Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Biscuiții din cereale: gustarea ideală

Biscuiții din cereale furnizează o nouă doză de energie, reechilibrează nivelul scăzut de zahăr din sânge și pot stimula un intestin letargic. În plus, au un gust delicios în combinație cu cafeaua și ceaiul sau pur și simplu ca o gustare între mese.

Informații utile

Biscuiții din cereale au următoarele proprietăți speciale 

Biscuiți din cereale în detaliu

Biscuiții sunt un produs de panificație și sunt produși în brutăriile mari. Biscuiții sunt adesea serviți la cafea sau se pot consuma în timpul călătoriilor. Dintr-o rețetă de bază, rezultă diverse sortimente de biscuiți cu diferite gusturi. Rețeta are ca ingrediente de bază fulgi de ovăz, ouă, unt și miere. Celelalte opțiuni variază de la un gust fructat până la unul picant. Biscuiții din cereale sunt în principal rotunzi, deoarece aluatul sub formă de lingură este așezat și copt într-o tavă de copt. Fulgii de ovăz din aluat sunt responsabili pentru suprafața aspră.


Proveniență

De unde provin biscuiții din cereale?

Termenul pentru biscuit din limba germană „Keks” provine de la cuvântul englez „cake”. Este vorba de un produs de panificație de origine engleză. Aspectul depinde în funcție de producție. Aluatul este de așa natură încât să poată fi injectat sau decupat. Pentru biscuiții simpli se folosește făină albă. Biscuitul în stare finită are parțial glazură pe el.


Sezon

Când este sezonul biscuiților din cereale?

Biscuiții din cereale sunt disponibili indiferent de anotimp. Poți să îi faci singur acasă sau îi poți cumpăra din comerț. Pe lângă müsli, biscuiții pot conține fructe uscate, iaurt sau nuci. Se prepară ușor, deoarece ingredientele trebuie doar amestecate. Apoi, micile grămăjoare din aluat se așază în tavă și se pun la copt. În funcție de rețetă, biscuiții sunt gata după zece minute.


Utilizare și depozitare

La ce pot fi folosiți biscuiți din cereale și cum se depozitează aceștia?

Biscuiți din cereale în detaliu

Cei care doresc să mănânce o gustare între mese aleg adesea un baton de ciocolată sau o bucată de prăjitură. Acest lucru nu este foarte sănătos pe termen lung. Prin urmare, biscuiții din cereale reprezintă o alternativă bună ca gustare între mese. Biscuiții din cereale sunt disponibili sub formă de produs finit și au un termen lung de valabilitate. Biscuiții sunt bine protejați de o folie sau de un carton și rezistă conform termenului minim de valabilitate. Dacă sunt ambalați într-o pungă pentru congelare, biscuiții rezistă la congelator aproximativ trei luni.


Ingrediente

Ce conțin biscuiții din cereale

Conținutul ridicat de grâu întreg din biscuiți are un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale. Dacă ești vegan, nu trebuie să renunți la biscuiții din cereale, pentru că există la vânzare și în varianta vegană. 

Valoare nutritivă
 

kcal: 443 kcal

Carbohidrați: 60 g

Proteine: 8 g

Grăsimi: 19 g

Vitamine

 

Vitamina A: 2 µg

Vitamina B1: 0,24 mg

Vitamina B2: 0,14 mg

Vitamina B6: 0,26 mg

Vitamina C: 1 mg

Vitamina E: 13,3 mg

 

Minerale

 

Calciu: 66 mg

Fier: 3,7 mg

Potasiu: 349 mg

Magneziu: 136 mg

Sodiu: 200 mg