Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Varietate de produse nealimentare la prețuri accesibile

La Kaufland îndrăgim varietatea, cu mult dincolo de lumea alimentelor. De aceea, oferim și o gamă variată de produse nealimentare. Descoperă cele mai cunoscute branduri internaționale, dar și produsele marcă proprie din cele mai diverse domenii, de la haine pentru bebeluși și copii, articole de sport și grădină, până la articole de uz casnic. Și toate acestea, bineînțeles, la prețuri convenabile. 

Așa că hai să descoperi raioanele noastre cu produse nealimentare, disponibile în fiecare zi. În plus, avem săptămânal oferte atractive în catalogul nostru cu reduceri.

Mai drăguț nici nu se poate: gama noastră pentru cei mai mici

Chiar și micii exploratori ai lumii primesc la Kaufland tot ceea ce le este necesar pentru viața lor palpitantă de zi cu zi. De la haine pentru copii până la jucării, găsești numaidecât multe articole în gama noastră, întotdeauna la un preț accesibil. De exemplu, articolele vestimentare de la marca proprie Kuniboo® sunt moderne, rezistente și fabricate din bumbac organic certificat. În plus, distracția este fără sfârșit cu jocurile și jucăriile Kidland®.

Pe lângă mărcile noastre, copiii se pot bucura și de produsele celor mai cunoscute branduri. Așa că hai să le facem o surpriză celor mici.


Lucruri grozave pentru bucătărie la un preț mic

Cu Kaufland obții mai mult de la bucătăria ta. Pentru că la noi vei găsi multe produse utile care vor face următoarea rețetă mai bună, mai gustoasă și, mai presus de toate, mai ușor de pregătit. Fie că este vorba despre ustensile de bucătărie, precum cratițe, tigăi, oale, cuțite sau veselă, fie de aparate electrice, precum friteuze, mixere verticale sau roboți de bucătărie, sortimentul nostru este pregătit să îți fie alături în bucătărie. Și totul de cea mai bună calitate. Astfel, mărcile noastre proprii Spice & Soul® și SWITCH ON oferă întotdeauna produse de primă clasă de care te poți bucura mult timp.

La acestea se adaugă, bineînțeles, și multe alte produse ale unor mărci binecunoscute, care completează gama noastră și îți ușurează munca în bucătărie. 


Totul pentru exterior: grădină, balcon sau terasă

Fie pe balcon, fie în grădină: în locurile noastre preferate ne putem relaxa și ne putem încărca bateriile. Creează-ți și tu un astfel de loc cu marca noastră proprie Countryside®. Sortimentul divers îți oferă multe ustensile și accesorii de grădinărit, potrivite pentru fiecare anotimp. De la ghivece de flori și stropitori, până la foarfece de tufe și crengi, vei găsi la noi tot ce ai nevoie pentru următorul tău proiect din grădină sau pentru organizarea balconului.

Dar asta nu e tot. În funcție de sezon, multe alte unelte de grădinărit și mobilier de exterior te așteaptă să le descoperi pentru proiectele tale de amenajări exterioare.


Începe-ți proiectul: accesorii auto și articole pentru bricolaj la un preț redus

Fiecare pasionat de bricolaj are nevoie de ajutoare puternice, fie pentru casă, fie pentru garaj. Cu MyProject® ai exact acest lucru, iar următorul tău proiect va fi un succes. Începând cu scule electrice, precum șurubelnițele cu acumulator și bormașinile, până la produse auto, cum ar fi uleiul de motor sau accesoriile pentru interiorul mașinii, produsele MyProject® oferă cea mai bună calitate la un preț redus. Așa că indiferent ce planuri ai, MyProject® te ajută să pui în practică fiecare idee.

Pentru a extinde și mai mult gama, multe alte mărci îți oferă produse suplimentare care îți facilitează munca la proiectele tale. 


Curățenie lună, care nu costă mult

Gama vastă de produse pentru curățenie de la Kaufland este impresionantă, nu numai în privința puterii de curățare, ci și în privința prețului. În sortimentul K-Classic, vei găsi multe articole pentru curățenie de înaltă calitate, precum seturi de mopuri, mături sau lavete pentru praf, pe care le avem permanent în gama noastră. În plus, cu ofertele noastre atractive vei putea menține ușor și eficient curățenia casei tale.

Pe lângă produsele noastre K-Classic, vei găsi și multe alte branduri, pentru o gamă și mai mare și pentru mai multă curățenie. 


Dormi mai bine, la un preț mai mic

La Kaufland găsești accesorii și textile grozave pentru dormitor la prețuri convenabile. De exemplu, cearșafurile cu elastic, fețele de pernă sau păturile călduroase de la Liv&Bo®. Așa că mobilează-ți dormitorul într-un mod elegant și creează un loc confortabil în care să te simți bine. Pentru a dormi și mai bine, produsele noastre Liv&Bo® sunt fabricate în conformitate cu standarde stricte de calitate. Multe dintre textile sunt, de asemenea, certificate ecologic. Gama noastră permanentă este întotdeauna completată de oferte speciale deosebite, cum ar fi lenjerii de pat, perne și pături.

În plus, pe lângă mărcile noastre proprii, poți descoperi la Kaufland multe alte produse complementare pentru dormitorul tău.


Totul pentru sport

Indiferent dacă ești începător sau sportiv de performanță, articolele noastre sportive confortabile și accesoriile de fitness fiabile trezesc bucuria de a face mișcare și sport. Materialele selectate și procesele de fabricație inovatoare promit o rezistență îndelungată. Produsele mărcii noastre de articole sportive, Newcential®, îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât să te poți simți și mai bine în timp ce faci jogging, fitness sau yoga.

Pe lângă Newcential®, și iubitorii de branduri găsesc o gamă vastă de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, dar și accesorii sportive.