Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Articole culinare

Întotdeauna cele mai lăudate rețete au la bază sfaturi prețioase, mai puțin cunoscute, pentru rezulate excepționale! Kaufland vă oferă șansa de a petrece câteva clipe de relaxare, parcurgând articolele noastre pline de inspirație, însoțite de rețete delicioase pentru toate gusturile și de sfaturi utile, chiar și pentru cei mai nepricepuți în artele gastronomiei. De la bucătăria tradițională românească, până la cele mai capricioase rețete, descoperiți secretele și surprizele culinare pe care vi le-am pregătit. 

Totul despre garnituri!

Un preparat poate fi cu adevărat impecabil atunci când este acompaniat de o garnitură savuroasă! Inspirația și tehnicile noastre unice vă vor ajuta să completați orice produs cu o gamă variată de arome și texturi inconfundabile. Transformă orice preparat obișnuit într-o experiență culinară autentică, adăugându-i o garnitură corect pregătită! 


Totul despre supe și ciorbe!

Preparatul ideal pentru un prânz savuros nu poate fi altul decât o supă de-a dreptul delicioasă! Fiecare articol de-al nostru te îndrumă către preparerea unor supe sau ciorbe ca la mama acasă. Descoperă pe site-ul nostru ghidul perfect de care ai nevoie pentru acest produs, care nu se dovedește a fi atât de simplu de pregătit precum pare la o simplă vizualizare a rețetei.

 


Totul despre rețetele tradiționale românești!

Bucătăria tradițională românească ne transpune în inima țării, unde aromele autentice și rețetele străvechi ne validează identitatea culturală. Descoperă tainele minuțioase transmise din generație în generație, ale unor mâncăruri, de-a dreptul delicioase, preparate cu dragoste și respect pentru tradiția țării noastre. 


Totul despre rețetele cu pui!

Atunci când ai nevoie de un preparat rapid și gustos, rețetele cu pui sunt adevăratele tale ajutoare! Articolele noastre, însoțite de rețete variate, sunt ideale pentru a transforma un preparat obișnuit, într-o adevărată explozie de arome. De la cele mai simple preparate, până la cele mai complexe, la noi găsești sfaturile și trucurile neștiute pentru a obține rezultate excepționale!


Totul despre fructele de mare!

Fructele de mare sunt aliatul ideal pentru a pregăti rețete rafinate și savuroase, care vor încânta până și cele mai pretențioase gusturi. Indiferent de preparatele alese, rețetele cu fructe de mare reușesc să transforme orice masă într-o adevărată experiență culinară unică. Descoperă pe site-ul nostru sfaturile utile care vor transforma rețetele cu fructe de mare în preparate uimitoare!


Totul despre deserturi!

O experiență culinară de neuitat nu poate fi completă fără un răsfăț dulce. Fie că ești interesat de rețete uimitoare, fie că îți dorești să afli trucurile secrete ale deserturilor impecabile, cu ajutorul articolelor noastre îți poți perfecționa cu ușurință abilitățile de cofetar. Descoperă pe site-ul nostru aromele și texturile care vor reuși să încânte până și cele mai rafinate gusturi! 


Totul despre rețete de post!

Rețetele de post pot deveni un adevărat deliciu plin de culoare și savoare, cu ajutorul articolelor noastre! Câteva momente de relaxare îți vor fi utile pentru a descoperi secretele artei gastronomice a preparatelor ale căror alimente de bază sunt legumele și fructele. Orice preparat culinar poate transforma fiecare masă într-o experiență unică, având îndrumările potrivite.