Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Mărcile proprii Kaufland

Întotdeauna este bine să ai la dispoziție alternative. Și este chiar și mai bine dacă acestea sunt atât de calitative și la prețuri avantajoase precum mărcile noastre proprii. De la produse ecologice K-Bio sau vegetariene K-take it veggie, până la îmbrăcăminte pentru copii Kuniboo® sau unelte și scule MyProject®, găsești la Kaufland tot ce ai nevoie.

Produse alimentare

Calitate la prețuri avantajoase

Tu ai puterea de a alege: la aproape fiecare raion găsești mărcile noastre proprii de produse alimentare, alternative gustoase și avantajoase. De exemplu, băuturi energizante Crazy Wolf, vinuri savuroase Cultura Vini, produse ecologice K-Bio, produse diverse K-Classic, delicatese K-Favourites, produse fără gluten și fără lactoză K-Free, produse vegane și vegetariene K-take it veggie, preparate ambalate K-to go, carne de bună calitate K-Purland, specialități de bere Stephansbräu sau produse românești Vreau din România.


Produse nealimentare

Produse de calitate la un preț convenabil

Ceea ce se aplică mărcilor proprii de produse alimentare se aplică și celor nealimentare: la Kaufland există calitate la un preț mic. Dacă apreciezi funcționalitatea excelentă, calitatea controlată și un raport preț-performanță foarte bun, atunci ar trebui să reții aceste mărci proprii Kaufland: Countryside®, Hip & Hopps®, Kidland®, Kuniboo®, Liv&Bo®, MyProject®, Newcential®, Oyanda®, Passenger®, Spice & Soul®, SWITCH ON®, Talentus®, Townland®.


Cosmetice

Îngrijirea perfectă nu depinde de portofel

Poți cheltui mult pentru articole de îngrijire corporală și drogherie, dar nu este necesar. În sortimentul bevola® de la Kaufland există peste 100 de produse pentru un aspect îngrijit din cap până în picioare, care sunt perfect adaptate nevoilor tale personale. Gama extinsă bevola® include articole pentru îngrijirea feței, igiena orală, îngrijirea pielii și a părului și multe altele, produse pentru bebeluși, copii, femei și bărbați.

Toate produsele din sortimentul bevola® sunt supuse unor controale periodice și îndeplinesc standardele de calitate înalte pe care le-am stabilit pentru toate produsele noastre de marcă.