Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Kaufland Card - totul despre instalare și beneficii

Câștigă cu Kaufland Card

De câte ori n-ai auzit că „trăim vremuri nemaiîntâlnite” sau „o perioadă mai dificilă”? Probabil te-ai și plictisit de frazele astea. Păăăăi, dacă tot am început un an nou... hai să-l începem mai cu optimism! Hai să facem 2021 anul în care ne gândim mai mult la cum Lucrurile bune vin ușor în noul concurs Kaufland Card!

Am strâns stelele pentru tine și le-am pus în Kaufland Card, unde le colecționezi ca să te înscrii la marea extragere.

4.000 de premii în fiecare săptămână, timp de 5 săptămâni, între 25 ianuarie și 28 februarie. În total, vor fi premiate 20.000 de persoane cu premii însumând peste 800.000 euro.

Atât de ușor

Mecanismul concursului

 1. Trebuie să ai instalată aplicația Kaufland și să ai cont Kaufland Card Digital. Încă nu ai Kaufland Card? Descarcă aplicația și creează-ți cont acum.
 2. Trebuie să faci cumpărături în orice magazin Kaufland, scanând Kaufland Card digital, în una dintre cele 5 săptămâni după cum urmează:
Etapa I: 25 - 31 ianuarie
 • trebuie să faci cumpărături de minimum 200 de lei (4 stele) scanând Kaufland Card digital, pentru avea posibilitatea de a câștiga unul din cele 4.000 de vouchere digitale a câte 200 de lei fiecare. Primești o stea la fiecare 50 de lei cheltuiți pe un bon de cumpărături, conform regulamentului de funcționare a programului de loialitate Kaufland Card.

Etapa II: 01 - 07 februarie

 • trebuie să faci cumpărături indiferent de valoare scanând Kaufland Card digital, pentru avea posibilitatea de a câștiga unul din cele 4.000 de vouchere digitale egale cu valoarea cumpărăturilor tale din această săptămână. Pentru valoarea cumpărăturilor care va depăși suma de 1.000 de lei, valoarea voucherului acordat va fi de 1.000 de lei.

Etapa III: 08 - 14 februarie

 • trebuie să faci cumpărături de minimum 200 de de lei (4 stele) scanând Kaufland Card digital, pentru avea posibilitatea de a câștiga unul din cele 4.000 de vouchere digitale a câte 200 de lei fiecare. Primești o stea la fiecare 50 de lei cheltuiți pe un bon de cumpărături, conform regulamentului de funcționare a programului de loialitate Kaufland Card.

Etapa IV: 15 - 21 februarie

 • trebuie să faci cumpărături indiferent de valoare scanând Kaufland Card digital, pentru avea posibilitatea de a câștiga unul din cele 4.000 de vouchere digitale egale cu valoarea cumpărăturilor tale din această săptămână. Pentru valoarea cumpărăturilor care va depăși suma de 1.000 de lei, valoarea voucherului acordat va fi de 1000 de lei.

Etapa V: 22 - 28 februarie

 • trebuie să faci cumpărături de minimum 200 de lei (4 stele) scanând Kaufland Card digital, pentru avea posibilitatea de a câștiga unul din cele 4.000 de vouchere digitale a câte 200 de lei fiecare. Primești o stea la fiecare 50 de lei cheltuiți pe un bon de cumpărături, conform regulamentului de funcționare a programului de loialitate Kaufland Card.

Voucherele digitale vor fi acordate în luna martie. Pentru mai multe detalii despre concurs și premii, consultă regulamentul campaniei.


Kaufland Card - totul despre instalare și beneficii

Îți prezentăm nu doar un program de loialitate, ci și modul nostru de a le mulțumi clienților: Kaufland Card.

Descoperă cum poți instala Kaufland Card și care sunt beneficiile de care te poți bucura folosind cardul de loialitate de la Kaufland. În fiecare săptămână ai promoții la o gama diversificată de produse, aduni stele Kaufland Card în aplicație pentru campaniile speciale și ai promoții personalizate gândite pentru nevoile tale.

 


Beneficiile cardului

De ce să-ți faci Kaufland Card?

Deoarece lucrurile bune vin ușor cu Kaufland Card, am adunat la un loc toate beneficiile de care te poți bucura oricând: reduceri speciale, colectarea de stele în aplicație și promoții personalizate. 

Nu uita să scanezi Kaufland Card la casele de marcat de fiecare dată când vii la cumpărături. Astfel, te poți bucura de toate avantajele acordate prin Kaufland Card!

Promoțiile Kaufland Card

Ai toate promoțiile într-un singur loc.

Cu Kaufland Card ai acces la toate promoțiile de care te poți bucura oricând, fără nicio condiție. În fiecare săptămână, poți beneficia de noi super-oferte la produsele tale favorite.

Kaufland Card

Colectezi stele direct în aplicație.

Scanează Kaufland Card de fiecare dată când plătești cumpărăturile și vei acumula automat stele Kaufland Card (50 lei = 1 stea). Stelele vor putea fi folosite pentru a obține reduceri importante la unele produse din secțiunea „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.

Kaufland Card

Găsești oricând oferte speciale.

Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv.


Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

 1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google Play sau App Store.
 2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
 3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.


Kaufland Card fizic

Dacă nu ai acces la aplicația mobilă Kaufland, poți opta pentru

Kaufland Card fizic

Poți obține Kaufland Card în format fizic în oricare dintre magazinele noastre:

 • Întreabă de card la biroul de informații.
 • Completează formularul de înregistrare.

Pentru a beneficia în viitor de promoții personalizate, urmează pașii de mai jos:

 1. Accesează de pe calculatorul tău personal siteul pentrumine.kaufland.ro.
 2. Introdu numărul cardului tău fizic Kaufland.
 3. Dă-ne acordul să primești promoții personalizate.
 4. În câteva zile te poți bucura de promoțiile personalizate create speacial pentru tine.

*Utilizatorii cardului fizic nu au beneficiul colectării stelelor Kaufland Card, acesta fiind destinat doar utilizatorilor Kaufland Card Digital în aplicația mobilă.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre Kaufland Card sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ găsești cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Termeni și condiții de utilizare

Ce ar trebui să știi despre utilizarea Kaufland Card?

Află care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a utiliza Kaufland Card, precum și drepturile pe care le ai ca utilizator.