Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Promoții Kaufland Card personalizate pe bune

De acum te poți bucura de cumpărături mai ușoare și mai plăcute. Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv. Spunem „pe bune” pentru că într-o lume plină de promoții la tot pasul, noi vrem să îți aducem promoțiile care se potrivesc stilului tău de viață.

S-ar putea chiar să ai impresia că au fost făcute direct de către tine, pentru că promoțiile personalizate sunt generate automat pornind de la cumpărăturile tale din magazinele noastre.

Informații utile

Cum poți beneficia de promoțiile personalizate

  • Creează-ți un cont Kaufland Card digital în aplicația mobilă Kaufland sau asociază-ți cardul fizic unui cont Kaufland Card digital;
  • Scanează Kaufland Card la fiecare cumpărătură;
  • Dă-ne acordul pentru a-ți putea analiza istoricul cumpărăturilor efectuate în magazinele Kaufland, respectiv activează secțiunea „Pentru mine - Promoții personalizate” din aplicație („Coupons - My personalized promotions”, dacă folosești varianta în engleză a aplicației);
  • În scurt timp, după primirea acordului tău, vom putea să-ți trimitem promoții relevante pentru tine;
  • Vei găsi promoțiile personalizate în secțiunea dedicată „Pentru mine - Promoții personalizate”;
  • Ca să nu ratezi promoțiile, te vom informa printr-un mesaj push-notification imediat ce acestea sunt disponibile în contul tău.

Dacă ai Kaufland Card fizic și nu ai posibilitatea să-ți activezi versiunea digitală, pentru a beneficia în viitor de promoții personalizate, urmează pașii de mai jos:

  1. Accesează de pe calculatorul tău personal siteul pentrumine.kaufland.ro.
  2. Introdu numărul cardului tău fizic Kaufland.
  3. Dă-ne acordul să primești promoții personalizate.
  4. În câteva zile te poți bucura de promoțiile personalizate create speacial pentru tine.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre Kaufland Card sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ găsești cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Termeni și condiții de utilizare

Ce ar trebui să știi despre utilizarea Kaufland Card?

Află care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a utiliza Kaufland Card, precum și drepturile pe care le ai ca utilizator.