Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Spice & Soul® - accesorii și ustensile de bucătărie

Datorită accesoriilor practice de bucătărie și a prețurilor accesibile, gătitul devine imediat mult mai plăcut cu Spice & Soul®. Sortimentul cuprinde ustensile și aparate de bucătărie, veselă și pahare cu un design atrăgător, dar și multe altele. Bucătăria ta va arăta mai bine, iar gătitul va deveni o artă.

Sortiment

Depozitează, gătește și servește cu Spice & Soul®

Gătește, coace, savurează. Spice & Soul® te sprijină în pasiunea ta pentru mâncare gustoasă. De la preparare, depozitare și până la servire, în sortimentul Spice & Soul® găsești tot ceea ce face ca gătitul să fie mai simplu și să vrei să încerci mereu ceva nou în bucătărie: ustensile și prosoape de bucătărie, farfurii, boluri, caserole și multe altele.

Calitate

În frigider sau congelator

Recipientele practice și ușor de curățat păstrează alimentele proaspete mai mult timp. De asemenea, valorifici în mod optim spațiul din frigider sau congelator.

Locul potrivit

La locul potrivit

Păstrează totul în ordine în sertare, dulapuri și etajere cu ajutorul cutiilor, recipientelor și accesoriilor noastre. Totul va arăta perfect.

Stil

Stil pe masă și în frigider

Recipientele pentru păstrarea alimentelor tale sunt frumos elaborate și lasă o impresie plăcută pe masa din sufragerie. În plus, se evidențiază în bucătărie prin accentele cromatice deosebite.

Clasic

Clasic

Articolele clasice, precum fețele de masă sau șervețele, transformă instantaneu masa tradițională din sufragerie într-una festivă. În plus, datorită șervețelelor deosebite poți oricând aduce noi accente de culoare.

Festiv

Festiv

Un bol deosebit și un platou pentru servire atrag întotdeauna privirile asupra lor. În sortimentul Spice & Soul® găsești piese excepționale ce conferă ocaziilor speciale strălucirea necesară.

Nelimitat

Posibilități nelimitate

Datorită designului elegant, atemporal și a combinațiilor de culori armonios adaptate, produsele Spice & Soul® sunt compatibile între ele și cu multe articole pe care le ai deja.


Veselă, oale, pahare și cuțite

Recomandări pentru întreținerea produselor

Produsele Spice & Soul® sunt fabricate cu multă atenție din materiale robuste și durabile, iar calitatea acestora este testată intensiv. Datorită unei îngrijirii corecte și a unei manipulări prudente, produsele Spice & Soul® vor rămâne alături de tine pentru mult timp. Mai jos ți-am pregătit câteva recomandări care te vor ajuta în acest sens.

Pahare și veselă

Majoritatea produselor Spice & Soul® sunt compatibile cu mașina de spălat vase. Te rugăm să ai în vedere suplimentar și indicațiile de îngrijire de pe ambalaj, pentru a te bucura mult timp de produsele pe care le deții.

Cuțite și tocătoare

Cuțitele de bucătărie și tocătoarele din lemn trebuie întotdeauna spălate manual, preferabil sub jet continuu de apă cu puțin detergent pentru vase. La final, trebuie lăsate să se usuce bine.


Calitatea noastră

Prețuri avantajoase pentru orice bucătărie

Profesioniștii cu experiență în domeniul culinar știu: nu este nevoie să cheltui mulți bani pentru a aduce savoarea pe masă. Iar în cazul aparatelor de bucătărie de la Spice & Soul® este tot așa. Toate produsele sunt fabricate din materiale cu o îndelungată durată de viață, calitatea fiind controlată.

Calitate

Calitate înaltă

Brandul Spice & Soul® este disponibil exclusiv la Kaufland. Fiind producători, decidem și controlăm fiecare detaliu în parte al produselor noastre – de la design până la fabricația sustenabilă din punct de vedere social.

Diversitate

Diversitate

De la accesorii utile în orice bucătărie, până la articolele sezoniere (de exemplu, dedicate Crăciunului), în sortimentul Spice & Soul® fiecare oală își găsește capacul și fiecare bucătăreasă sau bucătar, ajutoarele.

Preț avantajos

Preț avantajos

Calitatea își are prețul ei. Pentru ca acesta să rămână accesibil tuturor bugetelor, colaborăm cu furnizori de încredere. Astfel, îți rămân bani suficienți și pentru alte lucruri.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre Spice and Soul® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.