Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cadouri de Moș Crăciun handmade: trei idei simple

Nu toate cadourile handmade sunt utile sau frumoase. Multe dintre instrucțiunile oferite sunt complicate sau destinate doar profesioniștilor. Noi îți prezentăm trei idei de cadou de Crăciun care sunt nu numai practice, dar și foarte frumoase - iți vom da și instrucțiuni pas cu pas, pentru a le face foarte ușor.

Se pot vedea două mâini de bărbat care împachetează un cadou. Pe masă, există alte articole de ambalat, precum hârtie de împachetat, o fundă și o cutie.
© Sergio Marcos/Stocksy – stock.adobe.com

Conținutul pe scurt

 • Cadourile de Moș Crăciun handmade creative și personalizate sunt foarte apreciate de toată lumea.
 • Aici vei găsi trei idei deosebite pentru cadoul potrivit: felicitări personalizate, o cutie personalizată sau bunătăți dulci și picante.
 • Ideile noastre pentru cadouri handmade sunt accesibile tuturor, nu doar profesioniștilor în decorațiuni de Crăciun sau bucătarilor. 
Mesaje de apreciere

Sfatul de cadou 1: pachet de felicitări personalizate

Există nenumărate cadouri de idei handmade. Un cadou creativ și personal, pe care îl poți face în cel mai scurt timp, este un pachet de felicitări care va binedispune întotdeauna. Cu siguranță cea mai bună prietenă, mama sau sora vor aprecia acest cadou. 

Instrucțiunile sunt foarte simple: Ai nevoie doar de hârtie cartonată și de o cariocă sau un marker cu care poți scrie pe hârtie. Poți folosi și alte hârtii colorate pe care le ai prin casă, pentru un plus de culoare. Acum decupează felicitările. Poți alege un format de carte poștală (10,5 x 14,8 cm) sau chiar și un format mai mic și mai delicat, dacă preferi. Când ai terminat de decupat, este momentul să te apuci de scris. Începe o propoziție pe fața cărții și finalizeaz-o pe spate. Uite un exemplu: 
 

 • Când te-am văzut pentru prima dată m-am gândit că... 
 • Ce îmi place mereu la tine este că... 
 • Mă faci mereu să râd atunci când... 
 • M-am luat după tine cu... 
 • Ce admir cel mai mult la tine... 
 • Locurile în care mai vreau să călătoresc cu tine sunt... 
 • Nu voi uita niciodată ce ai făcut pentru mine atunci când... 
 • Ador să beau un pahar de vin cu tine, pentru că... 
 • Iubirea dintre noi este mai puternică decât... 
 • Când te desenez, arăți așa... 
 • Dacă ai fi fost un animal, ai fi fost... 
 • Dacă eram doi supereroi, eram...  
   

Poți personaliza aceste felicitări prin câteva idei creative. Dacă folosești mesaje amuzante alături de cele de apreciere, vei avea un mix de felicitări pentru un cadou de Moș Crăciun grozav, nu numai făcut din inimă, dar și amuzant. Astfel de cadouri mici nu costă mult și totuși vor fi foarte apreciate, mai ales în momentele dificile.

Sfat: Leagă pachetul de felicitări cu un șnur frumos înainte de a-l pune în pachet. De asemenea, poți pune și o poză cu tine si mama ta, sora sau prietena cea mai bună, pentru a face acest cadou de Moș Crăciun chiar și mai personal. 


Decorațiuni practice

Sfatul de cadou 2: cutie personalizată

Această idee grozavă de cadou este decorativă și funcțională și se potrivește excelent în camera copiilor, pe birou sau în baie. Nu trebuie să știi să pictezi, să desenezi sau să decupezi, ci doar să folosești un șnur! Ideea de bază pentru următorul cadou de Moș Crăciun este fiabilitatea. Cuvintele de bază sunt Reciclarea creativă! Ai nevoie doar de un șnur, de un pistol de lipit și de o cutie din aluminiu goală, de aproximativ 400 de grame, fără capac, în care au fost, de exemplu, roșii pasate. Ideal, alege un șnur din materiale naturale, de culoare deschisă, cu un diametru de 5 până la 10 milimetri. Pentru această idee de cadou, nu trebuie să studiezi instrucțiuni detaliate, este un proces foarte simplu și plăcut. 
 

 1. De la baza cutiei, începe să înfășori șnurul în jurul acesteia cu grijă și atenție. 
 2. Nu uita de lipici: pune câte un pic de lipici pe cutie, cam din doi în doi sau trei în trei cm.
 3. Ai grijă ca toată cutia să fie acoperită de șnur. 
 4. Ai terminat atunci când ultimul rând de șnur depășește puțin marginea superioară a dozei.
 5. Acum taie șnurul și mai adaugă puțin lipici pentru capătul acestuia.
   

Cutia este gata - este perfectă pentru creioane de colorat, stilouri sau rimel ori pensule de machiaj! 


Cadouri culinare

Sfatul de cadou 3: gustări dulci și picante

Cadourile din inimă sunt foarte apreciate de Moș Crăciun. Cu toții apreciem ceva dulce. Bucătăriile sunt cu adevărat aglomerate în perioada sărbătorilor. Cu toții avem multă mâncare și multe gustări. Dacă alegi să oferi un cadou culinar, trebuie să fie ceva ce nu se va strica repede. Imediat ce sărbătorile se vor termina, cei dragi își vor aminti de cadoul de la tine și vor fi foarte dornici să se bucure de delicatesele avute. Îți oferim câteva idei care sigur vor fi apreciate:

 • Migdalele coapte sunt un exemplu de cadou foarte apreciat. Miros a Crăciun, sunt dulci și crocante și conțin și multe nutrimente importante pentru corpul nostru. Nu trebuie să fii bucătar sau geniu culinar pentru a le prepara. Sfat: Vei găsi o rețetă foarte simplă în colecția noastră de rețete.  
 • Dacă vrei ceva mai impresionant, poți alege praline sau trufe de ciocolată. Aici, poți alege orice își dorești: unii preferă pralinele cu alcool, alții apreciază bomboanele de ciocolată cu lapte.
 • O altă idee de cadou homemade sunt acadelele făcute în casă! Deoarece nu conțin ingrediente care se degradează repede, rezistă un timp îndelungat. În special copiii apreciază dulciurile. 
 • Pentru cei care preferă gustul sărat, recomandăm nucile coapte. Alte idei de preparate pentru cadou ar fi diferite sortimente de muștar sau chutney; aceste cadouri de Crăciun delicioase vor ține mult timp.