Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/78/54/Asset_3137854.jpg
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/79/17/Asset_3137917.jpg

Pentru un Crăciun minunat

E Ajunul. Moș Crăciun a terminat de împachetat toate cadourile. El primește un mesaj care nu sună prea bine. Crăciunița îl întreabă dacă a făcut cumpărăturile pentru masa de Crăciun - din păcate, nu. Dar Moș Crăciun este liniștit pentru că știe că se poate baza pe noi, ajutorul lui oficial.

Suntem ajutorul oficial al lui Moș Crăciun

Nu este niciodată prea devreme pentru a începe pregătirile pentru Crăciun. De aceea, ți-am pregătit decorațiuni pentru casa ta, dar și idei de cadouri pentru cei mici. În plus, te poți inspira din rețetele noastre pentru masa de Crăciun.

Santa Yourself

Distracție de Crăciun

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/47/33/Asset_3154733.jpg

Dă startul distracției de Crăciun. Ia locul personajelor noastre și creează un video amuzant cu fața ta și a celor dragi ție. Distribuie filmulețul și bucură-te de sărbători.

Ce trebuie să faci? Intră pe site-ul Santa Yourself sau descarcă aplicația noastră din Google Play ori App Store și lasă spiritul Crăciunului să te cuprindă.Tonuri de apel

Ritmurile de Crăciun pe telefonul tău

Îți place muzica din spoturile noastre? Atunci le poți avea direct pe telefon. Descarcă și lasă-i pe toți să știe că este perioada sărbătorilor.