Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cultura Vini - o plăcere deosebită

Vinul înseamnă plăcere, prietenie și bucuria de a trăi – exact ceea ce exprimă marca noastră proprie Cultura Vini. Enologii noștri (specialiștii în tehnologia vinului) au creat o ofertă exclusivă pentru tine cu cele mai bune vinuri. În plus, buzunarul tău se va bucura deoarece poți achiziționa toate vinurile Cultura Vini de calitate controlată la prețuri imbatabile.

Vinuri exclusive din întreaga lume

Oferta noastră cuprinde o varietate de vinuri din Portugalia, Italia, Spania, Australia sau Chile. Alege ce îți place și bucură-te de orele de relaxare cu un pahar de vin Cultura Vini.

 

Sortiment

Încearcă Cultura Vini

Marca noastră proprie Cultura Vini cuprinde în oferta sa o varietate de vinuri exclusive din mai multe țări. Astfel, poți încerca acasă savoarea deosebită a vinurilor portugheze sau italiene.

Caută Cultura Vini în magazine și te va surprinde bogăția sortimentului: Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc sau Bordeaux.

Este foarte ușor să recunoști vinurile din noua noastră marcă proprie deoarece au un logo specific ce diferă în funcție de culoarea vinului.

Te așteptăm în magazinele noastre pentru a descoperi întreaga gamă de vinuri.

Despre marcă

Sistemul de control al Cultura Vini

Logo Cultura vini

Cultura Vini reprezintă plăcerea degustării vinului și, în traducere liberă, înseamnă „Cultura vinului”. Prin aceasta se exprimă exact esența acestui produs: bucuria de a trăi, bucuria vinului și bucuria de a savura!

Pentru a găsi foarte ușor vinul potrivit pentru orice ocazie, te poți ghida foarte simplu folosind sistemul nostru de control. Logoul și eticheta te informează rapid și complet cu privire la cele mai importante trăsături ale vinurilor noastre Cultura Vini.

Logoul Cultura Vini
      
Vinurile noastre ce aparțin noii mărci proprii le poți recunoaște după logoul Cultura Vini. Astfel, logoul roșu indică vinul roșu, cel verde vinul alb, iar cel albastru vinul roze. Iar vinurile noastre petiante (ușor efervescente) ce aparțin noii mărci proprii au logoul gri.

Așadar, orientează-te foarte simplu după logoul specific și alege unul dintre vinurile noastre Cultura Vini.

Eticheta

Semnificația simbolurilor

Eticheta Cultura Vini

Cele mai importante informații referitoare la un anumit vin le poți găsi pe eticheta Cultura Vini cu ajutorul simbolurilor, ce sunt explicate în continuare:

  1. Origine: țara și regiunea culturii viticole
  2. Gust/Tip: sec, demisec, fructat, demidulce sau dulce
  3. Soiul de viță de vie: soiul vinului
  4. Temperatura recomandată pentru servire: temperatura la care buchetul se dezvăluie pe deplin

FAQ

Ai nelămuriri?

Vrei să știi mai multe despre produsele noastre sau ai întrebări? Poți găsi în secțiunea „Utile” o serie de întrebări frecvente și răspunsurile noastre.