Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-Purland: pur și simplu te bucuri de savoare

K-Purland înseamnă carne proaspătă și de cea mai bună calitate, porționată în mod practic și proaspăt ambalată. Indiferent de ce tip de carne preferi, prin intermediul mărcii noastre proprii K-Purland ne-am propus să îți oferim calitate la cel mai bun preț și carne proaspătă la tine pe masă.

Sortiment

Descoperă diversitatea din raftul frigorific

Fie că vrei să gătești mâncarea ta preferată, fie vrei să încerci și ceva nou, în sortimentul K-Purland găsești ceea ce cauți - chiar și în ambalaje de mărimi diferite. Singurul lucru pe care nu îl găsești la noi sunt aromele artificiale și potențiatorii de gust. Pe scurt: diversitatea absolută se întâlnește cu gustul pur al cărnii.

Treptat vom introduce în sortimentul nostru toate tipurile de carne: porc, vită, oaie și miel, pasăre, inclusiv curcan. Rămâi alături de noi pentru a fi la curent cu noutățile noastre.


Ambalaj

Poți să te bazezi pe ea: cutia K-Purland

Cine vrea să piardă timp căutând? Din acest motiv, ambalajele noastre sunt ilustrate coloristic astfel încât să vezi din prima clipă ce conțin.

De asemenea, cumpărăturile și prepararea sunt mult mai ușoare atunci când bucățile de carne sunt porționate și feliate cu grijă. Astfel, cu ajutorul cutiei speciale K-Purland poți face mai simplu cumpărăturile. Carnea nu doar că se transportă mai ușor și mai sigur spre casă, ci se și așază și se păstrează minunat în frigider.

În plus, pentru a păstra întotdeauna prospețimea și igiena absolută, produsele noastre K-Purland se sigilează direct la furnizor.


Promisiunile noastre

Noi luăm în serios calitatea

Furnizorii buni se găsesc greu. Din acest motiv, pe lângă procedura noastră de selecție, ne bazăm și pe criteriul cel mai important: o relație de încredere pe termen lung.

Parteneri strict selecționați

Parteneri strict selecționați

Pentru a-ți oferi siguranță, noi verificăm totul în colaborare cu institute independente, încă de la selecția furnizorilor noștri. Rezultatul: parteneriate de încredere și pe termen lung.

Standarde înalte de calitate

Standarde înalte de calitate

Pentru ca felul tău de mâncare preferat să aibă un gust bun, am dezvoltat directivele de calitate K-Purland, care depășesc adesea prevederile uzuale de piață. Astfel, controlăm permanent proveniența, prospețimea, porționarea și trasabilitatea produselor.

Controale periodice

Controale periodice

Pentru ca tu să primești ceea ce este mai bun, prelevăm periodic mostre. Astfel, se verifică fiecare livrare K-Purland. În plus, dispunem permanent verificarea produselor noastre în institute independente și laboratoare.


Rețete cu carne de porc


FAQ

Ai nelămuriri?

Vrei să știi mai multe despre produsele K-Purland sau ai întrebări? Poți găsi în secțiunea „Utile” o serie de întrebări frecvente și răspunsurile noastre.