Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Salată a la rousse raw vegan

Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 236/​987
    kcal / kJ
  • 18.2 g
    carbo-hidrați
  • 8.4 g
    proteine
  • 16.1 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    236/987 kcal/kJ, 18.2 g carbo-hidrați, 8.4 g proteine, 16.1 g grăsimi

Ingrediente (1 Porție)

Pentru salată:

30 g castraveciori muraţi
30 g gogoșari murați
20 g măsline verzi, fără sâmburi
20 g porumb
sare
piper
100 g baby morcov
100 g mazăre (crudă)

Pentru maioneză:

10 ml zeamă de lămâie
piper
sare
0.5 linguriță turmeric
30 ml apă
1 cățel usturoi
2 linguri ulei de măsline
100 g caju hidratat
2 bucăți curmale

Decor:

măsline verzi
pătrunjel
boabe de porumb
mazăre

Preparare

    1

Pregătire anterioară: Nucile de caju se spală în jet de apă puternic şi se lasă în apă, la hidratat, minim 1 oră sau peste noapte. Înainte de a fi folosite în reţetă, se clătesc foarte bine în mai multe ape. Apa în care au stat la hidratat nu se foloseşte.

    2

Se taie cubuleţe morcovul, castraveţii, gogoşarii şi măslinele și se pun într-un bol, împreună cu mazărea și porumbul.

    3

Se prepară maioneza mixând nucile de caju, curmalele, zeama de lămâie, turmericul, uleiul de măsline, apa, sarea şi piperul.

    4

Într-un bol se amestecă legumele cu maioneza obţinută.

    5

Se montează salata într-o formă (inel culinar) sau într-un vas.

    6

Se decorează cu măsline verzi, pătrunjel, boabe de porumb, mazăre şi se lasă la frigider minimum 30 de minute.

    7

Se poate păstra la frigider timp de 3-4 zile.