Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Kidland® - brandul nostru de jucării

Cu ajutorul brandului nostru de jucării, Kidland®, lumea colorată a ideilor jucăușe intră în camera copiilor. Kidland® îi entuziasmează pe toți - de la bebeluși și copii mici, până la adolescenți. Dar chiar și pe adulți, deoarece, la fel ca la toate mărcile noastre proprii consacrate, asigurăm și la Kidland® cel mai bun raport calitate – preț.

Despre sortiment

Unde există copii, există joacă

Jucăriile de la Kidland® asigură întotdeauna diversitatea în camera copiilor și îi bucură pe toți membrii familiei. Jucării de pluș mai mici sau mai mari, dar și articole pentru decorarea camerei copiilor - sortimentul Kidland® este plin de surprize.

Vino în magazinele noastre să descoperi toate produsele și te vei convinge că ai ce să alegi.

Mașinuțe și camioane de jucărie Kidland
Jucării Kidland
Mașinuțe și camioane de jucărie Kidland

Lumea colorată a ideilor de joacă

Kidland® este întotdeauna alegerea potrivită. Pentru că îți oferim, pe lângă idei de joacă noi, și calitate verificată, la un preț excepțional. Numai dacă îndeplinesc aceste cerințe, adăugăm produsele în sortimentul nostru. Cine alege Kidland® cumpără și o stare de bine.

Caracteristici:

  • verificate de institute independente;
  • jucării din lemn din silvicultură certificată FSC® și verificată de TÜV®;
  • jucării pentru fiecare vârstă.
Calitate

Calitate

Noi asigurăm la marca noastră Kidland®, la fel ca la toate mărcile proprii, cea mai bună calitate. Astfel, pe lângă controalele de calitate interne, efectuate din timpul producției, noi apelăm la expertiza institutelor independente. La jucăriile din lemn punem accentul pe materii prime cu certificat FSC® din silvicultura durabilă. În plus, toate jucăriile din lemn sunt verificate de TÜV®.

Varietate

Varietate

Pe lângă un sortiment standard, noi asigurăm permanent diversitatea în camera copiilor prin articolele tematice și sezoniere. În acest scop ținem întotdeauna cont de cele mai actuale tendințe. Astfel, garantăm că nu apar momente de plictiseală la cei mai mici, dar nici la cei mai mari. 

Preț mic

Preț mic

Nu doar calitatea trebuie să fie excepțională. Și prețul este cel corect la jucăriile noastre de la Kidland®. De aceea, colaborăm strâns cu furnizori de încredere. Împreună dezvoltăm jucării care oferă întotdeauna un raport perfect între preț și calitate.Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre Kidland® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.