Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Kuniboo® - Îmbrăcăminte de bebeluși și sugari | Kaufland

Descoperă îmbrăcăminte calitativă pentru bebeluși și sugari cu brandul nostru Kuniboo®.

Articolele sunt majoritar făcute din bumbac organic și certificate GOTS.

Sortiment

Kuniboo® – pentru aventura din fiecare zi

Tricouri, pantaloni, body-uri, maiouri, șosețele sau pantofi sport - tot ce are nevoie micul tău erou ca să își înceapă aventura vieții găsești în sortimentul Kuniboo®.

Vino în magazine să descoperi marca noastră proprie.

Confortabil și natural

Calitate ridicată la preț mic

Cine alege Kuniboo® alege și calitatea pentru că în cazul tuturor produselor noastre impunem cerințele cele mai exigente în ceea ce privește calitatea, dar și confortul produselor. Acestea se verifică periodic de proprii noștri manageri de calitate și de institute independente. În plus, cea mai mare parte a fibrelor naturale prelucrate sunt din bumbac certificat GOTS (Global Organic Textile Standard).

 • Cea mai mare parte a fibrelor naturale sunt certificate GOTS;
 • Bumbac Eco, economie de resurse;
 • Produse moi și comode la purtat;
 • Articole moderne și practice la un raport corect preț-calitate.
 • Toți nasturii hăinuțelor sunt testati pentru a exclude posibile reacții adverse la nichel
 • Toți nasturii sunt suficient de puternici pentru a evita ruperea
 • Cordoanele sunt, de asemenea, cusute pe țesătură pentru a evita leziunile în timpul jocurilor.
Dacă după emoționantele aventuri în natură, murdăria este pe gulerul hainuțelor, atunci le poți pune în mașina de spălat la 60 de grade. Desigur, poți usca articolele și la uscător.
Calitate

Calitate

Punem un accent deosebit pe cea mai bună calitate a materialului și a modului în care sunt produse. Acum te poți convinge de calitatea produselor Kuniboo® chiar înainte de achiziție datorită ambalajelor deschise și a orificiilor special create pentru atingerea produselor.  În plus, acordăm o atenție deosebită materialului din care sunt fabricate ambalajele. De aceea, folosim hârtie certificată FSC.

Selecție

Varietate

Vino și tu în magazine să descoperi noul nostru sortiment Kuniboo®. Cu siguranță, vei avea ce alege: tricouri, body-uri, pantaloni, încălțăminte sau saltea pentru pătuț. Astfel, cel mic este pregătit pentru aventura vieții.

Preț mic

Preț mic

Cu ratonul Kuniboo® sigur nu te plictisești niciodată. De aceea, modelele alese sunt prietenoase si vesele, toate la un preț rezonabil. Fii cu ochii pe noi pentru următoarele noastre oferte promoționale.

 

 

Micul raton Kuniboo

Mic, îndrăzneț și întotdeauna gata de o farsă – acesta este Kuniboo, micul nostru raton. El explorează curios lumea și se aruncă vesel în cele mai nebunești aventuri. Ca unui raton autentic, îi place în mod deosebit să umble noaptea și astfel ajunge constant în situații imprevizibile, pe care le rezolvă de fiecare dată în mod isteț și creativ. De mare ajutor îi sunt în acest scop prietenii acestuia: Bursucul, Broasca, Ariciul, Castorul și Bufnița. Cu aceștia formează o trupă, pe care o conduce el. Șase pui de animale îndrăzneți și dornici de aventuri, singuri, noaptea, în supermarket – ce poate să se întâmple?

Micul raton

Kuniboo și prietenii săi

Drumurile sunt mai distractive atunci când nu le parcurgi singur. De aceea, când pleacă într-o aventură, Kuniboo își ia toți prietenii cu el.

Cunoaște-i și tu pe cei 5 prieteni ai ratonului Kuniboo:

 • Grijoo – castorul grijuliu;
 • Abada – bufnița înțeleaptă;
 • Hahapciu – broscuța alergică la banalitate;
 • Fixx – ariciul care iubește ordinea;
 • Jiminu – bursucul atent cu mediul înconjurător.

Grijoo

Abada

Hahapciu

Fixx

Jiminu

Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre Kuniboo® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.