Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Zero Waste

KAUFLAND ESTE PRIMA COMPANIE DIN ROMÂNIA

CERTIFICATĂ ZERO WASTE.

Sunt deja mulți ani de când conștientizăm impactul deșeurilor și consumul de resurse sustenabile. De aceea, măsurile pe care le-am luat fac ca deșeurile la nivel operational să fie de sub 10%. Toate celelalte deșeuri sunt reciclate, compostate sau fermentate, cu ajutorul partenerilor, Kaufland România depășind astfel cota de 65% pentru reciclarea ambalajelor puse în piață, prevăzută de legislație.

Gândirea ZERO WASTE are ca obiectiv o gestionare sustenabilă a deșeurilor operaționale.

Parteneriatele noastre cu furnizorii de servicii conexe și procedurile prin care reușim să nu risipim sunt trăite de către noi, oamenii din Kaufland, în fiecare zi.

Kaufland este singurul retailer din România cu două sisteme de colectare separată, în toate magazinele.

Vă invităm și pe voi, de fiecare dată când vă aflați în fața unei alegeri legată de sustenabilitate, să decideți înțelept.

Noi credem că putem schimba lucrurile și, mai ales, să le schimbăm în bine.

Alăturați-vă și voi misiunii ZERO WASTE! Mulțumim celor care deja ne sunt alături.

În 2022, mai mult de 2 milioane de clienți au depus peste 15 milioane de ambalaje din PET, sticlă și aluminiu la automatele din parcare, iar alte 1 milion de recipiente de plastic de la produsele de îngrijire personală și curățenie au fost colectate în „broscuțele” din zona de la intrarea în magazinele Kaufland.

Singuri nu vom putea sa schimbăm lucrurile în bine. Dar știm că împreună, cu cât mai mulți oameni și cu cât mai multe companii, vom putea să facem diferența.

Sunt deja mulți ani de când conștientizăm impactul deșeurilor și consumul de resurse sustenabile. 

Kaufland pentru mai multă sustenabilitate

Kaufland România a primit în februarie 2023 certificarea Zero Waste acordată de TÜV SÜD, în conformitate cu standardul DIN SPEC 91436, nivel ARGINT. Tratarea deșeurilor și a materialelor reciclabile conform principiului Zero Waste DIN SPEC 91436, la nivelul de ≥ 90% evitare, revalorificare, reciclare, compostare sau fermentație în relație cu cantitatea totală de deșeuri.

Află mai multe detalii despre certificare aici.

PENTRU O LUME CU MAI PUȚIN PLASTIC.

Protecția planetei noastre este un subiect apropiat de sufletul fiecăruia. Prin urmare, una dintre cele mai importante sarcini ale noastre este să ne implicăm pentru a diminua poluarea mediului și a oceanelor cu deșeuri de plastic prin colectarea selectiva a deseurilor. Lucrăm constant la soluții inovatoare pentru reciclare și nu numai– pentru un viitor mai durabil și mai ecologic. Alătură-te nouă!


ÎMPREUNĂ PENTRU PROTEJAREA CLIMEI.

Nu vorbim doar despre protecția climei, ci și despre o contribuție relevantă prin măsuri concrete. Activitățile noastre variază de la utilizarea tehnologiei eficiente din punct de vedere energetic și planificarea conștientă de mediu a clădirilor noi până la procese logistice ecologice și prevenirea generării de deșeuri. Alătură-te nouă!


CONSUMĂ ÎN LOC SĂ ARUNCI

Ne-am angajat să ne asigurăm că alimentele nu ajung la gunoi și că sunt prețuite așa cum trebuie. Angajamentul nostru se extinde de la reducerea și evitarea pierderilor de alimente la utilizarea și reciclarea la educația clienților noștri. Obiectivul nostru: Până la sfârșitul anului 2030, vom reduce risipa de alimente cu 50%1.  Alătură-te nouă!


PRODUSE LOCALE DIRECT PE FARFURIE.

Inima noastră bate la nivel regional! Acesta este motivul pentru care ne promovăm agricultura locală și continuăm să ne extindem gama de produse regionale. Cu rute de transport scurte, protejăm, de asemenea, clima și consolidăm producătorii locali.


ÎMPREUNĂ FACEM BINE.

Ca parte a societății noastre, avem o responsabilitate și, prin urmare, suntem implicați în proiecte sociale și ecologice. Donații de alimente către băncile locale de alimente, propriul nostru program educațional care aduce copiii în contact cu subiecte viitoare la o vârstă fragedă sau sprijin comun cu clienții noștri către instituțiile sociale regionale - măsurile sunt versatile. Alătură-te nouă!