Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
Oferte afișate pentru:
,
Universul celor mici

Scutece, haine și jucării pentru copii

Scutece, haine, jucarii pentru copii

Fie că este vorba despre scutece, jucării, haine sau mâncare pentru copii și bebeluși, ești în locul potrivit. La raionul cu produse pentru bebeluși din magazinele Kaufland găsești tot ce ai nevoie pentru îngrijirea copilului, de la scutece de toate mărimile și jucării pentru toate vârstele, până la îmbrăcăminte și încălțaminte realizate din materiale prietenoase cu pielea copiilor.

În fiecare săptămână, ofertele noastre la produse pentru copii și bebeluși te ajută să ai grijă de prichindelul tău așa cum se cuvine, cu produse de calitate și gândite special pentru ei:

  • Lapte praf și mâncare pentru bebeluşi
  • Igienă bebeluși: scutece și chiloței bebeluși, Pampers, Wickies, Happy, bevola, cearceafuri absorbante
  • Îmbrăcăminte și încălțăminte: body-uri, pijamale, bluze, tricouri, pantaloni, pantofi, Kuniboo, Hip & Hopps
  • Jucării pentru copii și bebeluși: interactive, jucării de lemn, gonflabile, Lego, Kidland

E timpul pentru jocuri și creativitate

Atunci când este vorba despre copii, inevitabil vorbim și despre jocuri, creativitate și multă energie. 

Dacă prichindelul tău încă nu cunoaște toate culorile, poți folosi cu încredere planșele de colorat Kuniboo sau Kidland. Lasă-l să își dezvolte creativitatea și să folosească toate creioanele colorate pe care le are. Iar pentru dezvoltarea atenției și a memoriei, jocul nostru cu cartonașe este ideal.

Pentru copiii care sunt pe punctul de a începe școala, o planșă cu alfabetul este cel bun afiș pe care îl poți lipi în camera lor. Astfel, literele vor deveni mult mai repede prietenele viitorilor școlari.

Rețete și sfaturi

Un mic dejun sănătos pentru copii

Copiii au nevoie de energie pentru joc, distracție, învățat și mișcare. Micul dejun le furnizează puterea necesară pentru zi, dacă le asigură toate substanțele nutritive importante. Cu ajutorul recomandărilor noastre poți crea un mic dejun echilibrat pentru copii.

După un mic dejun bun, copiii au rezultate mai bune. Întrucât aceștia dispun de mai puține rezerve de energie decât adulții, dimineața se pun mai greu în mișcare. De aceea este masa de dimineață atât de importantă pentru copii. Aceasta transmite un fel de semnal de începere către mușchi și creier. Organele se comută pe recepție, capacitatea de reacție și concentrarea cresc, oboseala dispare încet. De aceea, părinții trebuie să planifice dimineața suficient timp pentru micul dejun.

Carbohidrații în micul dejun pentru copii le dă energie

Un mic dejun pentru copii trebuie să conțină carbohidrați pentru a completa rezervele de energie. Cele mai indicate sunt alimentele bogate în amidon și fibre. Pâinea de la micul dejun trebuie să fie alcătuită într-un procent de minimum cincizeci la sută din cereale integrale. Și müsli, de preferință fără zahăr, îi asigură copilului energia de care are nevoie.

În mod ideal furnizorii de carbohidrați se asociază cu produse lactate, cum ar fi iaurtul, laptele bătut sau laptele. Însă, în general micul dejun pentru copii trebuie să conțină cât mai puțin zahăr. Și multă grăsime trebuie evitată. Aceasta moleșește copiii, în loc să le confere energie.

Vitaminele trebuie să facă parte din micul dejun pentru copii

Un mic dejun sănătos pentru copii conține bineînțeles și vitamine. Dacă cel mic nu se entuziasmează prea mult atunci când vine vorba despre fructe și legume proaspete, poate câteva trucuri te vor ajuta. De ce să nu ungi pâinea cu banană zdrobită și să presari deasupra puțină scorțișoară sau cacao neîndulcită? Sau pregătește un shake de lapte bătut cu fructe proaspete, cum ar fi căpșuni sau mango. Dacă nici așa nu îl convingi pe cel mic, se pot face din fructe și legume chipuri pline de fantezie, modele sau imagini pe farfurie.

În plus, copiii trebuie să bea multe lichide. În mod ideal se bea la micul dejun un pahar cu apă, limonadă sau ceai neîndulcit de fructe.

Pentru persoanele care nu sunt matinale și care au un apetit scăzut dimineața este de ajuns o gustare, cum ar fi o banană sau un pahar cu lapte. Dacă masa de dimineață nu este prea bogată, atunci gustarea de la școală trebuie să fie cu atât mai generoasă.

Rețete simple și rapide

Idei pentru pachețelul școlarului

Nu mai știi ce să îi pregătești de mâncare copilului tău pentru a lua cu el la școală? Te ajutăm noi cu câteva idei de rețete de mâncare pentru pachetul din pauza mare.

Poți începe prin a pregăti clătite cu brânză și rucolao salată de cartofi cu piept de curcan și niște cuburi de macaroane cu legume.

Sau pune-i la pachet un desert delicios și plin de energie.  Cu doar câteva ingrediente îi poți pregăti un baton de cereale. În plus, sendvișurile nu au fost niciodată mai faimoase. Joacă-te în bucătărie și pregătește un sendviș deloc plictisitor, demn de Walk of fame.

Pentru mai multe idei descoperă selecția noastră de rețete pentru pachețelul școlarilor.

 


Recomandările noastre

Valabilitate: din 06.12.2023 până în 12.12.2023