Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Hip & Hopps® - pentru copii cool, gata de școală

Cu Hip & Hopps® încep vremuri noi. Când copiii ajung școlari, noua noastră marcă de textile îi însoțește în viața de zi cu zi. Copiii sunt entuziasmați de design, iar părinții sunt surprinși de calitatea produselor la prețuri convenabile.

Sortiment

Design la modă

Marca noastră Hip & Hopps® îți oferă tot ce ai nevoie: tricouri, geci, jachete, pantofi sport sau blugi. Astfel, copilul tău va fi pregătit pentru fiecare activitate, fie că este vorba despre orele de sport, ieșirile în parc cu prietenii sau pentru mersul la școală.

Vino în magazine și descoperă sortimentul de îmbrăcăminte și încălțăminte Hip & Hopps®. Lasă-te surprins de calitate, preț și design.


Haine cool pentru copii cool

Hip & Hopps®  - pur și simplu confortabile

Hip & Hopps® este marca de textile de la Kaufland, care va deveni în scurt timp preferata copiilor. Hip & Hopps® pune accentul la toate modelele sale pe cea mai bună calitate, la cel mai convenabil preț. În plus, fibrele naturale prelucrate sunt din bumbac certificat GOTS.

Caracteristicile brandului:

  • Cea mai parte a fibrelor naturale sunt certificate GOTS;
  • Din bumbac Eco, menajează resursele;
  • Deosebit de moale și confortabil la purtat;
  • Modern, robust și practic la un raport corect preț-serviciu.
Calitate

Calitate

Toate produsele Hip & Hopps® conving prin materialele selectate, prelucrarea bună, rezistența și funcționalitatea optime. Toate fibrele naturale folosite sunt din bumbac eco certificat GOTS. Calitatea se verifică periodic de departamentul nostru intern pentru asigurarea calității, dar și de institute independente.

Varietate

Varietate

Lasă-te cucerit de sortimentul Hip & Hopps®. Cu siguranță, vei găsi ceva potrivit pentru fiecare moment al zilei. În plus, nu rata promoțiile periodice.

Preț mic

Preț mic

Un raport optim preț-calitate este scopul nostru pentru Hip & Hopps®. Convinge-te și tu de calitatea produselor la un preț convenabil.Rețete pentru școlari


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre Hip & Hopps® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.