Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Biscuiții sărați: gustarea preferată la petreceri

În general, biscuiții sărați reprezintă un produs de panificație din pandișpan. Unele variante sunt rafinate cu brânză și alte ingrediente, cum ar fi condimentele. Biscuiții sunt o garnitură apreciată pentru diferite dipuri și sosuri și se servesc adesea la petreceri sub formă de gustări.

Informații utile

Biscuiții sărați au următoarele proprietăți speciale

Biscuiți sărați în detaliu

Biscuiții sărați au un nivel caloric ridicat și conțin 450 de kilocalorii, 14 grame de grăsime, 11 grame de proteine și 70 de grame de carbohidrați la 100 de grame. Biscuiții sărați nu conțin aproape nicio vitamină, în schimb, conțin minerale cum ar fi sodiul, potasiul, calciul și magneziul. Dacă aluatul din care sunt produși biscuiții conține alt tip de făină, de exemplu, făină integrală, valorile nutritive se modifică corespunzător.


Proveniență

De unde provin biscuiții sărați?

Biscuiții sărați (numiți și crackers) sunt subțiri, crocanți și uscați. Aluatul biscuiților a rezultat din pesmet și din aluat de fursecuri. Termenul de „cracker” a fost preluat din limba engleză.


Sezon

Când este sezonul biscuiților sărați?

Biscuiții sărați sunt un produs disponibil pe tot parcursul anului. 


Utilizare și depozitare

La ce pot fi folosiți biscuiții sărați și cum se depozitează aceștia?

Biscuiți sărați în detaliu

Biscuiții sărați sub formă de Canapés sunt o gustare foarte apreciată. Biscuiții pot fi garnisiți excelent cu un strat savuros, folosind diferite ierburi și mirodenii. Poți crea o gustare chiar și cu biscuiți sărați cumpărați din comerț. În acest caz, poți pregăti diverse sosuri și dipuri. O variantă gustoasă este un dip simplu de ierburi. Dintr-o cană de créme fraîche și ierburi proaspete, tocate, se face un dip savuros în scurt timp. Poți adăuga ingrediente proaspete, de exemplu, rulouri cu arpagic, pătrunjel tocat, creson, mărar și căței de usturoi presați.

Datorită conținutului scăzut de apă, biscuiții sunt ușor de depozitat, cu condiția să fie păstrați într-un loc uscat. Un pachet de biscuiți odată deschis trebuie păstrat într-o cutie sigilabilă, pentru a nu absorbi umezeala.


Ingrediente

Ce conțin biscuiții sărați

Biscuiții sărați sunt un produs de panificație crocant și se pot consuma cu moderație sub formă de gustare. Ingredientele biscuiților se bazează pe o rețetă de bază: făină, drojdie, grăsime, sare și apă. Poți folosi ulei vegetal sub formă de grăsime. Pentru versiunile sărate, se folosesc ierburi precum rozmarin, cimbru sau alte condimente. 

Valoare nutritivă
 

kcal: 450 kcal

Carbohidrați: 70 g

Proteine: 11 g

Grăsimi: 14 g

Vitamine

 

Vitamina A: 16 µg

Vitamina B1: 0,09 mg

Vitamina B2: 0,07 mg

Vitamina B6: 0,08 mg

Vitamina C: 0 mg

Vitamina E: 0,8 mg

 

Minerale

 

Calciu: 64 mg

Fier: 1,6 mg

Potasiu: 141 mg

Magneziu: 15 mg

Sodiu: 977 mg