Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Stele digitale pentru un viitor mai bun! Tu votezi, noi sponsorizăm!

Știi stelele pe care le primești la scanarea Kaufland Cardului tău digital? Te-ai întrebat ce e cu ele și ce poți să faci cu ele? Începând de pe data de 20 noiembrie poți oferi stelele digitale sub formă de vot pentru un ONG din aplicația Kaufland Card.  

Cu Kaufland Card chiar și faptele bune vin ușor!

Cum?

Implică-te alături de noi în acțiunile sociale! Cu stelele digitale Kaufland Card poți vota pentru unul dintre cele trei ONG-uri din aplicație: Salvați Copiii, Cantina socială și Niciodată singur.

Cum faci asta? Intră în Kaufland Card Digital, secțiunea Cupoanele pentru mine și votează cu stelele tale ONG-ul pe care vrei să îl susții. 

Salvați Copiii

Logo Salvați Copiii

Sărăcia și lipsa accesului la servicii de protecție socială cu care se confruntă copiii și familiile lor își pun amprenta în mod negativ asupra participării școlare a copiilor.

Prin activitățile derulate în cadrul centrelor educaționale, Salvați Copiii contribuie la reducerea și prevenirea abandonului școlar prin oferirea de servicii complementare, educaționale, sociale, de consiliere juridică și psihologică, copiilor din grupuri vulnerabile și familiilor acestora.

Kaufland susține programele educaționale ale organizației, care sprijină sute de copii aflați în situații de risc din România și Ucraina.

Cantina Socială

Logo Cantina Socială

Cantina socială asigură porții de mâncare caldă pentru 1.000 de beneficiari pe zi, de luni până vineri. Porțiile sunt distribuie către persoane vulnerabile și către organizații neguvernamentale partenere, aflate în legătură cu beneficiarii.

Din 2021 și până în prezent, peste 437.000 de porții de mâncare au ajuns la persoanele în nevoie. Kaufland România asigură produsele necesare pentru prepararea meselor comunitare, iar echipa Cantinei, formată din 17 persoane, asigură preparea meselor, distribuirea acestora și administrarea Cantinei.

O parte din alimente provine din stocurile aflate în vânzare accelerată, iar meniul zilnic este stabilit urmărind folosirea optimă a tuturor resurselor. Aproximativ 250 de tone de alimente au fost salvate de la risipă până acum.

Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor

Logo Niciodată Singur

Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este despre „a fi împreună”: împreună în cauza singurătății vârstnicilor, împreună pentru demnitate la orice vârstă, împreună prin voluntariat și implicare, pentru un impact de durată în viața bătrânilor noștri.

Pentru cei cu venituri reduse, asociația oferă sprijin material personalizat, prin pachete cu alimente, produse de igienă, echipamente medicale sau bani pentru medicamente.

Cu ajutorul Kaufland, asociația sprijină anual 110 vârstnici beneficiari cu alimente sau produse de igienă personală. Ei se autogospodăresc împreună cu voluntarul repartizat pentru a face cumpărăturile lunare. 


Rezultatele voturilor după prima săptămână: 

În prima săptămână de campanie au fost utilizate 1.729.890 de stele digitale, iar numarul de utilizatori ce au contribuit pentru fiecare cauza in parte sunt:
  1. Cantina Sociala - 59.377
  2. Salvati Copii - 59.234
  3. Niciodata Singur - 54.378

Donează în continuare stelele digitale și ajută ONG-ul favorit! 

Informații utile despre cum poți să votezi

Pot să mă răzgândesc și să-mi retrag voturile?

Da, în perioada de valabilitate a votului, poți să acorzi sau să retragi votul tău de câte ori vrei.  Ai posibilitatea să votezi de zilnic proiectul preferat, acordându-i un vot în fiecare zi.

Când mi se reduce numărul de stele digitale aferente voturilor mele?

La finalul fiecărei perioadei de valabilitate a votului, numărul total de stele digitale îți va fi diminuat cu numărul de stele aferente voturilor acordate. 

Câte voturi pot acorda?

Fiecare proiect CSR are o posibilitate de vot: poți acorda 1 vot în fiecare zi folosindu-ți 10 stele digitale dintre cele disponibile în contul tău.

Unde văd dacă proiectul votat de mine a câștigat?

Toate detaliile competiției, descrierea proiectelor și clasamentul vor fi comunicate pe www.kaufland.ro/unviitormaibun

Câte proiecte pot vota?

Poți vota unul, două sau toate cele 3 proiecte dacă ai în cont numărul de stele digitale aferente.

Dacă am card fizic, pot vota?

Stelele digitale sunt acumulate doar de utilizatorii Kaufland Card digital, prin urmare doar aceștia vor primi în aplicație voucherele de vot și își vor putea folosi stelele pentru a vota. Dacă ai card fizic, îți recomandăm să te digitalizezi, trebuie doar să descarci aplicația ”Kaufland - Oferte și noutăți” și să te conectezi cu aceleași date cu care ți-ai creat cardul fizic.

Unde văd numărul de stele din contul meu Kaufland Card digital?

În secțiunea ”Cupoane pentru mine/ Cupons”, unde se vor găsi și voucherele de vot, în partea dreaptă sus a ecranului vei putea vedea numărul total de stele digitale disponibile la acel moment în contul tău.

Dacă îmi fac un card digital nou în perioada campaniei, pot vota?

Da, în momentul în care ai minim 10 stele digitale disponibile în contul tău poți acorda un vot. Conform regulamentului Kaufland Card, se acordă 1 stea digitală la fiecare 50 Ron cheltuiți pe un bon de cumpărături.

Cum mă asigur că votul meu a fost preluat?

La finalul fiecărei zile, voucherul aferent proiectului pe care vrei să-l votezi, trebuie să rămână activ. Vei observa ca a doua zi numărul de stele digitale a scăzut și vei ști astfel că votul tău a fost înregistrat.