Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Varietate de produse nealimentare la prețuri accesibile

La Kaufland îndrăgim varietatea, cu mult dincolo de lumea alimentelor. De aceea, oferim și o gamă variată de produse nealimentare. Descoperă cele mai cunoscute branduri internaționale, dar și produsele marcă proprie din cele mai diverse domenii, de la haine pentru bebeluși și copii, articole de sport și grădină, până la articole de uz casnic. Și toate acestea, bineînțeles, la prețuri convenabile. 

Așa că hai să descoperi raioanele noastre cu produse nealimentare, disponibile în fiecare zi. În plus, avem săptămânal oferte atractive în catalogul nostru cu reduceri.

Modă cool pentru copii și bebeluși

Nu există nimic mai frumos pe lume decât să îi vezi pe cei mici cum cresc. Dar acest lucru înseamnă și că au mereu nevoie de haine noi. De aceea, la Kaufland găsești o varietate de articole vestimentare de calitate pentru copii, la prețuri accesibile. 

De exemplu, hăinuțele pentru bebeluși sau copii din sortimentul mărcilor noastre proprii Kuniboo® și Hip & Hopps®, care sunt moderne, rezistente și potrivite pentru fiecare aventură a micilor exploratori. În plus, sunt realizate din bumbac organic certificat.

Pe lângă mărcile noastre, copiii se pot bucura și de produsele celor mai cunoscute branduri. Așa că hai să le facem o surpriză celor mici.

Nu rata: haine pentru femei și bărbați

Hainele sunt a doua noastră piele. De aceea, este foarte important să te simți confortabil cu ceea ce porți. La Kaufland găsești articole vestimentare la modă pentru femei și bărbați, în diferite mărimi. Mărcile noastre proprii, Oyanda® pentru femei și Townland® pentru bărbați, îți oferă tot ceea ce inima ta își dorește, de la articole vestimentare nemuritoare, până la haine cool în pas cu moda. Bineînțeles, totul la un preț accesibil.

Dar nu este vorba doar despre modă, pentru că ne pasă și de mediu. În realizarea articolelor noastre vestimentare, respectăm permanent standardele legale de prelucrare, iar textilele noastre din bumbac sunt certificate GOTS.

În plus, poți găsi haine de la branduri cunoscute, care vor completa perfect garderoba ta, împreună cu mărcile noastre proprii.

Totul pentru sport

Indiferent dacă ești începător sau sportiv de performanță, articolele noastre sportive confortabile și accesoriile de fitness fiabile trezesc bucuria de a face mișcare și sport. Materialele selectate și procesele de fabricație inovatoare promit o rezistență îndelungată. Produsele mărcii noastre de articole sportive, Newcential®, îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât să te poți simți și mai bine în timp ce faci jogging, fitness sau yoga.

Pe lângă Newcential®, și iubitorii de branduri găsesc o gamă vastă de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, dar și accesorii sportive. 


Jucăriile fac orice copil mai fericit

Joaca nu înseamnă doar distracție pentru cei mici, ci îi ajută și să se dezvolte. Aspect pe care punem mare accent cu ajutorul jucăriilor din sortimentul mărcii noastre Kidland®. Fie că este vorba despre jucării care să dezvolte imaginația bebelușilor și a copiilor mici, fie de jocuri provocatoare pentru adolescenți, gama noastră de produse acoperă toate dorințele. Jucăriile Kidland® încurajează învățarea, cercetarea și cunoașterea - și fac din orice copil unul fericit.

În ceea ce privește marca noastră Kidland®, punem accentul pe calitatea înaltă și îndeplinim toate cerințele legale sau impunem propriile standarde mai stricte. În plus, toate jucăriile din lemn sunt certificate FSC® (Forest Stewardship Council).

Vino în magazine și nu rata ofertele la sortimentul nostru permanent de jucării.


Lucruri grozave pentru bucătărie la un preț mic

Cu Kaufland obții mai mult de la bucătăria ta. Pentru că la noi vei găsi multe produse utile care vor face următoarea rețetă mai bună, mai gustoasă și, mai presus de toate, mai ușor de pregătit. Fie că este vorba despre ustensile de bucătărie, precum cratițe, tigăi, oale, cuțite sau veselă, fie de aparate electrice, precum friteuze, mixere verticale sau roboți de bucătărie, sortimentul nostru este pregătit să îți fie alături în bucătărie. Și totul de cea mai bună calitate. Astfel, mărcile noastre proprii Spice & Soul® și SWITCH ON oferă întotdeauna produse de primă clasă de care te poți bucura mult timp.

La acestea se adaugă, bineînțeles, și multe alte produse ale unor mărci binecunoscute, care completează gama noastră și îți ușurează munca în bucătărie. 

Accesorii pratice pentru baie și decorațiuni frumoase pentru casă

Marca noastră proprie Liv&Bo® îți oferă o mulțime de idei pentru baia și dormitorul tău. De la lenjerii de pat și pături călduroase, până la prosoape și covorașe de baie, vei găsi textile de casă deosebite care te vor ajuta să faci din fiecare colț al casei unul special. Totul la un preț accesibil.

Pentru a asigura un nivel maxim de confort, produsele Liv&Bo® sunt realizate respectând cele mai stricte standarde de calitate. În plus, multe dintre produse sunt din bumbac organic certificat.

În magazine vei găsi mereu oferte la textilele de casă din sortimentul nostru. În plus, produsele unor mărci cunoscute vor completa designul băii și dormitorului tău.

Totul pentru exterior: grădină, balcon sau terasă

Fie pe balcon, fie în grădină: în locurile noastre preferate ne putem relaxa și ne putem încărca bateriile. Creează-ți și tu un astfel de loc cu marca noastră proprie Countryside®. Sortimentul divers îți oferă multe ustensile și accesorii de grădinărit, potrivite pentru fiecare anotimp. De la ghivece de flori și stropitori, până la foarfece de tufe și crengi, vei găsi la noi tot ce ai nevoie pentru următorul tău proiect din grădină sau pentru organizarea balconului.

Dar asta nu e tot. În funcție de sezon, multe alte unelte de grădinărit și mobilier de exterior te așteaptă să le descoperi pentru proiectele tale de amenajări exterioare.


Curățenie lună, care nu costă mult

Gama vastă de produse pentru curățenie de la Kaufland este impresionantă, nu numai în privința puterii de curățare, ci și în privința prețului. În sortimentul K-Classic vei găsi multe articole pentru curățenie de înaltă calitate, precum seturi de mopuri, mături sau lavete pentru praf, pe care le avem permanent în gama noastră. 

În plus, gama noastră de detergenți demonstrează că prețul curățeniei nu trebuie să fie ridicat. În sortimentul K-Classic poți găsi detergentul potrivit nevoilor tale. Iar majoritatea produselor de curățenie K-Classic din categoriile detergenți, balsamuri, produse de îngrijire si cosmetice auto conțin Bitrex®. Gustul amar al Bitrex® îi determină pe copii să elimine imediat produsul, fără să îl înghită.

Pe lângă produsele noastre K-Classic, vei găsi și multe alte branduri, pentru o gamă și mai mare și pentru mai multă curățenie. 


Începe-ți proiectul: accesorii auto și articole pentru bricolaj la un preț redus

Fiecare pasionat de bricolaj are nevoie de ajutoare puternice, fie pentru casă, fie pentru garaj. Cu MyProject® ai exact acest lucru, iar următorul tău proiect va fi un succes. Începând cu scule electrice, precum șurubelnițele cu acumulator și bormașinile, până la produse auto, cum ar fi uleiul de motor sau accesoriile pentru interiorul mașinii, produsele MyProject® oferă cea mai bună calitate la un preț redus. Așa că, indiferent ce planuri ai, MyProject® te ajută să pui în practică fiecare idee.

Pentru a extinde și mai mult gama, multe alte mărci îți oferă produse suplimentare care îți facilitează munca la proiectele tale.