Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Talentus®: rechizite, papetărie și accesorii de birou

Talentus® are tot ce vă trebuie ție și celui mic: rechizite și produse de papetărie pentru școală și birou, dar și  produse de bricolaj. În sortimentul nostru vei găsi lucruri practice, frumoase și la un preț convenabil ce te vor ajuta atât la birou, cât și acasă, și vor transforma activitățile în ceva plăcut. Astfel, e timpul să pui în practică ideile creative, care îți trezesc și îți dezvoltă talentele.

Încearcă rechizitele și produse de papetărie Talentus® și descoperă articole de calitate și rezistente, care dovedesc că un lucru bun poate avea și un preț convenabil.

Rechizite pentru copii

Din prima zi de școală până în ultima

Talentus® îi însoțește pe copii din prima zi de școală până în ultima. Rechizitele și produsele de papetărie cu preț convenabil, de calitate controlată, conferă tuturor cele mai bune premise să își dezvolte capacitățile. Caiete, penare, ghiozdane, stilouri, pixuri, creioane colorate, markere, blocuri de desen, acuarele - un sortiment atât de bogat de rechizite, pentru ca micii școlari să aibă tot ce le trebuie.

Monstruos de cool

La Talentus® au scăpat monștrii! Cu modelele noastre de bricolaj, etichetele pentru caietele au un design monstruos de cool, iar cine își dorește un monstruleț propriu îl poate tipări, plia și lipi.

Birou

Astfel, munca la birou e mai ușoară

Dacă ești în căutare de articole de birou și de papetărie pentru acasă sau la serviciu, Talentus® îți facilitează luarea deciziei. De la creioane, pixuri, bibliorafturi, până la aparat de tăiat hârtia, vei găsi în sortimentul nostru tot ce ai nevoie pentru a lucra eficient și productiv sau pentru a administra activitățile familiei.

Sfaturi pentru organizarea biroului

Creează spatiu

Creează spațiu liber

Fă în mod periodic ordine pe biroul tău și elimină toate lucrurile pe care nu le folosești sau pe care le folosești rar. Printr-un ritual zilnic, în care îți organizezi lucrurile pe birou, îți închei de exemplu seara o zi de muncă, creezi spațiu liber pentru ceva nou și începi în ordine ziua următoare.

Găsești în loc să cauți

Găsești în loc să cauți

Cu un sistem de arhivare și reguli clare, sortează documentele de la început în mod corect. Mijloacele auxiliare, cum ar fi coșuri de depozitare, mape sau bibliorafturi colorate, te ajută să îți organizezi sarcinile, să le stabilești prioritatea și să menții permanent controlul.

Preț convenabil

Ordine în notițe

Notițe, mici bucățele de hârtie sau mementouri, toate într-un singur loc. Cu ajutorul unor pinuri poți evita haosul și să fii tot timpul cu ochii pe notițele tale. Astfel totul rămâne clar și organizat.


Bricolaj

Și tu poți să creezi

Fii creativ, dezvoltă-ți talentele sau descoperă unele noi – cu Talentus® oricine poate face acest lucru. Produsele nu conving numai prin idei care te inspiră, materiale grozave și calitate înaltă, ci și prin prețul convenabil, care te ajută să încerci ceva nou.

Despre marcă

Talentus® înseamnă:

Calitate ridicată

Calitate ridicată

Controalele stricte de calitate și siglele diferitelor certificări, precum FSC sau Blauer Engel, îți garantează că rechizitele și produsele de papetărie Talentus® sunt făcute să îți aducă bucurie și liniște în orice privință.

Sortiment mare

Sortiment variat

Ordonează, învață, fii creativ – în sortimentul Talentus® găsești idei grozave pentru rechizitele de școală, articolele de papetărie pentru birou și gospodărie, dar și pentru produsele pentru petrecerea timpului liber.

Preț convenabil

Preț convenabil

Un raport bun preț-serviciu face din Talentus® marca preferată pentru toți cei care apreciază calitatea, dar nu vor să plătească suplimentar pentru un nume de marcă.

Sortiment

Mereu ceva nou

Produse de papetărie și rechizite pentru începutul școlii, articole inteligente de birou, care facilitează munca, sau idei creative noi – merită să descoperi produsele Talentus®.


FAQ

Ai nelămuriri?

Vrei să știi mai multe despre produsele Talentus® sau ai întrebări? Poți găsi în secțiunea „Utile” o serie de întrebări frecvente și răspunsurile noastre.