Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Oyanda® - articole vestimentare pentru femei

Oyanda® este aliatul perfect al femeilor moderne de orice vârstă, care au propriul stil și care pun mai mult accent pe calitate și durabilitate decât pe etichete scumpe. Cu Oyanda® descoperi îmbrăcămintea lejeră pentru timpul liber, accesorii frumoase, dar și articole superbe pentru viața de zi cu zi și pentru momentele speciale.

Pijamale Oyanda

Pijamale

Alege Oyanda® și răsfață-te. În mod constant vei găsi în oferta noastră pijamale care te vor ajuta să te relaxezi. În plus, pijamalele sunt certificate GOTS și produse din bumbac bio pentru a te ajuta să dormi mai bine.

Lenjerie intimă Oyanda

Lenjerie intimă

Lenjeria intimă Oyanda® este creată special pentru femeile puternice din zilele noastre. Produsele noastre te vor convinge prin materialele prietenoase cu pielea ta, funcționalitate și mărimi confortabile. Vei vedea că îți vor da o stare bine pentru întreaga zi.

Șosete Oyanda

Șosete

În realizarea șosetelor Oyanda® nu ne-am concentrat doar asupra aspectului, ci și asupra materialelor din care sunt realizate. Majoritatea articolelor este certificată GOTS și este produsă din bumbac bio.


Promisiunea calității

Frumos și bun

Oyanda® se caracterizează prin calitatea verificată, confortul mare la purtare și mărimi potrivite pentru fiecare. Bumbacul bio certificat GOTS și Greenpeace Detox-Commitment sunt doar două exemple care arată că noi asigurăm standarde de producție ecologice și sociale.

  • o mare parte din textilele noastre sunt certificate GOTS
  • fabricate din bumbac bio
  • certificate cu sigiliul OEKO-TEX®
  • foarte ușor de întreținut și deosebit de moi și confortabile la purtat
  • moderne la un raport corect preț-calitate

Calitate înaltă

Exclusiv la Kaufland. În calitate de producător, noi garantăm calitatea produselor noastre Oyanda®. Pentru ca aceasta să fie cea corectă, noi stabilim și supraveghem fiecare detaliu, de la design până la ambalare.

Diversitate

Blugi, pantaloni și pantofi sport, pulovere și bluze, pijamale și lenjerie intimă, ciorapi și șosete - în sortimentul Oyanda® vei găsi în mod garantat următorul tău articol preferat!

Preț convenabil

Oyanda® este calitate bună la preț accesibil. Astfel,  îți vei putea permite să îți cumperi ceva de îmbrăcat și totuși să îți mai rămână bani și pentru alte pasiuni.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre Oyanda® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.