Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

FRESH tot timpul anului

Fresh tot timpul anului

Fresh. Pentru noi este mai mult decât un cuvânt. Este ceea ce ne ghidează toate eforturile. Fie că este vorba despre legume sau fructe, fie de carne sau de produsele de la brutărie, vrem să îți oferim întotdeauna cele mai fresh produse.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te așteptăm în magazinele noastre pentru a te convinge.


Legume și fructe

Sortimentul fresh Kaufland: legume, fructe

Fructele și legumele noastre beneficiază de peste 800 de analize anual. Produsele, precum ceapa verde sau salata verde, se livrează dimineața și se vând până la sfârșitul zilei. Și așa facem zilnic.

Acestea sunt doar câteva dintre măsurile pe care le luăm pentru a ne asigura că îți oferim cele mai fresh legume și fructe în permanență.

În plus, în fiecare săptămână ai reduceri la sortimentul nostru de fructe și legume. Descoperă ce oferte ți-am pregătit săptămâna aceasta.


Carne și mezeluri

Sortimentul fresh Kaufland: carne

Sortimentul nostru de carne ne preocupă în permanență pentru că vrem să îți oferim întotdeauna carne de cea mai bună calitate. De aceea, pentru toate produsele de carne avem implementat un sistem de calitate. Sortimentul nostru de carne este livrat zilnic și avem un sistem de control al calității, al temperaturii și un catalog de tranșare.

Iar prin implementarea programului nostru „Porcul românesc - născut și crescut în România” colaborăm direct cu furnizorii români, ceea ce ne pemite să îți oferim carne de porc 100% românească, de o calitate mai bună.

Și pentru că fresh nu înseamnă neapărat și scump, în fiecare săptămână ți-am pregătit noi oferte la carne proaspătă de pui, porc sau vită, dar și la sortimentul nostru variat de mezeluri.


Brutărie

Sortimentul fresh Kaufland: paine

„Se vinde ca pâinea caldă” - în cazul nostru, aceasta nu este doar o expresie. Este ceea ce se întâmplă la raionul nostru cu produse de brutărie.

În brutăriile din magazinele noastre temperatura este controlată și efectuăm testări periodice de laborator. Coacem permanent produse în magazinele noastre și ce se coace în timpul zilei se vinde până la finalul programului, iar asta facem zilnic.

Pâine și chifle de toate felurile și mărimile, dar și bunătăți dulci te așteaptă în fiecare zi la vitrina noastră de la Brutărie. Iar pentru prețuri nu îți face griji. Săptămânal avem reduceri fresh la unele dintre preferatele tale.


Lactate și brânzeturi

Sortimentul fresh Kaufland: lactate si branzeturi

La raioanele noastre cu produse lactate și brânzeturi, te poți baza că vei găsi ce dorești. De la telemea sau brânză de burduf, până la cele mai rafinate brânzeturi franțuzești sau italienești. De la lapte de vacă, până la produse din lapte de capră. Și toate respectând cele mai stricte cerințe de calitate și prospețime.

Iar pentru oferte nu-ți face griji. În fiecare săptămână, avem reduceri la diverse produse din sortimentul nostru de brânzeturi și lactate. Tot ce trebuie să faci este să fii cu ochii pe ele.

Ți-e dor de soare, de vară, de vacanță? Și nouă ne este și de aceea vrem să trăiești alături de noi o VARĂ FRESH, plină de bucurie, culoare și muzică. Adună-ți persoanele dragi și bucură-te de fiecare zi de vară.

În plus, prietenul nostru Smiley ne-a făcut o surpriză. Dă play și să ne fie vară!