Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

100% Crescut în România

Calitatea Kaufland

Ne dorim să îți oferim întotdeauna cea mai bună și proaspătă carne de porc. De aceea, împreună cu Cooperativa Agricolă „Țara Mea” și cu sprijinul Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură și al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, am inițiat primul program național pentru carne de porc românească.

Programul este gândit să se susțină pe termen lung, durabil, pentru a stimula producția internă de carne de porc. Noi garantăm preluarea în rețeaua națională de magazine a cantității de carne proaspătă de porc provenită direct de la fermierii români.

Produsele din carne se găsesc într-un spațiu de vânzare dedicat, Raftul românesc, amenajat special pentru a te încuraja să alegi produsele de proveniență locală.

Din sortiment

Găsești tot ce cauți

Caută în toate magazinele noastre etichetele 100% Crescut în România și bucură-te de carne de porc de cea mai bună calitate. Cotlet, pulpă, piept, mușchiuleț, ceafă, rasol, organe sau carne tocată, toate fac parte din sortimentul nostru.

Alegând produsele 100% Crescut în România, sprijini fermierii români.


Raftul romanesc

Primul program național pentru carne de porc românească

Raftul Românesc este primul program național cu circuit complet de la fermier la raft, care crește semnificativ prezența cărnii de porc românești în comerțul modern în rețeaua Kaufland România.

Programul include peste 50% dintre fermierii mici și mijlocii din România, și le oferă acestora garanția preluării integrale a porcilor născuți și crescuți în țara noastră, precum și sprijin pentru dezvoltare și consiliere.

Mai multe detalii despre proiect poți găsi accesând linkul de aici sau vizionând clipul alăturat.


Rețete cu carne de porc

Inspiră-te