Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Promoții Kaufland Card personalizate pe bune

De acum te poți bucura de cumpărături mai ușoare și mai plăcute. Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv. Spunem „pe bune” pentru că într-o lume plină de promoții la tot pasul, noi vrem să îți aducem promoțiile care se potrivesc stilului tău de viață.

S-ar putea chiar să ai impresia că au fost făcute direct de către tine, pentru că promoțiile personalizate sunt generate automat pornind de la cumpărăturile tale din magazinele noastre.

Informații utile

Cum poți beneficia de promoțiile personalizate

  • Creează-ți un cont Kaufland Card digital în aplicația mobilă Kaufland sau asociază-ți cardul fizic unui cont Kaufland Card digital;
  • Scanează Kaufland Card la fiecare cumpărătură;
  • Vei găsi promoțiile personalizate în secțiunea dedicată „Pentru mine - Promoții personalizate”;
  • Ca să nu ratezi promoțiile, te vom informa printr-un mesaj push-notification imediat ce acestea sunt disponibile în contul tău.

Dacă ai Kaufland Card fizic și nu ai posibilitatea să-ți activezi versiunea digitală, pentru a vizualiza promoțiile personalizate, urmează pașii de mai jos:

  1. Accesează de pe calculatorul tău personal site-ul pentrumine.kaufland.ro.
  2. Introdu numărul cardului tău fizic Kaufland.
  3. În câteva zile te poți bucura de promoțiile personalizate create speacial pentru tine.

Sfaturi utile

Nu ți se actualizează ofertele personalizate în aplicație?

Întâmpini probleme cu vizualizarea ofertele personalizate în aplicație? Atunci descoperă câteva sfaturi utile care te vor ajuta să vezi promoțiile și voucherele valabile pentru tine în Kaufland Card.Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre Kaufland Card sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ găsești cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Termeni și condiții de utilizare

Ce ar trebui să știi despre utilizarea Kaufland Card?

Află care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a utiliza Kaufland Card, precum și drepturile pe care le ai ca utilizator.