Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Kuniboo® – marca de modă pentru bebeluși și îmbrăcăminte pentru copii mici

Pentru marea aventură a vieții, este nevoie de ingredientele potrivite încă de la început: Multă dragoste și răbdare, bineînțeles, dar și multe produse pentru bebeluși și copii mici care sunt durabile, ecologice și accesibile, cum ar fi moda pentru bebeluși, jucării de la 0 la 3 ani, biberoane și suzete, precum și articole de siguranță. Toate acestea sunt disponibile la Kuniboo®. Descoperă acum marca noastră pentru bebeluși și copii mici și convinge-te de calitatea înaltă, de alegerea ecologică a materialelor și de modelele vesele și la modă pentru fiecare zi.

Sortiment

Kuniboo® - moda pentru copii și îmbrăcăminte pentru copii mici la prețuri mici

Tricouri, pantaloni, body-uri, maiouri, șosețele sau pantofi sport - tot ce are nevoie micul tău erou ca să își înceapă aventura vieții găsești în sortimentul Kuniboo®.

Vino în magazine să descoperi marca noastră proprie.

Calitate

Calitate ridicată la un preț scăzut 

Gots

Cine se hotărăște pentru moda pentru bebeluși și îmbrăcăminte pentru copii mici de la Kuniboo® achiziționează în același timp sentimentul de bine. Pentru că aplicăm cele mai înalte cerințe pentru toate produsele noastre în ceea ce privește calitatea și caracterul practic.  În plus, majoritatea produselor noastre textile sunt certificate GOTS și fabricate din bumbac organic.

 • o mare parte din textilele noastre este fabricată din bumbac organic și certificată GOTS sau OCS.
 • deosebit de moale și confortabil de purtat
 • modern, robust și ecologic, la un raport preț-performanță corect
 • toți nasturii pentru moda pentru copii sunt testați în privința nichelului pentru a exclude posibilele reacții alergice.
 • toți nasturii sunt foarte puternici pentru a preveni ruperea acestora
 • șnururile sunt asigurate suplimentar pentru a preveni rănirile la joacă 
Calitate

Calitate

La Kuniboo®, punem mare preț pe cea mai bună calitate a materialelor și a manoperei - de exemplu, cu bumbac organic sustenabil, certificat GOTS. Datorită ferestrelor tactile și a ambalajelor deschise, facem această calitate tangibilă chiar înainte de cumpărare. De asemenea, acordăm atenție sustenabilității ambalajelor noastre și folosim hârtie și carton certificate FSC®.

Selecție

Varietate

Kuniboo® oferă o gamă vastă de haine pentru bebeluși și copii mici, cu design elegant și la prețuri foarte bune. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de jucării grozave, cum ar fi jucării din lemn durabile și neutre din punct de vedere climatic pentru copiii cu vârste între 0 și 3 ani.

Preț mic

Preț mic

Ratonul nostru Kuniboo® nu înseamnă doar multă distracție, ci și un raport preț-performanță într-adevăr corect: hainele noastre pentru bebeluși și moda pentru copii mici sunt întotdeauna disponibile la un preț scăzut - indiferent dacă este vorba de articole de bază sau de articole în ofertă specială. Pentru că în opinia noastră: toată lumea ar trebui își permită o calitate bună și o alegere durabilă a materialelor.

Micul raton Kuniboo®

Micuț, poznaș și mereu gata să se distreze - așa este Kuniboo®, micul nostru raton. Curios, el explorează lumea și se aruncă cu plăcere în cele mai nebunești aventuri. Ca unui raton adevărat, îi place să iasă în special noaptea și se trezește adesea în situații dificile, pe care le rezolvă de fiecare dată cu inteligență și creativitate. Prietenii săi, Bursucul, Broasca, Ariciul, Castorul și Bufnița sunt, de asemenea, de mare ajutor. Împreună cu ei, formează o mică gașcă în care el dă tonul. Șase copii de animale poznași și aventuroși, singuri noaptea în supermarket - ce ar putea merge prost?

Micul raton

Kuniboo și prietenii săi

Drumurile sunt mai distractive atunci când nu le parcurgi singur. De aceea, când pleacă într-o aventură, Kuniboo își ia toți prietenii cu el.

Cunoaște-i și tu pe cei 5 prieteni ai ratonului Kuniboo:

 • Grijoo – castorul grijuliu;
 • Abada – bufnița înțeleaptă;
 • Hahapciu – broscuța alergică la banalitate;
 • Fixx – ariciul care iubește ordinea;
 • Jiminu – bursucul atent cu mediul înconjurător.

Ursulețul Kuniboo

Ca lider al găștii, el își ține toți prietenii împreună. El oferă veselie și distracție în timpul aventurilor interesante.

Ariciul Fixx

Prietenii noștri apelează întotdeauna la arici atunci când au nevoie de sfaturi înțelepte. Nu există nimic pe care ariciul să nu-l știe.

Buruscul Jiminu

Bursucului i-ar plăcea să stea la soare toată ziua cu prietenii lui. El este cel mai mare leneș din toată gașca.

Broasca Hahapciu

Broasca trebuie să aibă întotdeauna ultimul cuvânt. Este un fel de atotștiutoare în gașcă. Fără sfaturile și trucurile ei, ceilalți nu s-ar descurca.

Castorul Grijoo

Este mereu activ și neobosit, și nimeni nu este atât de meticulos cum este un castor. De exemplu, atunci când prietenii lui au nevoie de un creion, este gata să taie un copac întreg pentru ei.

Bufnița Abada

Bufnița înțeleaptă veghează asupra păcii și dreptății. Ea vede și aude totul.

Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Vrei să afli mai multe despre hăinuțele pentru bebeluși sau despre alte produse Kuniboo®? În secțiunea „Service", am compilat pentru tine cele mai frecvente întrebări și răspunsurile noastre la acestea.


* Neutru din punct de vedere climatic înseamnă: emisiile produselor noastre au fost înregistrate și compensate prin proiecte certificate de protecție a climei - mai multe informații la: https://unternehmen.kaufland.de/unsere-verantwortung/machen-macht-den-unterschied/klimaschutz/klimaneutrale-produkte.html