Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
Ți-am pregătit legume alese cu grijă, perfecte pentru murături delicioase.    

LA KAUFLAND GĂSEȘTI LEGUME PROASPETE, NUMAI BUNE PENTRU SEZONUL MURĂTURILOR

Vezi beneficiile legumelor
Vinete

Vinete

Vinetele sunt o legumă extrem de săracă în calorii, fiind un aliment ideal pentru diete. Vinetele coapte conțin, de asemenea, multă vitamina B, care este deosebit de sănătoasă pentru metabolism.

refresh music

Morcovi

Morcovii oferă cantități mari de fibre și vitamina A și, prin urmare, sunt foarte benefici pentru piele și păr, precum și pentru ochi. De asemenea, aceștia conțin cantități mari de minerale și sunt, prin urmare, foarte sănătoși. Utilizarea în mod optim a conținutului morcovilor se realizează prin adăugarea de grăsimi.

sfeclă

Sfeclă

Sfecla roșie este o legumă bogată în substanțe și minerale vitale și are efecte pozitive asupra sănătății. Consumul regulat de sfeclă roșie întărește mai ales sistemul imunitar.

Varză roșie

Varză roșie

Varza roșie este bogată în caroten, vitaminele B, fier, potasiu, seleniu, magneziu și fibre. Cu doar 200 de grame, se acoperă necesarul zilnic de vitamina C, precum și aproape două treimi din doza zilnică recomandată de vitamina K. Compușii secundari ai plantei luptă împotriva radicalilor liberi și pot astfel să lupte împotriva proceselor de îmbătrânire prematură.

Țelină

Țelină

Țelina este bogată în diferiți nutrienți, precum vitamina C și vitamina B, magneziu, potasiu și fibre. Vitaminele C și B susțin funcționarea sistemului imunitar și producția de energie în corp. Magneziul și potasiul din țelină joacă un rol important în reglarea tensiunii arteriale și contribuie la sănătatea cardiacă și a musculaturii. Țelina este bogată în fibre, care pot susține digestia.

Țelina este și o sursă excelentă de antioxidanți, precum flavanoli și compuși fenolici. Acești antioxidanți ajută la prevenirea deteriorării celulare din corp și pot contribui la sănătatea pielii, a ochilor și a creierului.

Ceapă

Ceapa se folosește ca plantă medicinală, deoarece are un efect antibacterian și scade tensiunea arterială și lipidele din sânge. Au fost demonstrate, de asemenea, efecte anticoagulante și antiasmatice. Sucul de ceapă ajută și în cazul mușcăturilor de insecte, al rănilor și al furunculelor. Ceapa crudă nu este întotdeauna tolerată, însă este tolerată în formă călită.

fresh green tomato isolated on white background

Gogonele

Roșiile aromate sunt proaspete, delicioase, sărace în calorii și reprezintă un adevărat booster imunitar. Ingredientele lor naturale, macronutrienții și micronutrienții acționează ca antioxidanți puternici. Acestea susțin inima și circulația și sprijină sănătatea membranelor mucoase, a oaselor, a ochilor, a mușchilor și a pielii.

Încearcă rețeta noastră de murături asortate cu ghimbir și gutui