Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

MyProject® - unelte, scule și accesorii pentru proiectele tale

Vremurile în care trebuia să chemi un meșter pentru fiecare problemă minoră au luat sfârșit. Cu uneltele și sculele de la MyProject®, nimeni nu trebuie să se mai teamă să înceapă singur proiectele din casă. Indiferent dacă este necesară o zugrăveală nouă, trebuie făcute mici reparații în locuință sau dacă mașina are nevoie de întreținere, produsele MyProject® te ajută în orice ocazie.

Atelierul de acasă

Mai multă distracție la bricolaj cu MyProject®

Indiferent ce lucrări trebuie să faci în locuința ta, MyProject® are pregătite instrumentele potrivite: de la unelte profesioniste pentru grădinărit sau renovare, până la unelte și scule clasice, cum ar fi burghie, șurubelnițe cu acumulator, fierăstraie și freze.

Înfrumusețează pereții casei

Zugrăvitul este una dintre lucrările cel mai des efectuate în locuințe. De aceea, avem pentru tine nu numai multe articole adecvate, ci și câteva recomandări utile, care te vor ajuta atunci când vrei să îți zugrăvești casa. 

MyProject® - sfaturi pentru zugravit

Vopsește mai întâi colțurile și marginile

Pentru a evita ieșirea în evidență a colțurilor și marginilor față de restul suprafeței peretelui, acestea trebuie vopsite în prealabil cu o pensulă. La final, le mai poți vopsi încă o dată cu un trafalet mic, astfel încât culoarea și textura să fie la fel pe întreaga suprafață.

MyProject® - sfaturi pentru zugravit

Evită dungile și umbrele

Pentru ca vopseaua să nu se usuce prea repede, în încăperi mai mari este preferabil să lucrați câte doi. Fiecare aplicare de culoare trebuie făcută pe peretele încă umed, altfel apare o mică diferență de nuanță. Aceasta înseamnă de asemenea că o zonă ar trebui zugrăvită fără întrerupere.

MyProject® - sfaturi pentru zugravit

Acoperă și protejează totul

Stropii de vopsea uscată sunt greu de curățat. Prin urmare, înainte de a începe treaba, ar trebui să acoperi sau să pui scotch pe orice lucru care nu trebuie vopsit. Aceasta înseamnă să scoți lustrele și să acoperi cadrele ferestrelor, caloriferele și plintele. Și nu uita să acoperi podeaua cu folie.

Cele mai bune unelte pentru casa ta

Uneltele fac parte din dotările de bază din fiecare gospodărie. Sunt ieftine și au o durată mare de viață dacă sunt tratate corespunzător.  De tot ce mai ai nevoie este de puțină rezistență și pasiune.

Descoperă mai jos câteva scule și unelte de care ai într-adevăr nevoie și pentru ce lucrări sunt utile. 

MyProject® patent

Patentul este destinat prinderii și fixării obiectelor. În comparație cu cleștele convențional, fălcile sunt mai late și întărite pentru a ține obiecte ferm și sigur. 

MyProject® cheie imbus

Această cheie imbus poate funcționa cu un cuplu mai mare datorită profilului Torx. Aceasta permite fixarea mai rapidă fără a deteriora profilul interior. În comparație cu o șurubelniță cu cap tip stea, pentru aceasta nu este necesară o forță de apăsare mai mare la strângere.

MyProject® cheie combinată

Această unealtă este versatilă datorită celor 2 capete. Cheia fixă se folosește la șuruburile pătrate sau hexagonale și este perfectă pentru locurile greu accesibile. Cheia inelară prinde șuruburi hexagonale și dodecagonale și facilitează munca datorită distribuției uniforme a forței.

MyProject® clește cu vârf lung

Asemănător cu patentul, cleștele cu vârf lung are două fălci plate, velurate, pentru prindere și fixare. Spre deosebire de patent, fălcile sunt conice, ceea ce înseamnă că ai acces cu ușurință în deschiderile mici. 

MyProject® șurubelniță

După cum sugerează și numele, această unealtă permite înșurubarea și scoaterea șuruburilor. Este alternativa manuală la șurubelnița cu acumulator și nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie.

MyProject® cheie reglabilă

Cheia reglabilă este ajutorul perfect atunci când vine vorba de fixarea și ținerea strânsă a mai multor piese de lucru. Cheia reglabilă este alcătuită dintr-o parte stabilă, imobilă și un braț de fixare flexibil care poate fi adaptat individual la fiecare piesă de lucru filetată.

O mână de ajutor: uneltele noastre electrice

Atunci când ai nevoie de o mână de ajutor, marca noastră proprie MyProject îți oferă și o gamă variată de unelte electrice, de la șurubelnițe cu acumulator și burghie, până la freze și fierăstraie. Toate asigură o muncă ușoară și confortabilă.

MyProject Freză electrică X 123
MyProject Masă de frezare

Unelte și scule auto

Cele mai bune soluții pentru o mașină bine întreținută

Chiar și mașina ta are nevoie de îngrijire și atenție. Pentru a nu fi nevoit să mergi întotdeauna la service, gama MyProject® oferă numeroase articole pentru tot ce are legătură cu autovehiculele, de la uleiuri și agenți de curățare, până la ștergătoare de parbriz.

Descoperă câteva ponturi pentru a-ți îngriji mașina într-un mod profesionist. 

MyProject® - sfaturi auto

Măsurarea nivelului de ulei

Mai întâi parchează mașina pe o suprafață plană și oprește motorul. Scoate tija de ulei, curăță-o și pune-o din nou în orificiul de măsurare, până la cuplare. După ce o scoți din nou, se poate măsura nivelul de ulei.

MyProject® - sfaturi auto

Adaugă antigel

Există multe lucruri de care trebuie să ții cont pentru mașina ta, mai ales pe perioada iernii, întrucât lichidul de parbriz poate îngheța rapid la scăderea temperaturii. Pentru a șterge cu ușurință geamurile, chiar și la temperaturi de îngheț, adaugă pur și simplu suficient antigel în lichidul de parbriz.

MyProject® - sfaturi auto

Schimbă ștergătoarele

Dacă suprafața fină de cauciuc a ștergătoarelor de parbriz este deteriorată, lasă în urmă dungi care vor restricționa vederea. Pentru a le schimba, pliază ștergătoarele vertical și pune-le în poziția de service. Apoi, detașează ușor lamele de brațul ștergătorului și montează ștergătorul nou în ordine inversă.

Sortimentul MyProject®, pe scurt

MyProject® oferă materiale de curățare pentru îngrijirea interioară și exterioară a mașinii tale, accesorii precum ștergătoare și unelte pentru schimbarea anvelopelor. În plus, cu vesta reflectorizantă MyProject® poți fi în siguranță și noaptea.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre MyProject® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.