Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/78/54/Asset_3137854.jpg
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/79/17/Asset_3137917.jpg

Pentru un Crăciun minunat

E Ajunul. Moș Crăciun a terminat de împachetat toate cadourile. El primește un mesaj care nu sună prea bine. Crăciunița îl întreabă dacă a făcut cumpărăturile pentru masa de Crăciun - din păcate, nu. Dar Moș Crăciun este liniștit pentru că știe că se poate baza pe noi, ajutorul lui oficial.

Suntem ajutorul oficial al lui Moș Crăciun

Nu este niciodată prea devreme pentru a începe pregătirile pentru Crăciun. De aceea, ți-am pregătit decorațiuni pentru casa ta, dar și idei de cadouri pentru cei mici. În plus, te poți inspira din rețetele noastre pentru masa de Crăciun.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Alphacontent/AP_Alphacontent_150/rum/79/98/Asset_3137998.png

Oferte

Orice dorință poate deveni realitate

Anul acesta suntem ajutorul oficial al lui Moș Crăciun. De aceea, vei găsi în ofertele noastre tot ce ai nevoie pentru ca sărbătorile să fie liniștite.

Momente rafinate cu EXQUISIT

Valabilitate: din 12.12.2018 până în 18.12.2018

Pentru prăjiturile tale

Valabilitate: din 12.12.2018 până în 18.12.2018


Concursul de Crăciun

Start la premii!

Deoarece anul acesta suntem ajutorul lui oficial, Moș Crăciun ne-a vizitat din timp și și-a ales 24 de produse din magazinul nostru pe care te provoacă să le ghicești.

Pentru a-ți da o mână de ajutor, Moșu' îți oferă indicii care te vor ajuta să găsești răspunsul corect și să poți câștiga premiul zilei.


Cataloagele cu reduceri

Pentru că suntem ajutorul oficial al lui Moș Crăciun, ți-am pregătit o mulțime de oferte în cataloagele noastre. Așadar, nu rata promoțiile din revista noastră săptămânală, dar nici catalogul special de sărbători.


Santa Yourself

Distracție de Crăciun

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/47/33/Asset_3154733.jpg

Dă startul distracției de Crăciun. Ia locul personajelor noastre și creează un video amuzant cu fața ta și a celor dragi ție. Distribuie filmulețul și bucură-te de sărbători.

Ce trebuie să faci? Intră pe site-ul Santa Yourself sau descarcă aplicația noastră din Google Play ori App Store și lasă spiritul Crăciunului să te cuprindă.Rețete de sărbători


Tonuri de apel

Ritmurile de Crăciun pe telefonul tău

Îți place muzica din spoturile noastre? Atunci le poți avea direct pe telefon. Descarcă și lasă-i pe toți să știe că este perioada sărbătorilor.