Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

bevola®, marca de drogherie cu produse de îngrijire pentru întreaga familie

Nu trebuie să fii perfect. Pistruii, șuvița rebelă sau strungăreața te fac unic. Cu bevola® fiecare își poate trăi individualitatea: sigur de sine, autentic, liber. O marcă nouă care reunește peste 100 de articole de drogherie având un nivel mare de calitate. Aceasta este bevola®.

Găsești această marcă exclusiv în magazinele Kaufland. bevola® îți garantează un aspect îngrijit din cap până în picioare la un preț corect. Descoperă bevola® și nu o să mai vrei să îți lipsească din baie.

bevola®. Don’t care. With care.

Sortiment

Descoperă varietatea de produse de îngrijire bevola®.

La Kaufland găsești o varietate de produse bevola® de calitate controlată. Linia cuprinde produse de îngrijire a părului, coafură, bărbierit, îngrijire dentară, îngrijire a feței și a corpului, duș și baie, igienă feminină și protecție solară. Produsele noastre de îngrijire sunt perfect adaptate la nevoile bărbaților, femeilor, bebelușilor și copiilor. Produsele bevola Mein Moment® oferă momente speciale de stare de bine, iar dacă prețuiești naturalețea, bevola naturals® este ar trebui să fie prima ta alegere.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre bevola® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.