Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

MyProject® - Marca noastră pentru accesorii auto

O mașină trebuie păstrată întotdeauna în stare optimă. Tocmai de aceea există MyProject®, marca noastră proprie de accesorii auto. Fie că este vorba despre un schimb de anvelope, motorul are nevoie de ulei sau doriți să vă pregătiți mașina pentru următoarea călătorie - aici vei găsi tot ce trebuie să știi despre produsele noastre, precum și sfaturi de îngrijire și multe alte informații. 

Sortiment

Păstrează-ți mașina în formă bună.

Pentru a te asigura că ești întotdeauna în siguranță pe drum, MyProject® are ulei de motor, veste de siguranță și multe alte produse permanent în gama sa. În funcție de sezon, vei găsi întotdeauna oferte speciale, de exemplu pentru a îți face mașina rezistentă pentru iarnă.

Descoperă lumea produselor noastre de la MyProject® aici.

Automobil

Woman standing in front of an open gray car holding an organizer bag with various MyProject products in her hand

Nici vorbă! Ar trebui să te simți confortabil în mașină. Întreținerea regulată, opțiunile practice de depozitare și un interior plăcut fac parte, prin urmare, din echipamentul de bază pentru fiecare proprietar de mașină.

În diferite săptămâni promoționale, vei găsi accesorii precum huse pentru scaune auto, diverși agenți de curățare și accesorii pentru spațiul pentru picioare și portbagaj la MyProject®.

Schimbarea anvelopelor

A man lifts his car with a jack to change tires afterwards.

De două ori pe an, majoritatea mașinilor trebuie să aibă anvelopele schimbate. Dacă dorești să economisești, o poți face cu ușurință singur cu uneltele noastre.

La MyProject® vei găsi întotdeauna oferte și promoții potrivite cu produse pentru o schimbare relaxată a anvelopelor în această perioadă.

Accesorii pentru siguranța ta

A man and a little boy wear high visibility vests from MyProject

Siguranța este întotdeauna pe primul loc atunci când ești la volan. De aceea, la Kaufland vei găsi toate produsele care asigură o călătorie sigură - de la ulei de motor și lichid de răcire până la veste reflectorizante pentru copii și adulți. Și dacă rămâi fără combustibil sau mașina ta se strică, o canistră de rezervă sau un cablu jumper vă poate ajuta. 

Iată cum se face - Cele mai bune remedii pentru o mașină bine întreținută

Chiar și o mașină are nevoie de îngrijire și atenție. Pentru a nu fi nevoit să mergi întotdeauna la atelier, gama MyProject® oferă numeroase articole pentru mașină - de la ulei de motor și agenți de curățare până la ștergătoare de parbriz de schimb. Poți afla cum să ai grijă de mașina ta profesional aici.

Un băț de ulei este ținut într-o mână. Capota poate fi văzută în fundal.

Măsurarea nivelului de ulei

Pentru o măsurare corectă, motorul trebuie să fie cald. Mai întâi, parcați mașina pe o suprafață plană și opriți motorul. Scoate joja, curăț-o și introduce-o până la capăt înapoi în deschiderea de măsurare. După, nivelul uleiului poate fi citit.

Antigelul este turnat în apa ștergătorului

Antigel

Mai ales odată cu debutul iernii, există multe lucruri de luat în considerare pentru mașină. În cazul unei scăderi a temperaturii, de exemplu, lichidul ștergătorului de parbriz poate îngheța. Pentru a putea șterge geamurile fără probleme chiar și la temperaturi sub zero, pur și simplu adaugă suficient antigel la lichidul ștergătorului de parbriz.

Un ștergător de coadă este înlocuit

Schimbarea ștergătoarelor de parbriz

Dacă suprafața fină de cauciuc a ștergătoarelor de parbriz este deteriorată, acest lucru va lăsa dungi pe parbriz și va restricționa vizibilitatea. Pentru a le schimba, pliază ștergătoarele vertical în sus și adu-le în poziția de service. Apoi detașează ușor lamele ștergătoarelor de parbriz de brațul ștergătorului și instalează noul ștergător în ordine inversă.