Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Pâinea cu semințe de floarea soarelui: aromată și cu gust ușor de nucă

Pâinea cu semințe de floarea soarelui se face dintr-un amestec de făină integrală cu semințe de floarea soarelui. Făina poate fi măcinată grosier sau fin, iar semințele pot fi prelucrate întregi, măcinate sau ușor zdrobite, în funcție de gust.

Informații utile

Pâinea cu semințe de floarea soarelui are următoarele proprietăți speciale

Pâine cu semințe de floarea soarelui proaspătă în detaliu

La fel ca toate produsele din cereale integrale, pâinea integrală cu semințe de floarea soarelui este fabricată din făină integrală, care conține semințe integrale, indiferent de cerealele folosite. De exemplu, există pâine integrală cu semințe de floarea soarelui făcută din făină integrală de secară, dar și din făină integrală de grâu sau din făină integrală mixtă. Pâinea integrală are un conținut valoros de cereale integrale și, prin urmare, are un conținut nutrițional ridicat de minerale, oligoelemente și fermenți.

 

Aluat închis la culoare = grâu întreg?

Numai pâinile făcute din făină integrală de secară sunt foarte închise la culoare. Cu toate acestea, există și sortimente de pâine neagră, care nu sunt produse din cereale integrale pure. Produsele din făină integrală conțin uneori eticheta „aliment integral” și termeni similari. Pâinea integrală cu semințe de floarea soarelui se poate coace și cu alte semințe. O atenție deosebită trebuie acordată chiflelor. În cazul aluaturilor închise la culoare, nu se folosește de obicei făină integrală pură, ci făină mixtă sau făină colorată. Chiflele din făină integrală sunt identificate ca atare. 


Proveniență

De unde provine pâinea cu semințe de floarea soarelui?

Pâinea există de când oamenii au devenit sedentari și au început să cultive cereale. Există peste 3000 de tipuri de pâine. Este greu de dovedit momentul în care a fost creată pâinea cu semințe de floarea soarelui.


Sezon

Când este sezonul pâinii cu semințe de floarea soarelui?

Pâinea cu semințe de floarea soarelui este disponibilă în stare proaspătă pe tot parcursul anului.


Utilizare și depozitare

La ce poate fi folosită pâinea cu semințe de floarea soarelui și cum se depozitează aceasta?

Pâine cu semințe de floarea soarelui proaspătă în detaliu

Pâinea cu semințe de floarea soarelui unsă cu unt sau în combinație cu brânză savuroasă are un gust foarte bun și autentic. Nu există limite în ceea ce privește garniturile pe care le poți folosi pentru pâine. Un produs proaspăt, ca pâinea cu semințe de floarea soarelui, trebuie consumat în câteva zile. Înainte ca pâinea să se usuce și să se întărească, este recomandată depozitarea într-un coș de pâine. 


Ingrediente

Ce conține pâinea cu semințe de floarea soarelui

Semințele de floarea soarelui au un conținut foarte ridicat de substanțe nutritive. Datorită conținutului ridicat de acizi grași polinesaturați, vitamine și minerale, semințele reprezintă cea mai pură sursă de energie. În pâinea integrală cu semințe de floarea soarelui, aceste substanțe sunt combinate cu nutrienții de înaltă calitate ai cerealelor integrale.

Valoare nutritivă
 

kcal: 231 kcal

Carbohidrați: 39,9 g

Proteine: 9 g

Grăsimi: 3,9 g

Vitamine

 

Vitamina A: 1 µg

Vitamina B1: 0,21 mg

Vitamina B2: 0,1 mg

Vitamina B6: 0,25 mg

Vitamina C: 0 mg

Vitamina E: 0,7 mg

 

Minerale

 

Calciu: 35 mg

Fier: 2,8 mg

Potasiu: 250 mg

Magneziu: 106 mg

Sodiu: 590 mg