Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Fără gluten

Sendviș cu omletă, avocado și ciuperci

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 480/​2018
    kcal / kJ
  • 30 g
    carbo-hidrați
  • 17 g
    proteine
  • 32 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    480/2018 kcal/kJ, 30 g carbo-hidrați, 17 g proteine, 32 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

4 felii pâine albă fără gluten
1/2 lime
100 g ciuperci Champignon
1 avocado
2 fire pătrunjel
2 linguri unt
40 ml lapte
sare
piper
3 ouă
nucșoară
2 cepe roşii

Util

  • Preferi pâinea făcută în casă? Încearcă mixul de copt pentru pâine albă fără gluten K-free și te poți bucura de pâine proaspătă. *** Picură întotdeauna suc de lămâie pe avocadoul proaspăt tăiat. Astfel se previne oxidarea lui.

  • Savurează preparate fără gluten

    Când mergi la cumpărături, ai grijă să alegi produse fără gluten.


Preparare

    1

Pâinea se prăjește pe grătar fără grăsime, pe ambele părți.

    2

Se stoarce sucul de la lime. Avocado se taie în jumătate, se scoate sâmburele și se desprinde pulpa cu ajutorul unei linguri. În final se taie în diagonală felii subțiri și se picură suc de lime pe ele. Avocado se distribuie în formă de evantai pe feliile de pâine.

    3

Pentru omletă se bat ouăle cu laptele și se condimentează cu sare și nucșoară. Ciupercile Champignon se curăță și se taie felii.

    4

Jumătate din unt se topește în tigaie până formează spumă. Se adaugă ciupercile Champignon și se prăjesc la foc mediu aprox. 2 minute. Apoi se adaugă ouăle în tigaie și se mestecă continuu până este gata. Se scoate omleta din tigaie.

    5

Se curăță cepele, se taie jumătăți și apoi în fâșii subțiri. Restul de unt se topește în tigaie, iar în acesta se călesc cepele, la foc mediu, 6–8 minute.

    6

Între timp spală pătrunjelul, usucă-l prin scuturare și rupe-i frunzulițele. Omleta se așază pe feliile de avocado. Ceapa călită se distribuie pe acestea și se presară peste și pătrunjel. Sendvișurile cu avocado se condimentează cu piper.