Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Felicitări de Crăciun handmade: trei idei simple

O felicitare de Crăciun originală nu este numai un cadou personal, dar se și poate utiliza ca decor în perioada sărbătorilor. De aceea, destinatarii se vor bucura întotdeauna când vor primi o felicitare de Crăciun handmade. Felicitările frumoase nu sunt ceva doar pentru profesioniști. Cu instrucțiunile corecte, chiar tu poți face foarte ușor o felicitare handmade.

O persoană desenează conturul unei stele cu ajutorul unei forme pentru prăjituri. Lângă ea se pot vedea un cadou și o panglică.
© s_karau – stock.adobe.com

Conținutul pe scurt

  • O felicitare de Crăciun personalizată este superbă. Este unică! 
  • Pentru a putea face chiar tu o felicitare foarte frumoasă, nu ai nevoie de mult talent.
  • Chiar și ideile simple pot fi de efect.
  • Îți vom oferi patru idei pe care le poți pune foarte ușor în practică. Probabil că deja ai materialele necesare acasă, într-un dulap. 
Idee handmade

Cadou și decorațiune într-un singur obiect

O foaie albă de hârtie, sub ea o foaie roșie. În jur se pot vedea decorațiuni de Crăciun.
© juliasudnitskaya – stock.adobe.com O foaie de hârtie goală? O poți transforma imediat într-o felicitare de Crăciun plină de dragoste și foarte frumoasă.

O felicitare de Crăciun originală este o idee bună pentru un cadou personal, dar se poate utiliza și ca decor în perioada sărbătorilor Persoanele dragi apreciază felicitările handmade, mai ales când acestea denotă creativitate. Cu câteva trucuri și instrucțiunile corecte, poți face chiar tu felicitarea perfectă în cel mai scurt timp. 

Ce îți trebuie

Felicitările frumoase nu sunt ceva doar pentru profesioniști. Este mai ușor decât crezi să creezi chiar tu o felicitare originală. Cu instrucțiunile corecte, în cel mai scurt timp vei avea o felicitare de Crăciun handmade, unică. Îți vom explica pas cu pas cum poți crea o felicitare inedită, cu cât mai puține materiale necesare. Nu îți trebuie multe materiale. Ai nevoie de hârtie cartonată colorată, de lipici tip stick sau lichid și de creioane colorate. Bun, să începem!


1. Felicitare de Crăciun cu un brad și confetti 

Cu ajutorul acestor instrucțiuni simple, chiar și copiii pot participa: Pentru o felicitare de Crăciun cu un pom de Crăciun, ai nevoie de o felicitare goală sau de hârtie cartonată de culoare deschisă, lipici, confetti sau paiete colorate și de un creion.

1

Pasul 1

Dacă folosești hârtie, începe prin decuparea felicitării din aceasta. Dacă vrei să expediezi felicitarea, trebuie să ai în vedere dimensiunile. Dimensiunile unei cărți poștale obișnuite sunt 10,5 x 14,8 cm (DIN A6). 

2

Pasul 2

Acum, vei picta un brad din lipici pe prima pagină a felicitării. Poți pune apoi confetti sau paiete în ce culoare dorești (auriu, argintiu sau altă culoare) pentru a finaliza bradul. Presează cu grijă confetti sau paietele și permite uscarea lipiciului. 

3

Pasul 3

Poți decora apoi felicitarea cu motive de Crăciun în funcție de preferințele tale. De exemplu, poți desena tulpina bradului sau cadouri sub brad cu o cariocă. Și gata, bradul personalizat este gata!


2. Felicitare de Crăciun cu o stea decupată dintr-un șervețel

Culorile reprezentative ale Crăciunului sunt roșu și verde. Probabil că încă mai ai șervețele de aceste culori de la ultima sărbătoare - le poți folosi pentru o felicitare de Crăciun creativă! Îți vom spune cum poți transforma niște șervețele sau chiar și un prosop vechi de bucătărie într-o felicitare de Crăciun creativă. Cum funcționează:

1

Pasul 1

Pentru această idee creativă, trebuie să decupezi o felicitare din hârtie cartonată colorată. Ai grijă la dimensiunile dorite – dacă vrei să expediezi felicitarea, va trebui să aibă dimensiunile 10,5 x 14,8 cm.

2

Pasul 2

Decupează o stea dintr-un șervețel sau un prosop vechi de bucătărie și pune-o pe mijlocul primei pagini a felicitării. Dacă nu vrei să desenezi chiar tu steaua, poți să și printezi una. Dacă ai o formă pentru prăjituri de dimensiunea corectă, o poți folosi pe aceea.

3

Pasul 3

Acum, lipește steaua decupată pe prima pagină a felicitării. Pentru șervețele, recomandăm un lipici tip stick, dar dacă folosești materiale textile, lipiciul lichid ar funcționa mai bine.  


3. Felicitare de Crăciun cu globuri din hârtie de cadouri

De cele mai multe ori, rămânem cu hârtie de împachetat de la Crăciunul anterior. Sunt resturi mici în care nu mai poți împacheta un cadou. Nu trebuie să le arunci. Le poți folosi pentru a confecționa felicitări de Crăciun minunate! Îți vom spune cum poți crea felicitări de Crăciun frumoase, sustenabile și ieftine. Este foarte simplu:

1

Pasul 1

și pentru această felicitare va trebui să decupezi o felicitare din hârtie carton albă. Ai grijă la dimensiunile dorite – dacă vrei să expediezi felicitarea, va trebui să aibă dimensiunile 10,5 x 14,8 cm.

2

Pasul 2

Să spunem că vrei să faci o felicitare decorată cu un glob de Crăciun. Poți decupa o formă rotundă din hârtia de cadouri. Recomandăm un diametru de aproximativ 7 cm, dar poți face și mai multe globuri cu diametru mai mic. 

3

Pasul 3

Pasul 3: Lipește globul pe jumătatea inferioară a felicitării de Crăciun. Acum, folosește o cariocă pentru a desena un șnur din partea superioară a felicitării până la glob.

Alternativă: Stea

Poți crea și o felicitare cu o lumânare, tot cu ajutorul hârtiei de împachetat. În locul unei sfere, decupează un dreptunghi lung (de aproximativ 10 x 4 cm) și lipește-l pe înălțime, centrat, în partea inferioară a primei pagini a felicitării. Acum poți desena o flacără în partea de sus a lumânării cu ajutorul unei carioci. Și pentru această felicitare poți pune mai multe lumânări de diferite înălțimi și lățimi una lângă cealaltă. Gata, ai terminat cu motivul festiv. Acum poți crea o mulțime de alte motive din restul de hârtie de împachetat. Dă frâu liber creativității!