Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Bulz cu afumătură
© Burda România

Bulz cu afumătură

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (10 porții)

500 g mălai
150 g cârnați afumaţi
150 g costiţă afumată
200 g caşcaval
5 ouă
100 g unt
sare

Preparare

1

Într-un tuci, fierbi circa 1 ½ litri de apă cu 1 linguriţă de sare, iar când clocoteşte, presari mălaiul şi mixezi energic. Fierbi o mămăligă tare, timp de 20 de minute, amestecând periodic. O răstorni pe un tocător de lemn şi o lași să se răcească.

2

Fierbi 3 ouă tari, le cureţi de coajă şi le tai mărunt. Tai în bucăţi costiţa şi cârnaţii, pe care le rumenești în ulei încins. Iei vasul de pe foc, presari 100 g caşcaval şi amesteci totul cu ouăle fierte.

3

Tai mămăliguţa în felii, cu o aţă, faci în fiecare felie călduţă câte un cuib și pui în mijloc 1-2 linguri de umplutură pe care o înveleşti în mămăligă.

4

Aşezi bulgării obţinuţi într-o tavă unsă cu unt, presari restul de caşcaval ras şi introduci vasul în cuptor, pentru 15 minute. Serveşti bulzul ca aperitiv. Merge de minune cu o ţuiculiţă!


Poate ai poftă și de...