Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Promoții Kaufland Card personalizate pe bune

De acum te poți bucura de cumpărături mai ușoare și mai plăcute. Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv. Spunem „pe bune” pentru că într-o lume plină de promoții la tot pasul, noi vrem să îți aducem promoțiile care se potrivesc stilului tău de viață.

S-ar putea chiar să ai impresia că au fost făcute direct de către tine, pentru că promoțiile personalizate sunt generate automat pornind de la cumpărăturile tale din magazinele noastre.

Informații utile

Cum poți beneficia de promoțiile personalizate

  • Creează-ți un cont Kaufland Card digital în aplicația mobilă Kaufland sau asociază-ți cardul fizic unui cont Kaufland Card digital;
  • Scanează Kaufland Card la fiecare cumpărătură;
  • Vei găsi promoțiile personalizate în secțiunea dedicată „Pentru mine - Promoții personalizate”;
  • Ca să nu ratezi promoțiile, te vom informa printr-un mesaj push-notification imediat ce acestea sunt disponibile în contul tău.

Dacă ai Kaufland Card fizic și nu ai posibilitatea să-ți activezi versiunea digitală, pentru a vizualiza promoțiile personalizate, urmează pașii de mai jos:

  1. Accesează de pe calculatorul tău personal site-ul pentrumine.kaufland.ro.
  2. Introdu adresa de e-mail sau numărul de telefon cu care ți-ai creat cardul fizic și parola setată atunci sau alege serviciul de parolă ”one-time” ca să te conectezi în contul tău.
  3. În secțiunea "Pentru mine – promo personalizate” îți vei putea vedea toate promoțiile personalizate alocate în baza istoricului tău de cumpărături, dar și voucherele aferente contului tău dacă există
Sfaturi utile

Nu ți se actualizează ofertele personalizate în aplicație?

Întâmpini probleme cu vizualizarea ofertele personalizate în aplicație? Atunci descoperă câteva sfaturi utile care te vor ajuta să vezi promoțiile și voucherele valabile pentru tine în Kaufland Card.Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre Kaufland Card sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ găsești cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Termeni și condiții de utilizare

Ce ar trebui să știi despre utilizarea Kaufland Card?

Află care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a utiliza Kaufland Card, precum și drepturile pe care le ai ca utilizator.


Politica de confidențialitate

Ce ar trebui să știi despre protecția datelor cu caracter personal?

Află care sunt principiile privind protecția datelor pentru programul de loialitate destinat clienților Kaufland „Kaufland Card“