kaufland.ro/retete
Vită cu portocale
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
| 100 ml | vin roşu |
| 100 g | măsline |
| 1 | muşchi de vită |
| 2 | portocale |
| ulei de măsline | |
| roşii cherry | |
| frunze de salată | |
| sare | |
| piper | |
| busuioc | |
| mărar verde |
Preparare
- 1
Se spală muşchiul de vită, se presară cu sare, piper şi busuioc tocat. Se aşază într-o tavă, se stropeşte cu ulei de măsline, se toarnă vinul amestecat cu apă minerală. Se coace timp de 70 minute la foc moderat. Se mai adaugă apă, dacă scade prea mult.
- 2
Se curăță portocalele și se taie rondele.
- 3
Se scoate muşchiul din tavă şi se taie felii.
- 4
Se pune un strat de frunze de salată pe un platou. Se aşază alternativ feliile de muşchi şi feliile de portocală. Se ornează cu măsline, roşii cherry şi mărar verde.