Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-Bio, pentru toți și în fiecare zi

Noi considerăm că nu este necesar ca produsele bio să fie scumpe. De aceea, în sortimentul K-Bio ai o mare selecție de produse bio, la preț convenabil, ideale pentru a mânca sănătos în fiecare zi.

Și unde scrie K-Bio, este garantat și bio în interior. Toate produsele sunt fabricate conform dispozițiilor Directivei CE privind produsele ecologice și, de exemplu, nu conțin coloranți, potențiatori de gust sau arome artificiale. Descoperă gama noastră de produse sănătoase și savurează-le cu multă plăcere.

Mic dejun bio

Începe-ți ziua în mod plăcut

Cu produsele K-Bio este foarte simplu să îți începi ziua bine. Poți reuși acest lucru deosebit de bine cu rețetele noastre. Dacă te grăbești dimineața, atunci sunt perfecte diferitele noastre tipuri de cereale. Iar amatorilor de mic dejun copios le va plăcea pâinea din făină de grâu spelt cu ceapă prăjită.


Folosirea resturilor de mâncare

Ce-i mai bun din resturi

Se aruncă mult prea multe alimente. Și totuși resturile de mâncare nu sunt gunoaie, ci pot reprezenta o bază grozavă pentru feluri noi de mâncare. Vrem să îți oferim câteva sugestii despre modul în care poți crea ceva gustos din mâncarea neconsumată. Cu puțină creativitate vei găsi în mod sigur multe alte posibilități pentru combaterea risipirii alimentelor.

Müsli neconsumat

Müsli neconsumat

Din resturile de müsli se obține micul dejun pentru ziua următoare. Înmoaie pur și simplu resturile de fulgi K-Bio 5 cereale cu puțin lapte K-Bio. A doua zi adaugă câțiva fulgi proaspeți, puțin müsli de alt tip sau fructe proaspete și este gata un bol cu cereale foarte gustos.

Paine

Ai cumpărat prea multă pâine

O pâine uscată pe care o coci din nou își recapătă savoarea. Pentru a face asta, înfășoară pâinea într-un prosop de bucătărie umed și încălzește-o în cuptor la 150 grade pentru aprox. 15 minute. Apoi, umezite puțin, feliile de pâine sau chiflele se pot rumeni ușor în prăjitorul de pâine.


Masa de prânz

Pofte sănătoase!

Cu pâinea din grâu spelt și o varietate colorată de produse K-Bio, fiecare își poate face rapid și simplu sendvișul preferat. Îl poți consuma fie ca o gustare proaspătă după o dimineață obositoare, fie la prânz pentru puțină energie care să îți ajungă până la cină.

Resturile de ieri pot fi prânzul de azi
Creme

A doua șansă pentru creme

Resturile de la aproape toate felurile de mâncare se pot păstra de cele mai multe ori fără probleme în frigider. Însă dacă totuși rămân resturi, atunci se poate prepara din acestea, ca prin magie și cu puțină creativitate, un nou fel de mâncare. De exemplu, poți folosi supa cremă de linte roșie pentru a adăuga savoare sosului pentru paste.

Brânză

Prea multă brânză în frigider

Bucățile de cașcaval se pot congela și la nevoie decongela. Însă, de obicei brânza feliată nu mai arată la fel de bine după congelare, dar se mai poate utiliza perfect într-un sos de brânză sau pentru a gratina un preparat la cuptor.


O cină bio

Savoare dublă

Tuturor ne plac pastele! Cu produsele K-Bio și cu rețetele noastre poți pregăti paste foarte diversificate. Aceasta înseamnă puțin efort pentru multă savoare bio. Simplu, rapid și întotdeauna gustos.

Pentru că lucrurile bune se întâmplă seara
Paine

Ai tăiat prea multă pâine

Din pâinea tăiată poți face crutoane gustoase pentru salate și supe. Ca să faci acest lucru, bagă feliile de pâine într-un prăjitor de pâine și apoi taie-le cubulețe.

De asemenea, poți rumeni feliile de pâine într-o tigaie cu puțin unt sau ulei și le poți adăuga, după gust, ierburi aromatice.

Paste

Pastele rămase

Pastele se pot păstra într-o casoletă, în frigider, până la patru zile. Cu puțin parmezan și ulei de măsline, poți transforma resturile de paste într-o salată gustoasă, care este ideală pentru o deplasare sau ca o gustare, în zilele călduroase.
FAQ

Ai nelămuriri?

Vrei să știi mai multe despre produsele K-Bio sau ai întrebări? Poți găsi în secțiunea „Utile” o serie de întrebări frecvente și răspunsurile noastre.