajustate și mai bine la obiceiurile utilizatorilor.
 • Marketing: Astfel, putem să vă afișăm un conținut de publicitate potrivit care se bazează pe analiza comportamentului dvs. de utilizare. Comportamentul dvs. de utilizator poate fi identificat și pe diverse pagini web, browsere sau terminale în baza ID-ului de utilizator (identificare certă).

Atunci când se utilizează cookie-uri și alte tehnici similare pentru prelucrarea datelor de utilizare, în funcție de obiectivul stabilit se prelucrează mai cu seamă următoarele tipuri de date cu caracter personal:

Necesare din punct de vedere tehnic

 • Inputul utilizatorului, pentru a păstra datele introduse pe mai multe pagini subordonate (de ex. selectarea magazinului dvs. preferat în fereastra de căutare magazine);
 • Date de autentificare pentru identificarea utilizatorului după conectare cu scopul de a primi acces la conținuturi autorizate cu ocazia vizitelor ulterioare (de ex. acces la contul de client);
 • Evenimente relevante din punct de vedere al securității (de ex. recunoașterea unor încercări dese de autentificare nereușită);
 • Date pentru redarea conținuturilor multimedia (de ex. vizualizarea unor clipuri video (legate de produse) selectate de către client).

Preferințe:

 • Setări legate de adaptarea interfeței grafice cu utilizatorul care nu este legată de un identificator permanent (de ex. selectarea activă a limbii sau reprezentarea concretă a căutărilor sau a hărților în fereastra de căutare magazine).

Statistică:

 • Profiluri de utilizatori în formă pseudonimizată cu informații despre utilizarea paginilor noastre web. Acestea conțin în mod special:
  • tip/versiune browser,
  • sistem de operare utilizat,
  • URL de referință (pagina vizitată anterior),
  • numele de gazdă al calculatorului care efectuează accesarea (adresa IP),
  • ora solicitării serverului
  • ID utilizator individual și
  • evenimente declanșate pe pagina web (comportamentul de navigare).
 • Adresa IP este anonimizată în mod regulat, astfel încât - în principiu - în baza acesteia nu se va putea realiza o legătură cu persoana dvs.
 • Realizăm legătura între ID-ul de utilizator și alte date care vă aparțin (de ex. nume, adresă de e-mail etc.) doar în baza unui acord separat și explicit din partea dvs. (vezi spre ex. punctul 6 al acestor prevederi legate de protecția datelor). Doar în baza ID-ului de utilizator nu putem realiza nicio legătură cu persoana dvs.

Marketing

 • Profiluri de utilizatori în formă pseudonimizată cu informații despre utilizarea paginilor noastre web. Acestea conțin în mod special:
  • adresa IP,
  • ID utilizator individual;
  • potențiale interese legate de produse,
  • evenimente declanșate pe pagina web (comportamentul de navigare). 
 • Adresele IP sunt anonimizate în mod regulat, astfel încât în baza acestora nu se va putea identifica persoana dvs.
 • Realizăm legătura între ID-ul de utilizator și alte date care vă aparțin (de ex. nume, adresă de e-mail etc.) doar în baza unui consimțământ separat și explicit din partea dvs. (vezi spre ex. punctul 6 al acestor prevederi legate de protecția datelor). Doar în baza ID-ului de utilizator nu putem realiza nicio legătură cu persoana dvs. Partajăm ID-ul de utilizator și profilurile de utilizare aferente cu terți prin intermediul unor furnizori de rețele de publicitate dacă ne-ați acordat consimțământul în acest sens.

Baza juridică pentru utilizarea unor cookie-uri de preferințe, statistici și de marketing și pentru utilizarea unor tehnologii similare o constituie consimțământul dvs. dat în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 litera a) RGPD. Baza juridică pentru utilizarea unor cookie-uri și tehnologii similare necesare din punct de vedere tehnic o constituie articolul 6 alineatul 1 litera b) RGPD, adică prelucrăm datele dvs. pentru a vă pune la dispoziție serviciile noastre în cursul inițierii, respectiv derulării contractului.

 

8.1 Webtracking prin intermediul Adobe Analytics

Scopul prelucrării de date/temeiul legal: Folosim informațiile colectate pe durata utilizării paginilor noastre web (adică: pagina de pe care s-a solicitat fișierul, denumirea fișierului, data și ora interogării, cantitatea de date transferată, statusul accesării precum „Fișier transferat”, „Fișierul nu a fost găsit” etc., o descriere a tipului navigatorului folosit și o adresă IP anonimizată - din care s-au tăiat ultimele trei cifre) pentru ghidarea utilizatorului, evaluări statistice, adaptarea paginilor noastre web la necesitățile dvs., afișarea publicității pe pagina web (afișarea unor informații despre produse pe butoanele corespunzătoare ale acestei pagini web care să corespundă comportamentului dvs. de navigare pe www.kaufland.ro) și în scopul apărării împotriva unor interogări neregulate a ofertei noastre web. În acest scop utilizăm cookie-uri prin care se dirijează conexiunea dvs. la paginile noastre web pe durata sesiunii. Fiind însărcinată de noi, societatea Adobe Systems GmbH, în situația în care ne oferiți consimțămâtul, va plasa în acest scop un cookie permanent în navigatorul dvs. de internet pentru a crea un profil de utilizator pseudonimizat. Prin intermediul acestui cookie permanent este posibilă recunoașterea browserului dvs. cu ocazia unei noi accesări a acestei pagini web. Acest lucru servește publicității, studiului de piață și configurării paginii noastre web într-o manieră care să corespundă nevoilor utilizatorilor.

Datele prelevate prin intermediul tehnologiei Adobe-Analytics nu se utilizează pentru identificarea personală a utilizatorilor acestei pagini web. Datele de utilizare stocate în cookie nu se vor corela nici cu date cu caracter personal prin intermediul purtătorului pseudonimului. Temeiul juridic pentru această stocare de date și pentru utilizare prin intermediul cookie-ului permanent o constituie art. 6 alin. 1 a) RGPD. Puteți să vă opuneți oricând, cu efect pentru viitor, prelevării și stocării de date prin intermediul cookie-ului permanent plasat de Adobe Systems GmbH. În acest sens trebuie să faceți click aici (sau mai jos la punctul 9.12) pe link-ul corespunzător și să vă confirmați opoziția pe pagina către care veți fi redirecționat. În acest caz, Adobe va plasa un cookie permanent de tipul „Do not track” în navigatorul dvs., iar tehnologia Adobe nu va mai fi utilizată.

Destinatari / Categorii de destinatari: În cursul prelucrării datelor dvs., acestea vor fi dezvăluite / transmise în cadrul societății Kaufland România doar următorilor destinatari (departamentul de specialitate marketing/BI Kaufland). În măsura în care Adobe sau alți prestatori de servicii tehnice vor accesa datele în scopul oferirii unor servicii de suport, se va face doar cu încheierea prealabilă a unor contracte cu aceștia privind prelucrarea prin persoane împuternicite în conformitate cu art. 28 RGPD.

8.2 Google Conversion Tool

Scopul prelucrării de date/Temeiul juridic: Această pagină web utilizează și unealta Google Conversation pentru analiza pseudonimizată internă a eficienței reclamelor afișate. În cazul în care ajungeți pe pagina noastră web prin intermediul unei alte pagini web, făcând click pe o reclamă Kaufland (reclamă tip text, banner de publicitate) afișată pe aceasta, respectivul banner de publicitate va introduce un cookie în browser-ul dvs. Dacă în cazul acelui banner de publicitate este vorba de o campanie publicitară derulată prin intermediul Google, atunci Google va introduce cookie-ul corespunzător în momentul în care se face click-ul pe bannerul publicitar. Nici Conversion Partner-ul nostru și nici Kaufland nu pot vizualiza celelalte pagini web pe care le-ați accesat. Nu colectăm și nu primim nici informații în baza cărora s-ar putea proceda la identificarea personală a utilizatorilor. Informațiile obținute prin intermediul tehnologiei Conversion-Tracking se utilizează în mod exclusiv pentru a realiza statistici despre succesul și utilizarea campaniilor noastre. Aceste cookie-uri își pierd valabilitatea după 30 de zile. Baza juridică pentru utilizarea tehnologiei cookie o constituie art. 6 alin. 1 a) RGPD. În cazul în care nu doriți să fiți incluși în această analiză, puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor din setările browser-ului dvs. sau puteți să vă exprimați opoziția aici (sau mai jos la punctul 9.12).

Destinatari / Categorii de destinatari: Informația conform căreia dvs., în calitate de vizitator anonim, ați ajuns pe pagina noastră web prin intermediul unui banner publicitar Kaufland, se citește din cookie-ul dvs. și se prelucrează în mod anonim de către noi și de partenerul nostru de conversie (de ex. Google). În cursul acestei operațiuni nu se transmit mai departe informații personale despre dvs.

8.3 Tehnologia de conversie Facebook

Scopul prelucrării de date/Temeiul juridic: Pe paginile noastre web utilizăm serviciile Facebook Conversion Pixel și Facebook Remarketing. Cu ajutorul Facebook Conversion Pixel, noi și Facebook putem identifica faptul că cineva a făcut click pe anunțul nostru publicitar prin Facebook și că a fost redirecționat astfel către pagina noastră. Noi nu vom putea vedea însă ce alte pagini web ați mai accesat. Informațiile obținute prin intermediul Facebook Conversion Pixel se utilizează pentru a realiza statistici despre succesul și utilizarea anunțurilor noastre publicitare prin Facebook. Nu colectăm și nu primim însă informații în baza cărora s-ar putea proceda la identificarea personală a utilizatorilor. Prin intermediul tehnologiei Facebook Remarketing, utilizatorii care au accesat paginile noastre web vor putea fi targetați pe alte pagini web cu alte anunțuri publicitare de către Facebook. Noi nu colectăm însă și nu primim informații despre acei utilizatori Facebook cărora li se afișează într-adevăr astfel de anunțuri publicitare specifice. O identificare a utilizatorilor individuali nu ne este posibilă nici în acest caz. Baza juridică pentru această prelucrare a datelor o constituie art. 6 alin. 1 a) RGPD. Puteți să vă exprimați oricând opoziția față de această prelucrare de date.  În acest sens trebuie să faceți click aici pe următorul link (sau mai jos la punctul 9.12) și să vă confirmați opoziția pe pagina către care veți fi redirecționat.

Mai multe informații despre scopurile și volumul colectării și prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către Facebook, precum și despre setările prin care vă puteți proteja sfera privată pe Facebook găsiți pe Politica Facebook referitoare la protecția datelor. Puteți dezactiva opțiunea prin intermediul Digital Advertising Alliance în SUA, prin Digital Advertising Alliance of Canada în Canada, respectiv prin European Interactive Digital Advertising Alliance în Europa sau prin intermediul setărilor terminalului dvs., astfel încât să nu vi se mai afișeze anunțuri publicitare online bazate pe interese de către Facebook sau alte companii participante.

Destinatari / Categorii de destinatari: În baza Facebook Conversion Pixel, noi și Facebook putem identifica faptul că cineva a făcut click pe anunțul nostru publicitar prin Facebook și că a fost redirecționat astfel către pagina noastră. Informațiile create prin intermediul cookie-ului și/sau prin intermediul graficelor despre felul în care ați utilizat această pagină web se transmit către un server Facebook localizat în SUA și se stochează acolo. Facebook utilizează aceste informații recepționate pentru a realiza o evaluare a comportamentului dvs. de utilizator în ceea ce privește anunțurile publicitare ale Facebook. Facebook va transmite aceste informații și către terți, în măsura în care acest lucru este prevăzut prin lege sau dacă aceste date sunt prelucrate de către terți din însărcinarea Facebook. Facebook nu va face legătura între adresa dvs. IP și alte date stocate de Facebook.

8.4 Retargeting și măsurarea eficienței publicității Double Click

Scopul prelucrării de date/Temeiul juridic: Pe paginile noastre web folosim și tehnologiile de retargeting ale Double Click. Scopul serviciului Double Click constă în identificarea unor vizitatori care în trecut au mai vizitat paginile web ale clienților Double Click (pagini web, aplicații newsletter-uri) pentru a le afișa acestora bannere publicitare personalizate. Double Click utilizează în acest scop cookie-uri care nu permit o identificare personală a vizitatorilor paginii. Temeiul juridic pentru această stocare de date și pentru utilizare prin intermediul cookie-ului permanent o constituie art. 6 alin. 1 a) RGPD. Puteți să vă opuneți oricând, cu efect pentru viitor, prelevării și stocării de date prin intermediul cookie-ului Sizmek. În acest sens trebuie să faceți click aici pe următorul link (sau mai jos la punctul 9.12) și să vă confirmați opoziția pe pagina către care veți fi redirecționat.

Destinatari / Categorii de destinatari: De îndată ce veți accesa cu același browser alte pagini web, ale căror operatori sunt și ei clienți Sizmek, aceștia vor citi informațiile conținute în cookie-ul permanent Double Click (este vorba de paginile web vizitate prin intermediul browser-ului) pentru a afișa conținuturi publicitare adaptate prin intermediul unor bannere.

8.5 Durata de stocare / criterii pentru stabilirea duratei de stocare în cazul cookie-urilor

Durata de stocare pentru cookie-uri o regăsiți în cadrul Politicii de cookie-uri. În cazul în care rubrica „Expirare” este menționat „persistent”, respectivul cookie se salvează în mod permanent până la retragerea consimțământlui corespunzător.

8.6 Sumar cu toate opțiunile de opoziție

Următoarele unelte de tracking și de analiză în sensul art. 6 alin. 1 a RGPD sunt implementate pe această pagină web. Puteți să vă exprimați opoziția față de utilizarea acestora cu efect pentru viitor, făcând click pe linkurile corespunzătoare:

 • Prestatori de servicii: Adobe Webtracking System; Link către posibilitatea de exprimare a opoziției
 • Prestatori de servicii: Google Conversion Tool; Link către posibilitatea de exprimare a opoziției
 • Prestatori de servicii: Rețea de publicitate Google-Display; Link către posibilitatea de exprimare a opoziției
 • Prestatori de servicii: Tehnologie Facebook Conversion; Link către posibilitatea de exprimare a opoziției
 • Prestatori de servicii: Retargeting și măsurarea eficienței publicității Double Click; Link către posibilitatea de exprimare a opoziției

 

Înainte de a accepta modulele cookie:

AMCVS_BCF65C6655685E857F000101%40AdobeOrg

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Marketing Cloud

Descriere: ID vizitator 

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/mcvid/mcvid_cookies.html

AMCV_BCF65C6655685E857F000101%40AdobeOrg

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Marketing Cloud

Descriere: ID vizitator 

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/mcvid/mcvid_cookies.html

TS0194e86f (sau alt cookie care începe cu "TS")

Tip: Technical Cookie

Produs: BIG-IP Application Security Manager

Descriere: Folosit de firewall-ul aplicației web pentru a împiedica „transmiterea dublă a formularelor” (Cross Site Request Forgery). 

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://support.f5.com/csp/article/K11903

language

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Analytics

Descriere: Stochează preferința de limbă utilizată în pagina curentă. 

Domeniu: .kaufland.ro

oldStoreName

Tip: Technical Cookie

Produs: Content-Management-System

Descriere: Stochează magazinul selectat anterior. 

Domeniu: .kaufland.ro

s_cc

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Analytics

Descriere: Acest modul cookie este setat și citit de codul JavaScript pentru a determina dacă modulele cookie sunt activate sau nu. Singura valoare posibilă este „true”. Nu este posibilă urmărirea folosind acest modul cookie. 

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/whitepapers/cookies/cookies_analytics.html

storeName

Tip: Technical Cookie

Produs: Content-Management-System

Descriere: Stochează magazinul curent. 

Domeniu: .kaufland.ro

După acceptarea modulelor cookie și reîncărcarea paginii (cookie-urile de mai sus, plus următoarele): 

_ga

Tip: Tracking-cookie

Produs: Google Analytics

Descriere: Folosit pentru a distinge utilizatori diferiți. 

Domeniu: .adobedtm.com

Informații suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

_gat

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Google Analytics

Descriere: Folosit pentru a accelera rata request-urilor. 

Domeniu: .adobedtm.com

Informații suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

_gid

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Google Analytics

Descriere: Folosit pentru a distinge utilizatori diferiți. 

Domeniu: .adobedtm.com

Informații suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

s_sq

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Analytics

Descriere: Acest modul cookie este setat și citit de codul JavaScript atunci când funcționalitățile ClickMap și Map Activity sunt activate; conține informații despre linkul anterior pe care a făcut clic utilizatorul. 

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/whitepapers/cookies/cookies_analytics.html

sat_track

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Marketing Cloud

Descriere: Utilizatorii vor fi urmăriți numai dacă acest modul cookie există și are setată valoarea „true”, în concordanță cu regulile UE. 

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://helpx.adobe.com/dtm/kb/how-do-i-enable-eu-compliance-for-my-analytics-tool.html

Alte module cookie ce pot fi setate de Adobe DTM (Dynamic Tag Management) după acceptarea modulelor cookie:

 • _sdsat_landing_page
 • _sdsat_session_count
 • _sdsat_pages_viewed
 • _sdsat_traffic_source

Aceste module cookie vor fi setate numai dacă o regulă DTM are nevoie de ele (ceea ce nu este cazul în prezent). Informații suplimentare: https://helpx.adobe.com/dtm/kb/what-cookies-are-set-by-dtm.html.

Alte module cookie utilizate pe pagina web www.bunorama.kaufland.ro:

1P_JAR

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Google

Descriere: Cookie de publicitate Google utilizat pentru urmărirea utilizatorilor și pentru direcționarea anunțurilor. Acesta este în strânsă legătură cu modul RECAPTCHA din pagina web.

Domeniu: .google.com/recaptcha

Informații suplimentare: https://policies.google.com/technologies/types?hl=en

APISID

Tip: Technical Cookie

Produs: Google

Descriere: Acest modul stochează preferințele utilizatorului în legătură cu Google Maps.

Domeniu: .maps.google.com

Informații suplimentare: https://policies.google.com/technologies/types?hl=en 

HSID

Tip: Technical Cookie

Produs: Google

Descriere: Acest modul stochează preferințele utilizatorului în legătură cu Google Maps.

Domeniu: .maps.google.com

Informații suplimentare: https://policies.google.com/technologies/types?hl=en

LWR_COOKIE_ACCEPT

LW_SITE_MOD_USERI_PAROLA

Tip: Technical Cookie

Produs: Logicware

Descriere: Acest modul stochează ID parolă.

Domeniu: .kaufland.ro

LW_SITE_MOD_USERI_USER

Tip: Technical Cookie

Produs: Logicware

Descriere: Acest modul stochează ID utilizator.

Domeniu: .kaufland.ro

NID

Tip: Technical Cookie

Produs: Google

Descriere: Acest modul stochează preferințele utilizatorului în legătură cu Google Maps.

Domeniu: .maps.google.com

Informații suplimentare: https://policies.google.com/technologies/types?hl=en

SAPISID

Tip: Technical and Security Cookie

Produs: Google

Descriere: Acest modul stochează preferințele utilizatorului în legătură cu Google Maps.

Domeniu: .maps.google.com

Informații suplimentare: https://policies.google.com/technologies/types?hl=en

SID

Tip: Technical and Security Cookie

Produs: Google

Descriere: Acest modul stochează preferințele utilizatorului în legătură cu Google Maps.

Domeniu: .maps.google.com

Informații suplimentare: https://policies.google.com/technologies/types?hl=en

SIDCC

Tip: Technical and Security Cookie

Produs: Google

Descriere: Acest modul stochează preferințele utilizatorului în legătură cu Google Maps.

Domeniu: .maps.google.com

Informații suplimentare: https://policies.google.com/technologies/types?hl=en

SSID

Tip: Technical and Security Cookie

Produs: Google

Descriere: Acest modul stochează preferințele utilizatorului în legătură cu Google Maps.

Domeniu: .maps.google.com

Informații suplimentare: https://policies.google.com/technologies/types?hl=en


8.7. Adobe Target

Scopul prelucrării de date/ baza juridică: Utilizăm software-ul Adobe Target al firmei Adobe Systems Software Ireland Limited (4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Ireland) pentru a analiza și optimiza pagina noastră web. Cu Adobe Target se pot efectuate așa numite teste A/B sau teste multivariate pe pagina web. Software-ul afișează o variantă a paginii web care este modificată față de versiunea originală a acesteia (design sau conținut diferit) pentru a determina varianta preferată de vizitatori și pentru a optimiza pagina web în funcție de necesitățile vizitatorilor. În aceste cazuri, afișarea variantelor se poate realiza și cu caracter permanent pentru anumite segmente de vizitatori. Procedând astfel, nu se salvează sau prelucrează date cu caracter personal. Nu are loc o colectare sau prelucrare a adreselor IP complete sau ale unor date, în baza cărora s-ar putea realiza asocieri cu persoane individuale. Comportamentul de utilizare se evaluează în baza unor metode cantitative și poate fi recunoscut în baza ID-ului individual. Afișarea unor teste și variante se realizează cu ajutorul „cookie-urilor de sesiune” și „cookie-urilor permanente”. Primele se salvează doar cu caracter intermediar pentru durata pentru care utilizați pagina noastră web. „Cookie-urile permanente” se utilizează pentru a reține informații despre acei vizitatori care vizitează în mod repetat pagina noastră web. 

În cadrul acestor scopuri de utilizare, prelucrarea se efectuează în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a RGPD în baza consimțământului acordat odată cu acceptarea „cookie-urilor de marketing”. Puteți să vă retractați consimțământul oricând cu efect pentru viitor, făcând click aici.

Destinatari/Categorii de destinatari: Informațiile pe care le putem colecta prin utilizarea cookie-urilor se prelucrează de către noi și Adobe. În cursul acestei operațiuni nu se transmit mai departe informații personale despre dvs.

10. Fișiere audio încorporate de pe Soundcloud

Utilizăm serviciul SoundCloud, furnizat de SoundCloud Limited, pentru încorporarea sunetului și a fișierelor audio. SoundCloud este serviciul legat de muzică online pentru schimbul și distribuirea de fișiere audio, cu sediul în Regatul Unit și filială în Germania.

Dacă accesezi una dintre paginile noastre web cu un fișier audio, browserul stabilește o legătură directă cu serverele Soundcloud. Prin intermediul unui modul încorporat în site, accesezi pagina de internet de Soundcloud. Noi nu influențăm cantitatea de date și utilizarea datelor de Soundcloud Limited. În acest scop, Soundcloud Limited este responsabil din punct de vedere juridic.

Informații în acest scop găsești și la următorul link: https://soundcloud.com/pages/privacy.

11. Videoclipuri YouTube încorporate

Pe unele subpagini sau parțial pe pagina principală www.kaufland.ro pot exista temporar videoclipuri disponibile pentru redare, într-un cadru YouTube. Dacă redai videoclipul, accesează, prin intermediul cadrului, pagina web www.youtube.com a Google Inc. Noi nu influențăm cantitatea de date și utilizarea datelor de către Google Inc., care rezultă prin accesarea paginii web YouTube. În acest scop, Google Inc. este responsabil din punct de vedere juridic.

Mai multe informații despre utilizarea datelor de către Google găsești la următorul link: https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

12. Solicitarea newsletterului zilnic în cadrul concursului de Crăciun

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Te poți abona pe pagina noastră la un Newsletter special prin care îți reamintim să participi la concursul de Crăciun. În situația în care te veni abona, vei primi de la noi un Newlestter pe zi în intervalul 1 – 24 decembrie 2021 prin care îți vom reaminti să te înscrii la concursul nostru cu premii zilnice. Pentru abonare este necesară adresa ta de e-mail. În situația în care ne vei furniza și alte informații (nume, prenume) acestea vor fi folosite doar pentru o adresare personală. După ce ai completat formularul vei primi de la noi un e-mail de confirmare a abonării cu un link în acest sens. Linkul pentru finalizarea procesului de abonare este valabil 7 zile. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este acordarea consimțământului conform art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD.

Prin completarea formularului de abonare și finalizarea procesului de abonare printr-un clic pe linkul primit în e-mail ești de acord ca datele tale personale (adresa de e-mail, nume, prenume) să fie folosite în scopul menționat aici. Poți retrage consimțământul în orice moment apăsând butonul de dezabonare din Newsletter sau adresându-ne această rugăminte printr-un mesaj pe kaufland.ro/contact.

Destinatari / Categorii de destinatari: datele cu caracter personal colectate prin acest canal, vor fi utilizate exclusiv în scopul trimiterii unui newsletter de reamintire și sunt accesibile departamentelor din Kaufland responsabile cu transmiterea, administrarea și dezvoltarea serviciului.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Datele tale cu caracter personal vor fi șterse în termen de 90 de la finalizarea concursului. În situația în care îți retragi consimțământul, datele tale vor fi șterse la finalul campaniei.  În consecință, nu vei mai primi de la noi niciun e-mail de reamintire.

13. Livrarea prin intermediul platformelor de intermediere de tipul Glovo, Tazz, altele

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: De fiecare dată când plasezi o comandă la Kaufland în contul tău de utilizator al platformelor de intermediere, datele tale de contact (numărul de telefon) și alias-ul tău din platforma respectivă, precum și numărul Kaufland Card (dacă există), data și ora comenzii și conținutul acesteia sunt transmise către Kaufland pentru a putea pregăti comanda ta. Numărul de telefon este necesar pentru a te putea contacta în cazul în care sunt necesare clarificări privind comanda (unele produse nu sunt pe stoc sau e necesar să fie înlocuite unele produse din comandă). Numărul de Kaufland Card este necesar pentru a putea beneficia de reducerea aferentă cardului tău de fidelitate. Această transmitere de date este necesară pentru a putea aduce la îndeplinire contractul de achiziție a produselor Kaufland prin platforma de intermediere.  Temeiul juridic al prelucrării datelor tale este contractul de vânzare – art. 6 alin. (1) lit. b din RGPD. De asemenea, pe baza numărului de Kaufland Card sunt realizate analize statistice privind gradul de utilizare a cardului de către utilizatorii platformelor de intermediere, în baza interesului legitim al operatorului – art. 6 alin. (1) lit. f din RGPD.

În lipsa transmiterii datelor aferente comenzii, comanda nu poate fi pregătită și livrată către tine.

Destinatari / Categorii de destinatari: datele tale cu caracter personal ne sunt transmise de către platforma în care ai plasat comanda la Kaufland și sunt accesibile departamentelor din Kaufland responsabile cu administrarea comenzilor, precum și magazinului către care a fost alocată acea comandă.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Datele tale cu caracter personal transmise de către platforma de intermediere vor fi anonimizate în termen de 30 de la transmiterea comenzii. 

14.  Principiile privind protecția datelor pentru programul de loialitate destinat clienților Kaufland - „Kaufland Card“

Programul destinat clienților Kaufland, „Kaufland Card”, este un program individual de loializare a clienților, în care te poți înscrie pentru a beneficia de diferitele avantaje ale acestuia. Următoarele principii de protecție a datelor au rolul de a îți oferi informații detaliate și transparente cu privire la prelucrarea și utilizarea datelor tale cu caracter personal, în momentul participării la programul destinat clienților „Kaufland Card”.

Vezi Politica de confidențialitate pentru Kaufland Card

Vezi Termeni și Condiții pentru Kaufland Card

15. Criptare

Noi luăm măsuri de siguranță tehnice și organizatorice, pentru a proteja cât mai mult datele împotriva accesului neautorizat. Pe lângă asigurarea mediului operațional, utilizăm metode de criptare. Informațiile oferite de tine sunt transmise și verificate în mod automat, în formă criptată, cu ajutorul unui protocol SSL (Secure Socket Layer), pentru a preveni utilizarea abuzivă a datelor de terți. Poți observa faptul că bara de stare a browserului tău conține simbolul lacătului și că linia de adresă începe cu „https...“.

16. Drepturile tale în calitate de persoană vizată

În conformitate cu art. 15 punctul 1 din RGPD, ai dreptul de a primi gratuit informații despre datele cu caracter personal referitoare la persoana ta stocate la Kaufland.

În plus, dacă se întrunesc condițiile legale, ai dreptul la rectificarea (art. 16 din RGDP), ștergerea (art. 17 din RGDP) și limitarea prelucrării (art.18 din RGPD) datelor tale cu caracter personal.

Dacă prelucrarea datelor se întemeiază pe art. 6 alin. 1 e) sau f) din RGPD, dispui de dreptul la opoziție conform art. 21 RGPD. În cazul în care te opui unei prelucrări de date, aceasta nu se va efectua în viitor, cu excepția cazului în care responsabilul poate prezenta motive legitime în favoarea prelucrării ulterioare, care primează în fața interesului de a se opune al celui afectat.

Dacă ai pus la dispoziție chiar tu datele prelucrate, beneficiezi de dreptul la transferul datelor conform art. 20 din RGPD.

Dacă prelucrarea datelor se întemeiază pe consimțământ în conformitate cu art. 6 alin. 1 litera a) din RGPD, poți revoca oricând consimțământul cu efect în viitor, fără să se aducă atingere legalității prelucrării anterioare.

În cazurile menționate anterior, dacă ai întrebări deschise sau pentru reclamații, te rugăm să te adresezi în scris sau pe e-mail responsabilului pentru protecția datelor.

În plus, ai dreptul de a depune reclamație la o autoritate de supraveghere a protecției datelor. Autoritatea competentă pentru protecția datelor este cea a țării în care locuiești sau în care se află responsabilul.

17. Revista digitală Kaufland și noutăți prin WhatsApp

Scopul prelucrării datelor/temeiul legal: Poți accesa revista noastră actuală pentru magazinul Kaufland ales de tine și alte știri despre varietatea de produse, promoțiile și ofertele curente și viitoare, concursuri, blog online, sondaje, chestionare și rețete. În acest scop, procesăm numărul tău de telefon și numele profilului WhatsApp pentru a ne putea adresa personal. De asemenea, procesăm adresa pe care o introduci, astfel încât să poți selecta un magazin Kaufland care este relevant pentru tine și să îți putem trimite o singură dată revista actuală pentru aceast magazin. Ești de acord să primești revista dându-ne în mod voluntar orice adresă. Adresa furnizată va fi folosită numai pentru a selecta magazinul relevant.

În plus, te poți abona să primești săptămânal revista și alte noutăți. Făcând clic pe butonul „START” sau introducând cuvântul „Start”, ești de acord ca revista digitală și alte informații Kaufland să îți fie trimise în mod regulat.

Consimțământul tău include transmiterea numărului de telefon către WhatsApp și către orice companii asociate cu WhatsApp, adică și transferuri de date către țări care ar putea să nu aibă un nivel adecvat de protecție și nicio garanție adecvată pentru a vă proteja datele.

Temeiul legal pentru această prelucrare a datelor este consimțământul tău în conformitate cu Art. 6 alin. 1 a) GDPR. Îți poți revoca oricând consimțământul făcând clic pe butonul „STOP” sau introducând mesajul „STOP” în chat și apoi nu vei mai primi alte reviste și informații prin WhatsApp.

Destinatari/categorii de destinatari: excludem în mod fundamental transferul de date către terți din afara Grupului Kaufland. Procesatorii din cadrul Grupului Kaufland sunt obligați contractual conform Art. 28 GDPR.

Numărul tău de telefon va fi transmis către WhatsApp Ireland Limited, 4 Grand Canal Quay, Dublin 2, Irlanda și, eventual, către alte companii asociate cu WhatsApp. Toate detaliile despre WhatsApp Business pot fi găsite în informațiile WhatsApp privind protecția datelor, pe care le puteți accesa aici.

Perioada de stocare/criterii pentru determinarea perioadei de stocare: Toate datele personale pe care le procesăm în contextul trimiterii revistei noastre prin WhatsApp vor fi folosite pentru a trimite revista până când revoci abonamentul. După revocarea consimțământului, datele tale nu vor mai fi prelucrate și anonimizate pentru trimiterea de reviste prin intermediul WhatsApp. Dacă nu comunici cu noi prin WhatsApp timp de șase luni, datele tale vor fi și ele șterse.

18. Canal WhatsApp

Aveți opțiunea de a vă abona la canalul Kaufland Romania de pe WhatsApp și de a primi știri curente de la Kaufland prin intermediul rapoartelor de stare a canalului. În calitate de operator de canal, nu procesăm niciuna dintre datele dumneavoastră personale. Cu toate acestea, în cazul în care ați setat ca fotografia dumneavoastră de pe Whatsapp să fie publică, ea va putea fi vizualizată de adminul canalului.

Vă rugăm să rețineți că WhatsApp poate procesa date suplimentare privind abonamentele dumneavoastră la canale pentru propriile scopuri, ca parte a acordului dvs. de utilizare a aplicației Whatsapp. Pentru mai multe informații privind modul în care Whatsapp prelucrează datele dumneavoastră, consultați Politica de confidențialitate a canalelor WhatsApp.

19. Datele prelucrate atunci când ne vizitați website-ul

Informația prezentată la această secțiune se aplică în același mod atât în cazul website-urilor noastre, precum și în cazul sub-domeniilor sau sub-paginilor asociate. 

Scopurile și temeiurile legale ale prelucrării

Atunci când vizitați website-ul nostru, sunt generate log-uri conținând următoarele informații:

 • website-ul/aplicația prin care ați accesat website-ul nostru (adresa URL)
 • adresa IP
 • data și ora accesării
 • solicitarea clientului
 • codul de răspuns http
 • volumul de date transmis
 • numele si URL-ul fișierului solicitat
 • informații despre tipul browser-ului și sistemul de operare pe care îl utilizați la accesare website-ului
 • numele furnizorului dumneavoastră de internet

Temeiul legal pentru prelucrare este art. 6 alin. (1) lit. (f) din GDPR. Interesul nostru legitim derivă din interesul de a ne proteja sistemele și de a preveni activitatea neconformă sau frauduloasă de fiecare data când un utilizator accesează website-ul nostru.

Când prelucrarea datelor menționate mai sus este necesară pentru întreprinderea demersurilor pentru încheierea unui contract sau în cadrul executării contractului, prelucrăm datele dumneavoastră în temeiul art. 6 alin. (1) lit. b) din GDPR.

Destinatari/categorii de destinatari

Ca  regulă, nu transferăm datele către părți terțe în afara Grupului Kaufland. În situații excepționale, putem avea un împuternicit care să prelucreze datele în numele nostru. Acești împuterniciți sunt selectați cu atenție și responsabilitățile acestora legate de prelucrare sunt stabilite printr-un contract în conformitate cu art. 28 din GDPR.

Obligația de a furniza date

Nu sunteți obligat de nicio clauză legală sau contractuală să ne furnizați date cu caracter personal. Cu toate acestea, astfel de date vor fi prelucrate pentru considerente tehnice la momentul la care accesați website-ul nostru. Singura modalitate de a evita prelucrarea de date este prin încetarea utilizării website-ului nostru.

Perioada de stocare

Stocăm datele menționate mai sus pentru o perioadă de 7 zile.

20. Google reCaptcha

Scopul prelucrării/Temeiul legal: Pe website-ul nostru utilizăm Google reCAPTCHA pentru a proteja website-ul și datele tale, precum și pentru a ne asigura că formularele ne sunt transmise în condiții de siguranță. Utilizarea Google reCAPTCHA are scopul de a proteja website-ul nostru împotriva interacțiunilor automatizate, cum ar fi expedierile automate de formulare care nu sunt trimise de oameni. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor este interesul nostrum legitim în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 lit. f) GDPR (pentru prelucrarea datelor). Interesul legitim constă în implementarea de măsuri pentru a asigura siguranța website-ului/aplicației și a datelor colectate.

Pentru a folosi Google reCAPTCHA, colectăm adresa IP și o transmitem către Google. Google verifică automat dacă adresa IP poate fi atribuită unui utilizator normal (uman) sau unui program automat (de exemplu, un bot), comparând-o cu adresele IP care au fost atribuite unui bot în trecut. În acest fel, încercăm să prevenim atacurile asupra website-ului nostru și asupra datelor tale cu caracter personal sau să le detectăm într-un stadiu incipient, cum ar fi de exemplu printr-un program automat care testează diferite combinații nume de utilizator-parolă și care poate pune în pericol securitatea website-ului nostru prin transferuri de date în masă în cadrul formularelor sau care efectuează atacuri.

Rezultatul determinat de Google este transmis către noi și stocat într-un fișier jurnal pentru a documenta posibilele atacuri ale boților pe website-ul nostru.

Când utilizezi Google reCAPTCHA, este posibil ca Google să seteze module cookie care ar putea să nu fie necesare pentru a furniza Google reCAPTCHA, și noi nu putem controla acest aspect. Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri în politica noastră privind cookie-urile.

De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că Google prelucrează datele astfel obținute în propriile scopuri. Mai multe informații despre Google reCAPTCHA pot fi găsite la https://policies.google.com/privacy.

Destinatari/categorii de destinatari: Au fost încheiate acorduri de prelucrare în sensul art. 28 GDPR cu destinatarii datelor tale. Aceasta înseamnă că acești destinatari pot prelucra date personale numai pe baza instrucțiunilor noastre și, în special, este exclusă prelucrarea în alte scopuri decât cele menționate mai sus.

Transferul către destinatari din țări terțe: poate fi necesar să transferăm datele tale cu caracter personal către destinatari dintr-o țară terță sau din mai multe țări terțe din afara Uniunii Europene (UE)/Spațiului Economic European (SEE). Verificarea folosind Google reCAPTCHA este efectuată de Google Cloud Platform LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, SUA, astfel că datele tale cu caracter personal (adresa IP) pot fi transferate în SUA.

Comisia Europeană a certificat unele țări terțe ca având un nivel de protecție a datelor comparabil cu cel al GDPR prin intermediul deciziilor de adecvare. Puteți găsi o prezentare generală a țărilor terțe în raport de care a fost emisă o decizie de adecvare aici. Pentru furnizorii de servicii cu sediul în SUA, acest lucru se aplică numai dacă transferul de date se întemeiază pe Decizia de adecvare pentru transferurile de date UE-SUA din 10 iulie 2023 (Data Privacy Framework), așa cum este cazul în această situație particulară.

Perioada de stocare/criterii pentru perioada de stocare: Nu stocăm adresa dumneavoastră IP în legătură cu serviciul reCaptcha. Google stochează de regulă adresele IP pentru o perioadă de câteva ore pentru a putea evalua dacă solicitările făcute prin adresa IP respectivă pot fi atribuite unui om sau unui bot. Adresele IP clasificate drept inofensive sunt apoi șterse. Adresele IP clasificate ca boți sunt stocate până la 50 de zile pentru a putea atribui direct solicitări recurente.

21. Datele de contact ale responsabilului cu protecţia datelor

E-mail: protectiadatelor@kaufland.ro
Adresă poștală:
Kaufland Romania SCS
Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2, București