Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Townland® - noul brand de articole vestimentare pentru bărbați

Townland® este dedicat bărbaților nonșalanți, necomplicați, care au propriul stil și care apreciază calitatea bună, precum și funcționalitatea înaltă. În sortimenul Townland® găsești întotdeauna totul pentru a face o impresie bună – de la articole de bază care nu pot lipsi din niciun șifonier până la articolele moderne, care fac din outfit-ul tău un adevărat „fashion statement”.

Lasă-te inspirat

Nu există un mod mai relaxat de a vorbi despre modă. Pe lângă sortimentul mare de articole lejere, Townland®  te încântă tot timpul cu tendințe și teme noi. Articolele din materiale naturale, în trend și cu design-uri cool, care sunt super confortabile și absolut adecvate pentru purtarea zilnică, sunt în plus și cu adevărat accesibile.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/61/51/Asset_3426151.jpg

Pijamale

În mod constant vei găsi în oferta noastră pijamale care te vor ajuta să te relaxezi. În plus, pijamalele sunt certificate GOTS și produse din bumbac bio pentru a te ajuta să dormi mai bine.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/62/65/Asset_3426265.jpg

Lenjerie intimă

Produsele noastre Townland® te vor convinge prin materialele prietenoase cu pielea ta, funcționalitate și mărimi confortabile. Vei vedea că îți vor da o stare bine pentru întreaga zi.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/60/15/Asset_3426015.jpg

Șosete

În realizarea șosetelor Townland® nu ne-am concentrat doar asupra aspectului, ci și asupra materialelor din care sunt realizate. Majoritatea articolelor este certificată GOTS și este produsă din bumbac bio.


Promisiunea calității

Ți se potrivește

Townland® se caracterizează prin calitatea verificată, confortul mare la purtare și mărimi potrivite pentru fiecare. Bumbacul bio certificat GOTS și Greenpeace Detox-Commitment sunt doar două exemple care arată că noi evităm substanțele toxice din materiale și în procesul de prelucrare, dar și că asigurăm standarde de producție ecologice și sociale.

  • o mare parte din textilele noastre sunt certificate GOTS
  • fabricate din bumbac bio și fără substanțe toxice
  • certificate cu sigiliul OEKO-TEX®
  • foarte ușor de întreținut și deosebit de moi și confortabile la purtat
  • moderne la un raport corect preț-calitate
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/72/55/Asset_3427255.jpg

Calitate înaltă

Exclusiv la Kaufland. În calitate de producător, noi garantăm calitatea produselor noastre Townland®. Pentru ca aceasta să fie cea corectă, noi stabilim și supraveghem fiecare detaliu, de la design până la ambalare.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/70/84/Asset_3427084.jpg

Diversitate

Blugi, pantaloni și pantofi sport, pulovere și bluze, pijamale și lenjerie intimă, ciorapi și șosete - în sortimentul Townland® vei găsi în mod garantat următorul tău articol preferat!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/63/26/Asset_3426326.jpg

Preț convenabil

Townland® este calitate bună la preț accesibil. Astfel,  îți vei putea permite să îți cumperi ceva de îmbrăcat și totuși să îți mai rămână bani și pentru alte pasiuni.Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre Townland® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Retragere publică

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul:

Jucărie zornăitoare pentru bebeluși

COD EAN : 4337185357206

Lot: 1151870-1418 (lotul este inscripționat pe produs)

În cazul acestui produs, în anumite condiții, clopoțelul zornăitor se poate detașa din interiorul jucăriei. În situația în care bebelușii sau copiii mici l-ar putea înghiți, există pericolul sufocării.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/25/62/Asset_3582562.jpg