Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Brânzeturi pentru toate gusturile

În toată lumea există mii de sortimente de brânză. Noi ți le oferim pe câteva dintre acestea. În acest scop sunt foarte importante pentru noi prospețimea și calitatea, pe care le verificăm periodic.

Raionul de brânzeturi

Brânză cât vezi cu ochii

Caracteristica unei brânze bune constă în modul de preparare și depinde adesea de o anumită regiune și tradiție.

Indiferent că este vorba despre tradiționala telemea sau despre brânză maturată în vin, la raionul nostru de brânzeturi găsești produse potrivite fiecărui gust. Sărată sau cu mai puțină sare, de vacă, capră sau oaie, brie, camembert sau gorgonzola, cu mucegai sau cu ierburi - tot ce îți mai rămâne de făcut este să le încerci pe toate.

În plus, nu uita de rafturile noastre cu autoservire deoarece găsești și acolo o selecție vastă de brânzeturi.


Sfaturi istețe

Repede și simplu

Știai că poți reîmprospăta cașcavalul uscat sau că îți poți pregăti o gustare crocantă doar cu o felie de brânză și una de pâine? Află cum mai jos.

Cascaval

Reîmprospătează cașcavalul

Caşcavalul uscat se reîmprospătează după ce îl ţii câteva ore în lapte.

Gustare rapidă

Gustare rapidă

Iată o idee pentru o gustare rapidă și incredibil de crocantă. Încălzește pur și simplu o felie de brânză condimentată, de ex. Gouda sau Edamer, pe o felie de pâine crocantă, aproximativ 15 secunde, la cuptorul cu microunde. Gustoasă!

De la necondimentat la condimentat

De la necondimentat la condimentat

Platourile de brânzeturi au fost și sunt în trend. Se aranjează în mod logic: se oferă mai întâi brânza cea mai puțin condimentată și apoi sortimentele devin din ce în ce mai condimentate. Motivul: Cine consumă mai întâi sortimente condimentate nu mai simte ulterior aromele brânzeturilor necondimentate.


Rețete

Gătește cu brânză

Retragere publică

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH din Germania retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor:

Bevola Gel de duș Mango & Piersică, 500 ml (lot: 91400019)

Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic,  500 ml (lot: 91410019)