Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-Carinura, noul nostru brand propriu de hrană pentru animale de companie

Ca părinte de animăluț, fie el câine, pisică sau rozător, un lucru este deosebit de important pentru tine: micuțul tău cel drag  ar trebui să se simtă complet confortabil. Tocmai de aceea K-Carinura este acum disponibil.

Noul nostru brand propriu de hrană pentru animale de companie include o gamă largă de variante de mâncare de înaltă calitate - și la un preț foarte bun. Indiferent dacă familia ta include un câine, o pisică sau o rozătoare, cum ar fi un iepure, un hamster sau un șoricel, gama Carinura include câte ceva pentru toate gusturile - de la mic la mare.

Avantaje

Doar ce este mai bun pentru cel mai bun prieten al tău!

Dacă mănânci bine și sănătos, te simți mai bine. Acest lucru se aplică animalelor de companie la fel de mult ca și nouă, oamenii.

De aceea, acordăm o importanță deosebită calității atunci când producem produsele noastre pentru hrana animalelor:

✓Rețetele de înaltă calitate sunt dezvoltate pe baza ghidurilor FEDIAF

✓Compoziția hranei corespunde nevoilor animalelor în diferitele faze ale vieții

✓Toate produsele conțin ingrediente atent selectate

✓Produsele nu conțin culori sau arome

✓Marca nu folosește soia și nu conține zahăr adăugat

✓Produsele pentru câini și pisici conțin un conținut ridicat de carne

✓Multe produse au fost dezvoltate împreună cu medicii veterinari


Clienții noștri:

Mulțumiți de la woof până la miau!

Rozătoare

Fie că este vorba despre un mix alimentar de înaltă calitate, un stick delicios ca recompensă sau o un snack surpriză- K-Carinura oferă tot ce aveți nevoie pentru o dietă echilibrată pentru iepure, hamster sau șoricei.

Pisici

K-Carinura oferă hrană pentru pisici de înaltă calitate, special pentru micii gurmanzi îmblăniți, de la mâncare umedă și uscată până la gustări delicioase. De asemenea, puteți găsi produse pentru nevoi specifice, precum hrana pentru pisici sterilizate sau cele cu digestii sensibile. Gama noastră include totodată și așternut special pentru nevoile pisicilor, așternut ce conține granule igienice de semnal care schimbă culoarea.

 

Căței

K-Carinura oferă hrană pentru câini de înaltă calitate pentru fiecare gust, orice dimensiune și, de asemenea, pentru fiecare grupă de vârstă cu Junior, Adult și Senior. Gama include diverse variante de alimente uscate și umede, precum și gustări premium. Aici sunteți garantat că veți găsi lucrul potrivit pentru cel mai bun prieten al tău.


Gama noastră de produse

O mare varietate pentru animaluțe

Animalele iubesc, de asemenea, calitatea și varietatea. Selecția diversă de la K-Carinura este exact acest lucrul, deoarece include produse pentru mai multe categorii de animale. Cu K-Carinura poți găsi exact hrana care este adaptată tuturor nevoilor animăluțului  tău de companie.


Gama K-Carinura Naturals

Inspirat de puterea și diversitatea naturii

Te invităm să descoperi noua noastră hrană naturală  premium pentru câini și pisici. La K-Carinura Naturals vei găsi rețete de înaltă calitate, naturale și bine tolerate, care evită cu strictețe cerealele și aditivii.

Avantajele gamei K-Carinura Naturals

Avantajele noii noastre linii „K-Carinura Naturals”:

  • Alimentație naturală și adecvată speciei, bazată pe rețete de înaltă calitate, cu conținut ridicat de carne
  • Rețete fără cereale și absență totală de soia și zahăr adăugat
  • Ingrediente naturale: fără conservanți, coloranți și aditivi artificiali
  • Hrana bine tolerata care a fost dezvoltata impreuna cu medicii veterinari si care contine nutrienti importanti pentru o viata echilibrata
  • Aflați ce conține: declarație deschisă a ingredientelor din compoziție