Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Kaufland Card - totul despre instalare și beneficii

Îți prezentăm nu doar un program de loialitate, ci și modul nostru de a le mulțumi clienților: Kaufland Card.

Descoperă cum poți instala Kaufland Card și care sunt beneficiile de care te poți bucura folosind cardul de loialitate de la Kaufland. În fiecare săptămână ai promoții la o gama diversificată de produse, aduni stele Kaufland Card în aplicație pentru campaniile speciale și ai promoții personalizate gândite pentru nevoile tale.

 


Beneficiile cardului

De ce să-ți faci Kaufland Card?

Deoarece lucrurile bune vin ușor cu Kaufland Card, am adunat la un loc toate beneficiile de care te poți bucura oricând: reduceri speciale, colectarea de stele în aplicație și promoții personalizate. 

Nu uita să scanezi Kaufland Card la casele de marcat de fiecare dată când vii la cumpărături. Astfel, te poți bucura de toate avantajele acordate prin Kaufland Card!

Promoțiile Kaufland Card

Ai toate promoțiile într-un singur loc.

Cu Kaufland Card ai acces la toate promoțiile de care te poți bucura oricând, fără nicio condiție. În fiecare săptămână, poți beneficia de noi super-oferte la produsele tale favorite.

Kaufland Card

Colectezi stele direct în aplicație.

Scanează Kaufland Card de fiecare dată când plătești cumpărăturile și vei acumula automat stele Kaufland Card (50 lei = 1 stea). Stelele vor putea fi folosite pentru a obține reduceri importante la unele produse din secțiunea „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.

Kaufland Card

Găsești oricând oferte speciale.

Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv.


Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

 1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
 2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
 3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.


Kaufland Card fizic

Dacă nu ai acces la aplicația mobilă Kaufland, poți opta pentru

Kaufland Card fizic

Poți obține Kaufland Card în format fizic în oricare dintre magazinele noastre:

 • Întreabă de card la biroul de informații.
 • Completează formularul de înregistrare.

Pentru a beneficia în viitor de promoții personalizate, urmează pașii de mai jos:

 1. Accesează de pe calculatorul tău personal siteul pentrumine.kaufland.ro.
 2. Introdu numărul cardului tău fizic Kaufland.
 3. Dă-ne acordul să primești promoții personalizate.
 4. În câteva zile te poți bucura de promoțiile personalizate create speacial pentru tine.

*Utilizatorii cardului fizic nu au beneficiul colectării stelelor Kaufland Card, acesta fiind destinat doar utilizatorilor Kaufland Card Digital în aplicația mobilă.


Funcționalități, beneficii, avantaje

Informații utile despre Kaufland Card

Kaufland Card - functionalitati, avantaje

Ne dorim să îți oferim o experiență cât mai bună atât în aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, cât și în ceea ce privește programul nostru de loialitate Kaufland Card.

De aceea, aici vei găsi o serie de sfaturi și informații utile care te vor ajuta să te bucuri de toate funcționalitățile și beneficiile pe care ți le oferă aplicația noastră.

 

Adăugarea unui card fizic contului tău Kaufland Card digital

Știai că este foarte ușor să adaugi un card fizic contului tău de Kaufland Card digital?

Dacă ai un cont Kaufland Card digital, ai posibilitatea să asociezi acestui cont și unul sau mai multe carduri fizice. Vei primi toate beneficiile Kaufland Card indiferent pe care dintre ele decizi să îl folosești la casa de marcat.

Pașii de asociere sunt simpli:

 1. Ia un card neînregistrat de la biroul de informații din orice magazin Kaufland.
 2. Din aplicația mobilă, meniul ”Mai multe”, alege ”Setări” ca să ajungi în contul Kaufland Card, selectează contul Kaufland Card și de aici butonul ”Adaugă card fizic”. 
 3. Apoi poți scana codul QR al cardului fizic cu camera telefonului tău mobil sau introduce manual numărul de 16 cifre. 
 4. Și gata, cardul tău fizic este acum asociat contului tău digital. Poți adăuga până la maximum 5 carduri fizice unui cont Kaufland Card digital de bază.

Folosești Google Pay ca și utilizator de Android pentru a plăti ușor cu telefonul mobil? La fel de ușor poți scana mereu și Kaufland Card digital!

Kaufland Card digital in Google Pay

Știai că de acum îți poți adăuga Kaufland Card digital în Google Pay? Astfel, te asiguri că va fi scanat mereu automat când plătești cu telefonul mobil folosind Google Pay.

Pașii sunt simpli:

 • Actualizează-ți aplicația ”Kaufland – Oferte și noutăți” la ultima versiune disponibilă în Google Play.
 • Pe ecranul cu codul QR , apasă pe butonul de adăugare în Google Pay și apoi din Google Pay apasă pe butonul ”Salvează”.

Gata, cardul tău de loialitate Kaufland Card digital a fost adăugat contului tău Google Pay și din acest moment de fiecare dată când plătești cu telefonul mobil prin Google Play în magazinele Kaufland, scanezi automat și Kaufland Card digital și te bucuri de toate beneficiile programului de loialitate.

Totul dintr-o singură scanare, simplu și rapid!

Cu Kaufland Card digital e mai ușor să ții evidența cumpărăturilor tale!

Știai că, dacă folosești Kaufland Card digital la fiecare cumpărătură, vei găsi informații despre cumpărăturile tale în aplicație1?

Pentru început, vei putea vedea de exemplu data bonului, valoarea lui totală, magazinul în care a fost eliberat și tipul de plată folosit2. Poți găsi aceste informații în secțiunea ”Cumpărăturile mele” din meniul ”Mai multe”. 

Durează puțin de la momentul finalizării bonului fiscal până când acesta va fi afișat și în aplicația ta, dar nu ar trebui să treacă mai mult de 30 de minute. Asigură-te că ești conectat la internet prin wireless pentru o actualizare mai rapidă.

Pe viitor îți vom pregăti și alte informații, inclusiv produsele cumpărate de exemplu.

1 Doar prin folosirea Kaufland Card digital la fiecare cumpărătură vei vedea în aplicație înregistrate cumpărăturile tale și vor fi afișate doar cumpărăturile efectuate cu Kaufland Card digital

2 Dacă în coloana ”tip de plată” observi ”mai multe”, înseamnă că ai folosit mai multe mijloace de plată, de exemplu numerar și card pe același bon fiscal.

Nu ți se actualizează ofertele personalizate în aplicație? Descoperă soluția

Nu ți se actualizează ofertele personalizate în aplicație? Vezi încă promoții și vouchere valabile în trecut?

Înseamnă că ai nevoie de o reîmprospatare a aplicației Kaufland – Oferte și noutăți! Descoperă pașii pe care trebuie să îi urmezi pe kaufland.ro/reimprospatare-aplicatie.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre Kaufland Card sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ găsești cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Termeni și condiții de utilizare

Ce ar trebui să știi despre utilizarea Kaufland Card?

Află care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a utiliza Kaufland Card, precum și drepturile pe care le ai ca utilizator.