Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

CEL MAI FRUMOS LUCRU PE CARE NOI, KAUFLAND, ÎL OFERIM DE CRĂCIUN ESTE POFTĂ DE BUN

Toată familia se reunește de Crăciun - petrecem, cântăm, discutăm și o luăm de la capăt. Dar când aromele mesei de Crăciun ne amețesc simțurile olfactive, borcanul cu biscuiți se golește în secret și toată casa este plină de delicatese, putem recunoaște sincer că cel mai frumos lucru de Crăciun este ceea ce ne aduce pe toți împreună: pofta de voie bună.

Pregătiri în toi pentru Crăciun

Craciun - oferte, retete si premii

Deschide ușa pentru că încep sărbătorile! Pentru ca totul să fie de neuitat, găsești aici tot ce ai nevoie: cele mai noi oferte și rețete de sărbătoare care fac din fiecare masă o plăcere. Pentru puțină inspirație, descoperă ce am pregătit și bucură-te de sărbători!Bunătăți favorite

E timpul pentru bunătăți cu K-Favourites

Produse K-Favourites de Craciun

Fiecare zi merită să fie specială, mai ales în perioada sărbătorilor. Așa că bucură-te de mesele festive, de la aperitiv, fel principal, până la desert. Datorită ingredientelor atent selecționate și a calității de necontestat ale produselor noastre K-Favourites, meniul de Crăciun va fi mereu un adevărat festin. Descoperă noile produse din sortimentul K-Favourites.


Rețete favorite

Gătește cu K-Favourites

Vrei să încerci ceva nou anul acesta de sărbători? Atunci iată mai jos câteva idei de rețete care te vor surprinde prin combinațiile inedite și prin gustul lor deosebit. 

Reteta: Supa de varza rosie cu mango, cocos si chorizo K-Favourites Chorizo

Supă de varză roșie cu mango, cocos și chorizo

Atunci când laptele de cocos întâlnește chorizoul și mangoul, supa noastră de varză roșie devine atracția serii de Crăciun.

Reteta: Negrese cu ciocolata flambate K-Favourites Gourmet Müsli Triple Choc

Negrese cu ciocolată flambate

Un vis făcut din ciocolată: Negresele cu înveliș crocant sunt deznodământul triumfător al mesei de Crăciun.


Produse nealimentare

Totul pentru sărbători frumoase

Intră cu adevărat în spiritul Crăciunului cu decorațiunile și accesoriile tematice: brazi artificiali, ghirlande luminoase, globuri, coronițe sau beteală. În plus, prăjiturile și preparatele tradiționale ies și mai bune atunci când ai ustensilele ideale în bucătărie. Așa că nu rata nici promoțiile la produsele nealimentare dedicate sărbătorilor de iarnă.


Tonuri de apel

Începe să sune a Crăciun

În această perioadă, cântecele de Crăciun sunt preferatele noastre și nu ne mai săturăm de ele. De aceea, vrem să le auzim chiar și atunci când telefonul sună.

Descarcă și tu tonurile noastre de apel și lasă spiritul Crăciunului să te însoțească pretutindeni.


Fundaluri festive

Atmosferă de sărbătoare

Chiar dacă anul acesta nu te poți vedea cu toți cei dragi de sărbători, nu înseamnă că nu vă puteți ura cele mai bune gânduri. Mai ales atunci când tehnologia ne permite acest lucru.

Folosește aplicațiile de video calluri și colindă-i virtual pe cei cu care nu te poți întâlni de sărbători. Iar pentru ca totul să fie și mai festiv, folosește backgroundurile noastre speciale.

Alege-l pe cel care îți care place cel mai mult. 

Background Craciun 2020
Background Craciun 2020
Background Craciun 2020
Background Craciun 2020
Background Craciun 2020