Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Stele digitale pentru un viitor mai bun! Tu votezi, noi sponsorizăm!

Știi stelele pe care le primești la scanarea Kaufland Cardului tău digital? Te-ai întrebat ce e cu ele și ce poți să faci cu ele? Începând de pe data de 1 aprilie poți oferi stelele digitale sub formă de vot pentru un ONG din aplicația Kaufland Card.  

Cu Kaufland Card chiar și faptele bune vin ușor!

Cum?

Implică-te alături de noi în acțiunile sociale! Cu stelele digitale Kaufland Card poți vota pentru unul dintre cele trei ONG-uri din aplicație: Fundația Hope and Homes for Children RomâniaAsociația OvidiuRo și Asociația SOS Satele Copiilor România. 

Cum faci asta? Intră în Kaufland Card Digital, secțiunea Cupoanele pentru mine și votează cu stelele tale ONG-ul pe care vrei să îl susții. 

Hope and Homes for Children Romania

Hope and Homes for Children Romania

Hope and Homes for Children România își propune să închidă toate orfelinatele din țară până în anul 2027, lucrând la identificarea de soluții pentru fiecare copil vulnerabil pe care îl sprijină. Începând cu anul 2014, Kaufland România sprijină o serie de proiecte ale organizației în diferite regiuni ale țării. 

Colaborarea include susținerea construirii mai multor case de tip familial, prin intermediul cărora este asigurat un mediu stabil și sigur pentru copiii ce nu pot fi reintegrați în familiile lor.

Asociația OvidiuRO

Asociația OvidiuRO

Asociația OvidiuRo se angajează să asigure accesul la educație de calitate pentru copiii defavorizați din România, cu accent pe educația timpurie. În anul 2019, Kaufland România și OvidiuRo au lansat proiectul de încurajare a lecturii - Punguța cu două cărți, prin care peste 154.000 de cărți ilustrate au ajuns în ultimii patru ani la copiii din familii defavorizate din toată țara. De asemenea, activitățile OvidiuRo susținute de Kaufland includ organizarea de sesiuni de formare a personalului didactic, vizând îmbunătățirea calității procesului educațional și dotarea instituțiilor de învățământ cu materiale educaționale adecvate.

Asociația SOS Satele Copiilor România

Logo Climb Again

SOS Satele Copiilor România se implică pentru oferirea unui mediu familial sigur copiilor fără sprijin parental sau care provin din familii vulnerabile. Din 2014, Kaufland România este un partener al organizației, contribuind la bunăstarea copiilor și tinerilor din satele SOS și susținând diverse inițiative și programe care facilitează accesul la educație, sănătate și activități de dezvoltare personală. Această colaborare de durată întărește angajamentul ambelor entități de a construi un viitor mai bun pentru copiii vulnerabili din România.


Informații utile despre cum poți să votezi

Pot să mă răzgândesc și să-mi retrag voturile?

Da, în perioada de valabilitate a votului, poți să acorzi sau să retragi votul tău de câte ori vrei.  Ai posibilitatea să votezi de zilnic proiectul preferat, acordându-i un vot în fiecare zi.

Când mi se reduce numărul de stele digitale aferente voturilor mele?

La finalul fiecărei perioadei de valabilitate a votului, numărul total de stele digitale îți va fi diminuat cu numărul de stele aferente voturilor acordate. 

Câte voturi pot acorda?

Fiecare proiect CSR are o posibilitate de vot: poți acorda 1 vot în fiecare zi folosindu-ți 10 stele digitale dintre cele disponibile în contul tău.

Unde văd dacă proiectul votat de mine a câștigat?

Toate detaliile competiției, descrierea proiectelor și clasamentul vor fi comunicate pe www.kaufland.ro/unviitormaibun

Câte proiecte pot vota?

Poți vota unul, două sau toate cele 3 proiecte dacă ai în cont numărul de stele digitale aferente.

Dacă am card fizic, pot vota?

Stelele digitale sunt acumulate doar de utilizatorii Kaufland Card digital, prin urmare doar aceștia vor primi în aplicație voucherele de vot și își vor putea folosi stelele pentru a vota. Dacă ai card fizic, îți recomandăm să te digitalizezi, trebuie doar să descarci aplicația ”Kaufland - Oferte și noutăți” și să te conectezi cu aceleași date cu care ți-ai creat cardul fizic.

Unde văd numărul de stele din contul meu Kaufland Card digital?

În secțiunea ”Cupoane pentru mine/ Cupons”, unde se vor găsi și voucherele de vot, în partea dreaptă sus a ecranului vei putea vedea numărul total de stele digitale disponibile la acel moment în contul tău.

Dacă îmi fac un card digital nou în perioada campaniei, pot vota?

Da, în momentul în care ai minim 10 stele digitale disponibile în contul tău poți acorda un vot. Conform regulamentului Kaufland Card, se acordă 1 stea digitală la fiecare 50 Ron cheltuiți pe un bon de cumpărături.

Cum mă asigur că votul meu a fost preluat?

La finalul fiecărei zile, voucherul aferent proiectului pe care vrei să-l votezi, trebuie să rămână activ. Vei observa ca a doua zi numărul de stele digitale a scăzut și vei ști astfel că votul tău a fost înregistrat.