Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Mărcile proprii Kaufland

Este întotdeauna bine să ai alternative. Și chiar mai bine dacă sunt la fel de calitative, sustenabil și accesibile ca propriile noastre mărci. De la produse excelente K-Bio sau K-take it veggie la îmbrăcăminte pentru copii Kuniboo® la aparate și accesorii electrice SwitchOn®, veți găsi tot ce aveți nevoie la Kaufland.

Produse alimentare

Calitate la prețuri avantajoase

Mai multe opțiuni, mai multă plăcere, mai mult pentru tine: În aproape fiecare categorie de produse există alternative delicioase, durabile și ieftine cu propriile noastre mărci alimentare. De exemplu, băuturile energizante de la Crazy Wolf, vinurile selectate de la Cultura Vini, diverse produse ecologice de la K-Bio, calitatea mărcii la preț redus la K-Classic, experiențe culinare speciale la K-Favourites, fără gluten și lactoză la K-Free, produse vegane și vegetariene la K-take it veggie, care sunt 100% neutre din punct de vedere climatic, feluri de mâncare de luat la pachet de la K-to go, carne de calitate excelentă la K-Purland, delicatese pentru și de pe grătar de la Let's BBQ, diverse beri de la Stephans Bräu - și multe altele.


Produse nealimentare

Calitate care îți face viața mai frumoasă

Ceea ce se aplică propriilor noastre mărci alimentare se aplică și mărcilor noastre nealimentare: Kaufland oferă o calitate și o sustenabilitate convingătoare la un preț scăzut. Dacă apreciați funcționalitatea ridicată, calitatea controlată și un raport excelent preț-calitate, atunci ar trebui să vă amintiți mărcile noastre proprii non-alimentare Kaufland în domeniile Mode & Lifestyle, Home & Outdoor Living, Papetărie & Creative, DYI & Hobby și Electronică. Aici veți găsi totul pentru casa ta - dintr-o singură oprire. 


Cosmetice

Te îngrijești, te aranjezi și economisești

Puteți cheltui mult pe îngrijirea corpului și pe articole farmaceutice - dar nu este nevoie. Cel mai bine este să veniți direct la Kaufland - pentru că aici obțineți toate produsele simultan cu o singură achiziție: De la Bevola® există mai mult de 250 de produse ieftine pentru un aspect bine îngrijit din cap până în picioare, care sunt perfect adaptate nevoilor dumneavoastră personale. Gama extinsă de  produse bevola® include articole pentru îngrijirea feței, igiena orală, îngrijirea pielii și a părului și multe altele – pentru bebeluși, copii, femei și bărbați. Toate produsele din seria exclusivă Bevola® sunt supuse inspecțiilor periodice și îndeplinesc standardele înalte de calitate pe care le-am stabilit pentru toate produsele mărcilor noastre proprii. În plus față de produsele clasice, avem și gama de produse cosmetice naturale neutre din punct de vedere climatic* bevola naturals®: formulă certificată 100% NATRUE  și fără microplastice, siliconi sau parfumuri sintetice, coloranți și conservanți.