Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Din păcate, această ofertă nu mai este valabilă. Poți vedea reducerile curente din catalogul săptămânii aici.

Oferte afișate pentru:
,
Îngrijirea automobilului

Accesorii auto, lubrifianți și cauciucuri

Fie că ești pasionat de tot ce înseamnă domeniul auto, fie doar ai nevoie de scule și accesorii pentru mașina ta, secțiunea noastră cu produse auto îți oferă o mulțime de posibilități.

De la accesorii pentru interior, precum huse auto, covorașe auto, suport pentru mobil sau scaun pentru copii, până la cauciucuri de vară și iarnă, cabluri de curent, scule și unelte specifice, articolele destinate îngrijirii automobilului tău se află în mod constant printre ofertele noastre săptămânale.

Pentru un automobil „sănătos”

Îngrijirea mașinii vara și iarna

Ingrijirea automobilului iarna si vara

Vara și iarna, din cauza temperaturilor înalte și a celor foarte scăzute, mașina ta poate avea de suferit și, de aceea, este necesar să verifici constant câteva aspecte pentru a te asigura că automobilul tău funcționează în parametri normali.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci indiferent de anotimp este verificarea lichidelor mașinii: lichidul de parbriz și uleiul de motor. Lichidul de parbriz ajută la o vizibilitatea mai bună, ceea face ca rolul său să fie foarte important. Pe timpul verii, lichidul ajută la curățarea parbrizului de murdărie sau de praf, iar pe timpul iernii se recomandă folosirea unui lichid pe bază de antigel pentru a proteja sistemul de curățare și pentru a dezgheța parbrizul. Pe de altă parte, uleiul de motor poate asigura o viaţă lungă automobilului. Specialiștii recomandă ca uleiul de motor să fie schimbat cel puţin o dată pe an sau când este atins un număr-limită de kilometri (10.000 km sau 15.000 km, în funcţie de tipul uleiului folosit, dar şi de starea motorului).

Pentru a te bucura de un drum liniștit cu mașina ta, instalarea cauciucurilor adecvate anotimpului este vitală. În acest scop, setul de anvelope de iarnă și cel de vară sunt indispensabile din garajul tău.  Și nu uita că și depozitarea lor este foarte importantă pentru o mai bună funcționare a lor. Husele și suportul pentru anvelope de la MyProject sunt ideale pentru a păstra cauciucurile într-o stare bună pentru cât mai mult timp.

Și verificarea ștergătoarelor este foarte importantă indiferent de anotimp. Iarna, ștergătoarele suferă din cauza înghețului, iar, pe timpul verii, temperaturile ridicate pot duce la crăparea lor. Așa că este indicat să verifici constant ștergătoarele și să le înlocuiești atunci când acestea au semne de uzură.

Pe timpul verii, un alt element important este folosirea unui parasolar. Acesta protejează bordul automobilului tău și tapiseria și ajută la menținerea unei temperaturi cât mai scăzute în mașină.

Utile

Top 10 lucruri esențiale în autoturism

Lucruri esentiale in masina
  1. Roata de rezervă - este important să verifici ca roata de rezervă să fie în stare bună pentru ca oricând să poți înlocui un cauciuc auto spart.
  2. Unelte pentru schimbarea roților - știm nu este o treabă ușoară, dar nici imposibilă. Un cric hidraulic auto și o cheie pentru prezoane te pot salva în cazul în care faci o pană în mijlocul unui drum mai lung.
  3. Trusa auto sanitară - câteva bandaje, tifon, dezinfectant, o forfecuță, leucoplast sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trusa auto de prim ajutor ar trebui să conțină. În cazul unui eveniment neplăcut minor, acestea îți pot fi de mare ajutor.
  4. Manometru de presiune - un cauciuc auto care nu este umflat corespunzător, poate afecta în timp atât performanțele autoturismului, cât și ale anvelopei. De aceea, este indicat să verifici constant presiunea roților.
  5. Pompă de picior - niciodată nu știi când ai nevoie de o pompă de picior pentru a umfla rapid un cauciuc.
  6. Triunghi de avertizare - în cazul în care este necesar de o oprire de urgență, triunghiul reflectorizant îi ajută pe ceilalți participanți la trafic să te observe din timp.
  7. Vestă reflectorizantă - la fel ca triunghiul, vesta reflectorizantă te ajută să îți semnalizezi prezența pe carosabil pe timp de noapte sau ceață.
  8. Cabluri de curent - nu este un moment plăcut, dar se mai întâmplă să rămâi fără baterie. Poți trece mai ușor peste această întâmplare dacă ai niște cabluri de curent în portbagaj.
  9. Organizator pentru portbagaj - dacă nu îți place să cauți lucrurile prin portbagaj, atunci un organizator auto este tot ce ai nevoie pentru a ține totul în ordine.
  10. Set de unelte și scule - un patent, o șurubelniță sau o cheie este tot ce ai nevoie. Le găsești pe toate în sortimentul MyProject.

Amenajează-ți grădina, balconul sau terasa

Decorațiuni și mobilă de exterior

Decoratiuni si mobila de exterior

Cu câteva decorațiuni și piese de mobilier poți transforma grădina, balconul sau terasa în spațiul tău preferat de acasă. 

În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți pune în grădină un pavilion pentru ca, atunci când o ploaie neprevăzută începe, mica petrecere în aer liber să nu se încheie. Așază în mijlocul lui o masă și câteva scaune de grădină, iar buna dispoziție poate continua. Tot o masă și câteva scaune poți pune și în balcon, iar micul dejun va avea o altă savoare.

Pentru relaxare, pe timpul verii, poți opta pentru o bancă de lemn, un șezlong, o umbrelă de grădină sau un balansoar. Aici poți citi în voie cartea preferată sau să savurezi o ceașcă de cafea ori un cocktail cu gheață.

Sau ce zici de un hamac? Tuturor ne place acea senzație de plutire pe care ți-o dă hamacul. Este ideal de pus în grădină, pe terasă sau chiar în balcon. Fie că optezi pentru hamacul standard, fie pentru cel de tip scaun, cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută.

Nu-i așa că acum privești cu alți ochi grădina sau balconul tău? Atunci tot ce îți mai rămâne de făcut este să urmărești produsele noastre Countryside pentru amenajarea spațiului exterior.


Sport tot timpul anului

Articole sportive pentru începători și profesioniști

Articole sportive

Dacă îți place să faci fitness sau ești pasionat de sporturi, precum înotul sau ciclismul, în magazinele Kaufland găsești periodic articole sportive care te vor ajuta să faci mișcare în fiecare zi.

Ganterele, aparatul pentru brațe și picioare sau perna pentru echilibru de la Newcential, marca noastră de articole sportive, sunt doar câteva dintre produsele pe care le poți folosi acasă pentru a rămâne întotdeauna la forma dorită.

Pentru cei pasionați de biciclete și ciclism, pot găsi în ofertele noastre sezoniere accesorii indispensabile, precum căști, seturi de lumini LED sau sistem antifurt, dar și huse pentru șa, coșuri de bicicletă, pompe de aer sau chiar sprayuri și unelte pentru îngrijirea bicicletei.


Mărcile noastre

Exclusiv la Kaufland

Pentru noi este foarte important să îți oferim cele mai bune produse pentru pasiunile tale. De aceea, ne-am unit forțele cu producători experimentați și am lansat o gamă variată de produse auto sau dedicate pasiunilor tale.

Îți oferim următoarele mărci proprii: