Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Role mediteraneene din vinete

Role mediteraneene din vinete

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 80/​335
    kcal / kJ
  • 2.2 g
    carbo-hidrați
  • 1.5 g
    proteine
  • 7 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    80/335 kcal/kJ, 2.2 g carbo-hidrați, 1.5 g proteine, 7 g grăsimi

Ingrediente (15 bucăți)

1 ceapă franțuzească
5 linguri ulei de măsline
2 linguri cremă de arahide
0.5 linguriţă coajă de lămâie rasă
120 ml supă (fond) vegană
sare, piper proaspăt măcinat
1 vânătă
50 g roşii uscate, conservate în ulei
câte 10 măsline verzi şi negre
30 g seminţe de pin
busuioc şi cimbru uscat

Suplimentar:

beţe mici de frigărui

Preparare

1

Curăţaţi haşmaua, tocaţi-o în cubuleţe fine şi trageţi-o la tigaie cca. 2 minute într-o 1 lingură de ulei încins. Adăugaţi crema de arahide, coaja rasă de lămâie şi supa şi asezonaţi cu sare şi piper.

2

Spălaţi vânăta, curăţaţi-o, tăiaţi-o în felii subţiri pe lung şi presăraţi sare. Tocaţi grosier roşiile, măslinele şi seminţele de pin, faceţi un piure cu 3 linguri de ulei şi condimentaţi cu sare şi piper.

3

Tamponaţi vinetele pentru a le usca, ungeţi-le cu pesto, presăraţi pe ele busuioc şi cimbru, rulaţi-le şi fixaţi-le cu beţe de frigărui. Ungeţi rulourile de vinete cu 1 lingură de ulei, preparaţi-le pe grill cca. 6-8 minute şi serviţi-le cu dip-ul de arahide.


Poate ai poftă și de...