Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-Bio - calitate eco la preț avantajos

Dacă îți dorești să incluzi în dieta ta zilnică tot mai multe produse eco, acum este momentul. Kaufland are pentru tine marca proprie K-Bio care corespunde dispozițiilor Directivei CE privind produsele ecologice. Descoperă gama noastră de produse sănătoase și savurează-le cu multă plăcere.

Calitate certificată

Toate produsele K-Bio respectă cerințele stricte ale Directivei Comisiei Europene privind produsele ecologice, dar și pe cele de calitate ridicată pe care noi le impunem acestora.

Sortiment

Descoperă produsele K-Bio

Prin sortimentul nostru K-Bio îți oferim o gamă largă de produse dintr-o mare varietate de tipuri: musli, orez, făină, grâu, fulgi integrali, paste făinoase, fulgi de ovăz, mei, mazăre, spanac, zmeură și multe altele. Pentru a ne ridica cât mai mult posibil la înălțimea tuturor așteptărilor tale, ne vom extinde permanent gama.

Te așteptăm în magazinele noastre să descoperi produsele K-Bio și savurează-le cu plăcere!


Suc de fructe și legume K-Bio

Suc de fructe și legume

Bucură-te de gustul natural al sucurilor din legume și fructe. Alege-l pe cel care îți place cel mai mult: legume, mere, portocale sau roșii.


Cereale K-Bio

Cereale bio

Marca proprie K-Bio îți oferă tot ce ai nevoie pentru preparate sănătoase. Găsești la noi grâu, orez sau ovăz ecologic, dar și făină din grâu spelt pentru cele mai delicioase prăjituri.


Legume bio K-Bio

Legume bio

Bucură-te de gustul natural al legumelor. Marca noastră proprie K-Bio îți oferă linte, legume cu unt, mazăre, spanac, dar și porumb dulce și castraveți cornichons.


Produse K-Bio pentru mic dejun

Mic dejun bio

Alege produsele noastre K-Bio pentru micul dejun, iar energia necesară întregii zile este asigurată. Găsești la noi diferite sortimente de musli și cafea bio, iar pentru un smoothie delicios încearcă zmeura și laptele de cocos.


Paste K-Bio

Paste K-Bio

Fie că sunt penne, spaghetti sau fusilli, adaugă pastele integrale K-Bio în meniul tău pentru o masă sănătoasă. În câteva minute te vei bucura de un gust inedit.


Fulgi de cereale K-Bio

Fulgi de cereale

Fulgii de cereale reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru un mic dejun sățios, care îți oferă energie și poftă de viață. Încearcă-i pe cei de grâu, ovăz, porumb sau combinația de 5 cereale.


Iaurt, lapte, brânză K-Bio

Iaurt, lapte, brânză

Cauți iaurt, lapte sau brânzeturi bio? Alege marca noastră proprie K-Bio și redescoperă gustul natural al produselor tale preferate. Încearcă-le pe toate.


Desert K-Bio

Desert K-Bio

Ți-e poftă de ceva dulce și cauți o alternativă bio și gustoasă? Începe-ți ziua cu crema tartinabilă K-Bio, iar pentru o gustare delicioasă încearcă biscuiții cu ovăz. Cu siguranță, ziua ta va fi mult mai dulce.


Cum recunoști produsele K-Bio

Logo Bio

Vei identifica produsele K-Bio foarte simplu: după inconfundabilul logo K-Bio și sigla verde ecologică recunoscută la nivel european.

Sigla eco garantează faptul că produsele K-Bio sunt realizate conform reglementărilor stricte ale Directivei CE privind produsele ecologice și faptul că sunt verificate la intervale regulate de timp de organisme de control independente, autorizate de stat.

Calitate eco

Prețul și calitatea, la îndemână

K-Bio îți oferă o gamă largă de produse dintr-o mare diversitate de sortimente, iar noi suntem de părere că produsele bio nu trebuie să fie scumpe, dar își merită prețul!

Motivul este acela că agricultura ecologică presupune întotdeauna un efort mai mare. Multe activități care ușurează procesul în cazul produselor alimentare convenționale și le fac mai ieftine nu sunt permise pentru produsele bio. În sensul unei gestionări naturale, un agricultor ecologic acordă atenție, de exemplu, rotației culturilor, nu folosește îngrășământ artificial, nu combate buruienile și dăunătorii cu pesticide și asigură într-o măsură ridicată bunăstarea animalelor sale.

Produse K-Bio din agricultura ecologică

Ideea de bază a agriculturii ecologice este aceea că o fermă ecologică constituie un sistem compus din animale, plante, sol și oameni. În acest circuit se introduce din exterior cât mai puțin „artificial” posibil. De obicei, aceasta se traduce printr-o recoltă mai redusă decât în cazul agriculturii convenționale – iar asta are un preț.

Prin urmare, noi afirmăm cu convingere: Firește că Bio își merită prețul. Cu toate acestea, poți fi sigur în proporție de 100% că vei primi K-Bio la prețurile Kaufland obișnuit de avantajoase. În mod garantat, la Kaufland nu plătești niciodată mai mult decât la discounteri. Compară prețul și oferta. Merită!

Garanțiile K-Bio

Beneficiază de avantajul tău!

  • Calitate de marcă controlată în mod garantat

    Cerințele ridicate privind produsele, controalele regulate și apelarea la organisme de testare independente garantează cea mai bună calitate bio.
  • Garantat mereu ieftine

    Prețurile K-Bio sunt prețuri permanent mici. În cazul articolelor comparabile, niciun magazin de discount nu oferă mereu prețuri mai mici.

Informații nutriționale

Fii bine informat

Etichetă informații nutriționale K-Bio

Precum toate mărcile noastre proprii, produsele K-Bio au fiecare câte o etichetă detaliată conținând cele mai importante informații nutriționale precum grăsimile, zahărul sau sarea. Astfel, poți vizualiza rapid pe partea frontală a ambalajului conținutul caloric per 100 g/ml și verifica mai bine consumul tău zilnic.

Pe spate și pe părțile laterale ale ambalajului, îți stau la dispoziție informații nutriționale detaliate suplimentare. În plus față de acestea, există instrucțiuni speciale pentru persoanele cu intoleranțe alimentare.

FAQ

Ai nelămuriri?

Vrei să știi mai multe despre produsele K-Bio sau ai întrebări? Poți găsi în secțiunea „Utile” o serie de întrebări frecvente și răspunsurile noastre.